Selectați pagina

DUSMANUL INVIZIBIL ”DE ACASA”

DUSMANUL INVIZIBIL ”DE ACASA”

retele wifi si gsmFaptul ca duhurile necurate pot si prefera sa circule in voie prin retelele de energie electrica, retelele GSM si wireless si sa interactioneze cu tehnologia, este o ipoteza care pare fantezista. Studiind mai in profunzime acest subiect veti constata ca exista conexiuni pertinente ce pot fi realizate la nivel de idei intre tehnologia digitala, electromagnetism, numerologie, ezoterie, idoli antici si idoli moderni (PC), cipuri, implanturi, pecete.

Daca în Vechiul Testament diavolul le vorbea oamenilor prin intermediul unor simple statui din lemn sau piatra numite idoli, nu e greu de crezut că poate să facă aşa ceva si prin intermediul tehnologiei avansate. Spiritismul tehnologic dicteaza noile reguli ale magiei digitale.

Credem ca exista o anumita tehnologie de inspiratie demonica, planificata si conceputa sub “inspiratie” diavoleasca si care este folosita de duhurile necurate. Subiectul este vast iar dovezile putine. Totusi felul in care deja poate interactiona omul cu computerul prin intermediul implanturilor si al nanotehnologiei este un “exemplu scoala”. Interesant de studiat este si felul in care poate fi controlat si influentat omul prin procese tehnologice, iar asta este valabil in dublu sens. Daca in acelasi timp de partea cealalta intervine in proces si o terta parte, o entitate malefica, cu  sau fara acordul nostru…

Faptul ca pot face asta nu este mirabil, important ar fi de aflat daca prefera asta si daca da, atunci de ce? De ce este nevoie de un supercomputer central supranumit “fiara” in jurul caruia planeaza zvonuri infioratoare, de ce suntem impanziti si bombardati de cat mai multe turnuri GSM din ce in ce mai puternice ca emisii si de infinit mai multe retele wireless? De ce este nevoie de atat de multe fire nevazute, cui serveste acest paienjenis invizibil, cine mai este capabil sa umble pe el? Daca acest soi de tehnologie nu serveste doar unor interese umane, daca totusi si altcineva are nevoie reala de ea…

Rolul acestei scurte introduceri este pentru inceput doar acela de a naste intrebari, cat mai multe intrebari.

Sfatul nostru este acela de a scoate din priza acel router atunci cand nu aveti nevoie de internet (asta daca nu puteti renunta la el) si mai ales aveti grija sa nu dormiti cu el pornit pe parcursul noptii…

Nu uitati nici de pericolul real al contoarelor inteligente (smart metering), evitati pe cat posibil aceasta tehnologie.

O afacere mai mult decât de miliarde, legată de sectoarele în plină creştere cum ar fi telefonia sau tehnologia wireless în general, monopolizează informaţia.

Expunerea la radiaţii de microunde de mică frecvență (Wi-Fi) este cauza demonstrată de daune cerebrale ireversibile, cancer, malformaţii, avorturi spontane, alteraţii de creştere a oaselor. Iar populaţia cu cel mai ridicat risc e reprezentată în absolut de copii şi de femei.

Efectele biologice periculoase ale acestei tehnologii au fost ţinute în secret pentru public pentru a conserva giganticele profituri ale companiilor şi pentru a hrăni buzunarele personajelor ca Bill Gates, Steve Jobs şi Carlo De Benedetti.

Cum a demonstrat profesorul John Goldsmith, consilier al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii în Epidemiologie şi Ştiinţe ale Comunicării, expunerea la radiaţii de microunde Wi-Fi a devenit prima cauză de avorturi spontane: 47,7% din cazurile de expunere la aceste radiaţii, cazurile de avorturi spontane, au loc înainte de prima săptămână de sarcină. Iar nivelul de radiaţie care afectează femeile luate în examen pleacă de la 5 microwatt pe centimetru pătrat. Un asemenea nivel ar putea părea fără sens pentru o persoană care nu poartă statutul de om de ştiinţă, dar devine mai important dacă spunem că este sub ceea ce marea parte a studentelor primesc ca şi doză într-o clasă dotată de transmiţător Wi-Fi.

Datele puţin mai preocupante sunt că nivelul de absorbire în cazul copiilor poate fi de zece ori mai mare decât în cazul adulţilor, pentru că ţesutul cerebral şi măduva oaselor unui copil au proprietăţi de conductibilitate electrică diferite de cele ale adulţilor din cauza conţinutului ridicat de apă. Expunerea la microunde de joasă frecvență poate induce “stres” cronic oxidativ şi nitrosativ şi poate dăuna mitocondriile celulare (mitocondriopatia).

