Selectați pagina

Durerea Pământului… Dezastre naturale din perioada 30 august – 05 septembrie. VIDEO

Durerea Pământului… Dezastre naturale din perioada 30 august – 05 septembrie. VIDEO

Fraţi şi surori întru Hristos! Vă oferim o selecţie de clipuri video care prezintă catastrofe şi dezastre naturale pe planeta noastră în perioada 30 august – 05 septembrie. Este important să vedem în totalitatea sa dinamica rapidă a dezvoltării schimbărilor climaterice, care au loc în ultimii ani pe Pămînt, şi care de fapt sunt semne ale viitoarelor evenimente apocaliptic.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

4 Comentarii

 1. Magda

  Cele 7 trambite ale Apocalipsei

  https://www.youtube.com/watch?v=mncxc3ePlkg

  Cu toții ne-am întrebat măcar o dată în viață dacă Apocalipsa din Biblie poate fi reală și cum și când s-ar putea produce ea.
  Mulți clarvăzători, cercetători și reprezentanți ai Bisericii, au încercat să deslușească scenariul apocaliptic pe care îl descrie Cartea Sfântă.
  Acest eveniment catastrofal pentru omenire este descris precum 7 TRÂMBIȚE care vor fi anunțate de cei 7 îngeri.
  Cele 7 trâmbițe sunt văzute precum cele mai importante evenimente care se vor petrece pe Terra, înainte ca Marea Schimbare Globală (adică N.O.M.) să se producă.
  De-a lungul timpului, s-a încercat definirea acestor evenimente, pentru ca sfârșitul apocaliptic să poată fi anticipat.
  Chiar dacă cele 7 trâmbițe sunt descrise în Biblie, nu trebuie să uităm faptul că, cea dintâi Carte a Omenirii, nu trebuie interpretată cuvânt cu cuvânt, ci, sensul se regăsește dincolo de cuvinte.
  În Biblie, trâmbița este un simbol al războiului, al conflictelor și al tulburărilor politice.
  De aceea, tabloul trâmbițelor, ne prezintă de-alungul celor 7 perioade ale istoriei sale, evenimente politice ale erei creștine.
  (min.1:47):
  PRIMA PECETE = CALUL ALB – APOC.6:2 – Avea un arc, i s-a dat o coroană și a pornit să cucerească;
  A DOUA PECETE = CALUL ROȘU – APOC.6:4 – pacea luată de pe Pământ, violența izbucnește, călărețul are o sabie;
  A TREIA PECETE = CALUL NEGRU – APOC.6:5-6 Călărețul are o balanță/inflație uriașă/doar uleiul și vinul rămân neafectate;
  A PATRA PECETE = CALUL GĂLBUI – APOC.6:8 Moartea și locuința morților/ ¼ din populația Terrei va fi ucisă cu sabia, cu foametea, datorită molimilor și-a fiarelor sălbatice;
  A CINCEA PECETE = STRIGĂTUL MARTIRILOR – APOC.6:9-11 Martirii strigă: ”Până când Doamne?” Până când se împlinește nr.tov.lor de slujbă care să fie uciși ca și ei;
  A ȘASEA PECETE = SEMNE PE CER – APOC.6:12-17 Cutremure, eclipse de soare, Luna se schimbă în sânge, stelele cad de pe cer, cerul se strânge ca un sul;
  A ȘAPTEA PECETE = RĂPIREA – APOC.8:1 – Liniște în Cer, o jumătate de oră;
  APOC.11:12 – ”Urcați-vă aici!”
  Pe parcursul timpului, au existat mai multe interpretări ale celor 7 trâmbițe.
  Unii comentatori pornind de la versetul 5 în care apar scene legate de încheierea lucrării de mijlocire a Domnului Iisus Hristos în sanctuarul ceresc…au interpretat cele 7 trâmbițe ca fiind judecăți ale Lui Dumnezeu, paralele cu cele 7 plăgi.
  Cu toate acestea, cele 7 trâmbițe NU merg în paralel cu plăgile, ci cu cele două lanțuri profetice anterioare = cele 7 epistole și cele 7 peceți vestind judecățile divine din perioada istoriei creștine.
  Un profesor englez afirmă următoarele despre cele 7 trâmbițe: ”
  Trâmbița întâi vorbește despre judecățile divine căzute asupra Ierusalimului și națiunii iudaice, datorită atitudinii lor dață de Hristos și urmașii Săi.
  Trâmbița a doua vorbește despre judecățile lui Dumnezeu căzute asupra Imperiului Roman de Apus.
  Trâmbița a treia descrie judecățile divine abătute asupra Bisericii lui Hristos, care a devenit coruptă și persecutoare.
  Trâmbița a patra, aduce în atenție întunericul Evului Mediu.
  Trâmbița a cincea, vorbește despre judecățile lui Dumnezeu asupra creștinismului, prin răspândirea mahomedanismului în Orientul Mijlociu și în Europa.
  Trâmbița a șasea aduce în prim plan, flagelul puterii turcești asupra unei mari părți din Asia, Africa și Europa.
  Trâmbița a șaptea, descrie dezlănțuirea pasiunilor și urii omenești, care va caracteriza finalul istoriei pământului, înainte de revenirea D-lui Hristos.
  Dincolo de această interpretare, ce sunt de fapt, cele 7 PECEȚI și CELE 7 TRÂMBIȚE din Cartea Apocalipsei?
  O problemă care se ridică cu trâmbițele este legată de limbajul folosit.
  Este real sau simbolic?
  O observație utilă este aceea că Ioan folosește în Apocalipsă un limbaj inspirat din descrierile Vechiului Testament.
  Una dintre acestea, este Cartea profetului Ioel. O carte cu limbaj colorat, în care întâlnim aceleași lăcuste cu dinți de leu care apar asemenea unor oști de cai, ca și în cazul trâmbițelor.
  De asemenea, Ioel folosește și el simbolul trâmbiței pentru a chema poporul la pocăință.
  În concluzie, deși conținutul celor 7 trâmbițe este legat de o realitate istorică, limbajul folosit este simbolic.
  În privința interpretării trâmbițelor, există două linii mari de interpretare: una clasică pe care o susține majoritatea comentatorilor, și o interpretare actuală.
  Iată cum sunt explicate acestea, de către reprezentanții comunităților creștine care cred în A Doua Venire a Lui Iisus pe baza profețiilor biblice, spre sfârșitul lumii.
  CELE 7 PECEȚI, CELE 7 TRÂMBIȚE și CELE 7 POTIRE, reprezintă 3 serii succesive de judecăți sau urgii din partea Lui Dumnezeu, de la sfârșitul veacurilor.
  Judecățile devin în mod progresiv, tot mai grele și mai distructive, pe măsură ce sfârșitul timpului înaintează.
  CELE 7 PECEȚI, CELE 7 TRÂMBIȚE și CELE 7 POTIRE sunt conectate unele cu celelalte.
  A 7-A PECETE INTRODUCE CELE 7 TRÂMBIȚE, IAR A 7-A TRÂMBIȚĂ INTRODUCE CELE 7 POTIRE.
  Primele patru dintre peceți, sunt cunoscute sub forma celor patru călăreți din Apocalipsă.
  PRIMA PECETE îl reprezintă pe ANTIHRIST în Apoc.6, versetele 1 și 2.
  A DOUA PECETE cauzează un RĂZBOI MARE – Apoc.6, versetele 3, 4.

