Selectați pagina

Ecografia – o mutație plătită voluntar, roadele căreia se culeg peste 15-20 de ani

Ecografia – o mutație plătită voluntar, roadele căreia se culeg peste 15-20 de ani

În ţara noastră ecografia a apărut cu distrugerea sistemului de control al protecţiei populaţiei de la tehnică devastatoare în domeniul sănătăţii, în 1993. Principalele realizări ale ecografiei: uşurinţa de deservire şi profitul comercial au spart toate bariere ale “vechiul regim” la introducerea acestei tehnologii “utile”.

Regimuri vechi “înapoiate” au studiat cu atenţie influenţa expunerii tehnicii asupra organismului human. Conform legilor din URSS, toţi cei care trebuiau să lucreze cu ultrasunete, aveau privilegii în salarii, etc. (Pentru nocivitate).

Dar au venit timpuri de piaţă comercială, când medicii au început să spună că ultrasunete sunt inofensive şi foarte necesare, mai ales pentru studiul sarcinii…Că în URSS nu a fost ştiinţă, iar progresul e numai în Occident.

Abia acum şi în Occident au început să ajungă la adevăruri.

Un nou studiu ştiinţific a arătat că ecografia, efectuată la femeile gravide, poate să împiedice dezvoltarea celulelor creierului fatului. Potrivit ziarului german Die Zeit, savanţii de la Universitatea Yale au demonstrat că undele ultrasunete au un impact negativ asupra copilului nenăscut – şi anume, asupra celulelor lui nervoase. După stresul ultrasonic unii neuroni nu aveau anumite caracteristici chimice şi prin urmare aceste celule nervoase nu vor mai putea funcţiona după destinaţia lor. Nimeni nu vorbeşte despre faptul că copiii în uter reacţionează rapid la examinare. Ecografia stimulează circulaţia fătului şi cauzează o accelerare bătăilor inimii sale.

Copilul simte impactul negativ şi reacţionează prin reflex la radiaţii, încercând să se protejeze. Curiozitatea nu este un motiv bun pentru a expune copilul pericolului potenţial în scopuri dubioase, cum ar fi recunoaşterea sexului copilului.

În USA Institul Naţional de Sănătate nu a aprobat ecografia obligatorie pentru toate femeile gravide.

Ultrasunete, considerate anterior inofensive … pot deteriora aparatul genetic. Suspiciunile au apărut recent.

ADN-ul poate fi comparat cu un computer de mare viteză, care instantaneu ia o mulţime de soluţii. Dar, imaginaţi-vă că, calculatorul a fost lovit cu forţă atunci cand îl asurzim cu ultrasunete.

Oamenii de ştiinţă au fost surprinşi de faptul că denaturarea spectrului de oscilaţii acustice nu se produce imediat, şi cu timpul

După numeroasele teste, oamenii de ştiinţă au ajuns la o concluzie surprinzatoare: ultrasunete au “ofensat” molecule ADN, şi acestea au “memorizat faptul”. Molecule experimentate au suferit un şoc puternic, după care mult timp au revenit în sine şi, în cele din urmă, au fabricat o fantomă de durere şi de teamă, care a rămas în urma experimentului atât de teribil pentru ele. Acesta este capabil să distrugă ADN-ul ca şi temperaturi înalte.

Mulţi oameni ştiu că unele animale utilizează ecografia ca o armă: delfinii blochează cu ea peşte, balene – calmarii, iar medicii au propus bolnavilor să se expună acestor acţini, şi pacienţii au acceptat benevol şi chiar au supus şi copiii acestui experiment.

Sursa: http://uduba.com

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne găseşti şi pe:

Статьи на русском языке

Статьи на русском языке