Acest “stres” poate cauza daune ireversibile asupra ADN-ului mitocondrial (acesta e de 10 ori mai sensibil la stres oxidativ şi nitrosativ decât ADN-ul nuclear). ADN-ul mitocondrial nu e reparabil din cauza conţinutului scăzut de proteine histonice, deci eventuale daune (genetice sau de alt tip) se pot transmite la toate generaţiile succesive prin linia maternă.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii a evidenţiat aceste riscuri într-un document de 350 de pagini cunoscute ca şi “International Symposium Research Agreement No. 05-609-04″ (“Efecte biologice şi daune asupra sănătăţii provocate de radiaţii de microunde – Efecte biologice, sănătatea şi mortalitatea în exces de radiaţii artificiale de microunde date de frecvenţe radio”). Secţiunea 28 tratează în mod specific problemele legate de funcţia reproductivă. Acest document a fost clasat drept “Top Secret” şi conţinutul său ascuns de OMS şi de ICNIRP (International Commission on non-Ionizing Radiation Protection).

Dintr-un atrăgător articol al lui Barrie Trower, publicat de ediţia italiană a revistei Nexus, se pot înţelege riscurile principale pentru copiii expuşi la utilizarea celularelor sau a tehnologiei Wi-Fi.

Iradiaţia de microunde la joasă frecvenţă influenţează procesele biologice care dăunează creşterea fătului. În plus, aceleaşi procese biologice sunt implicate în:
– Bariera hematoencefalică: se formează în 18 luni şi protejează creierul de toxine. Se ştie că se alterează.
– Teaca de mielină: e nevoie de 22 de ani pentru a se forma toate cele 122 de straturi din care e compusă. E responsabilă de toate procesele cerebrale, organice şi musculare.
– Creierul: e nevoie de 20 de ani pentru ca acesta să se dezvolte
– Sistemul imunitar: e nevoie de 18 ani ca acesta să se dezvolte. Măduva oaselor şi densitatea oaselor sunt influenţate în mod important de microunde de joasă frecvenţa la fel ca şi globulele albe ale sistemului imunitar
– Oasele: e nevoie de 28 de ani pentru o dezvoltare completă. Aşa cum am menţionat, conţinutul de apă în cazul copiilor face ca pe de-o parte oasele moi, pe de alta măduva să fie atrăgătoare pentru radiaţiile de microunde. Măduva oaselor produce celulele sângelui.

În legătură cu acest subiect şi cu previziunile multor oameni de ştiinţă după părerea cărora, dacă se va continuă cu acest ritm, difuzarea necontrolată a sistemelor Wi-Fi, până în anul 2020 cancerul şi mutaţiile genetice vor fi răspândite în toată lumea la nivel pandemic.

Comitetul Naţional Rus pentru Protectia de Radiaţiile Non-Ionizante, într-un document propriu de cercetare intitulat “Efectele asupra sănătăţii copiilor şi adolescenţilor” a evidenţiat în copii expuşi la acest tip de radiaţii următoarele:

1) creşterea cu 85% a bolilor Sistemului Nervos Central
2) creşterea cu 36% a epilepsiei
3) creşterea cu 11% a retardului mintal
4) creşterea cu 82% a bolilor imunitare şi riscuri pentru făt

În 2002, 36.000 de medici şi oameni de ştiinţă din toată lumea au semnat “Apelul Freiburg“. După zece ani, Apelul a fost relansat şi pune în gardă lumea întreagă în mod special împotriva utilizării Wi-Fi şi radiaţiei asupra copiilor, adolescenţilor şi femeilor însărcinate. Apelul Freiburg este un apel al medicilor internaţionali care, din păcate, în România a fost întâmpinat de un public foarte restrâns.

Ce rămâne de făcut, sfaturi practice

Nu lăsaţi copiii să folosească telefoanele, doar în situații de urgență

Folosiţi mereu hands-free cu cablu (nu cele wireless). Chiar şi folosirea difuzorului este utilă.

Folosiţi telefonul cât mai puţin în mişcare, ca de exemplu în tren sau în maşină. Riscul constant să se reducă acoperirea creşte în aceste cazuri emisiunea de radiaţii.

Nu ţineţi telefonul lipit de ureche sau în apropierea capului în timp ce sunaţi pe cineva, când radiaţiile sunt mai puternice. Duceţi telefonul la ureche după ce vi s-a răspuns la apel.

Nu ţineţi telefonul în buzunarul pantalonilor, în buzunarul cămăşii sau al gecii pe care o purtaţi.

Schimbați des urechea în timpul convorbirii şi, mai ales, reduceţi durata convorbirilor.

Folosiţi cât mai des, când e posibil, linia fixă, nu wireless, sau instrumente de instant messaging ca Skype sau similare.

Nu dormiţi cu telefonul lângă cap, de exemplu pentru a-l folosi pe post de alarmă.

Alegeţi mereu modele care au o valoare SAR redusă (grad de absorbţie specific al radiaţiilor).

Sursa: sfantulglicherie.blogspot.com

1 Comentariu

 1. duhovnic

  ” Sfatul nostru este acela de a scoate din priza acel router atunci cand nu aveti nevoie de internet (asta daca nu puteti renunta la el) si mai ales aveti grija sa nu dormiti cu el pornit pe parcursul noptii…

  Nu ţineţi telefonul în buzunarul pantalonilor, în buzunarul cămăşii sau al gecii pe care o purtaţi

  Nu dormiţi cu telefonul lângă cap, de exemplu pentru a-l folosi pe post de alarmă.”

  FELICITARI!

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne găseşti şi pe:

Статьи на русском языке

Статьи на русском языке