  Răspuns
 2. Magda

  A TREIA PECETEdintre cele 7 peceți, cauzează FOAMETE – Apoc.6, versetele 5, 6.
  A PATRA PECETE aduce CIUMĂ, mai multă foamete și mai mult război – Apoc.6, versetele 7,8.
  A CINCEA PECETE ne spune despre cei care vor fi martirizați pentru credința lor în Hristos, în timpul vremurilor din urmă – Apoc.6, versetele 9, 11. Dumnezeu aude strigătele lor pentru dreptate și le va aduce eliberarea în timpul Său, sub forma PECEȚII A ȘASEA, alături de urgiile trâmbițelor și ale potirelor.
  Când PECETEA A ȘASEA dintre cele 7 este ruptă, se produce un CUTREMUR DEVASTATOR cauzând o ridicare a plăcilor masive și o devastare grozavă, alături de fenomene astronomice neobișnuite. – Apoc.6, versetele 12, 14.
  Cei care supraviețuiesc, strigă pe bună dreptate stâncilor și munților ”cădeți peste noi și ascundeți-ne de la Fața Acelui care șade pe scaunul de domnie și de mânia mielului, căci a venit ziua cea mare a mâniei Lui și cine poate sta în picioare? ” – Apoc.6, versetele 16, 17.
  Iată în continuarea, cum sunt descrise CELE 7 TRÂMBIȚE în Apocalipsă: TRÂMBIȚELE SUNT CONȚINUTUL CELEI DE-A ȘAPTEA PECEȚI – Apoc.8, versetele 1,5:
  PRIMA TRÂMBIȚĂ cauzează GRINDINĂ și FOC care distrug o mare parte din plantele pământului – Apoc.8, versetul 7; prima trâmbiță va duce la DISTRUGEREA pe plan mondial a UNEI TREIMI DIN COPACI și distrugerea totală a ierbii verzi.
  Pentru a înțelege această trâmbiță catastrofală, să evaluăm mai întâi actuala criză alimetnară precară, cu care se confruntă lumea noastră.
  În fiecare zi, 25.000 de oameni MOR din cauze legate de foamete.
  La fiecare 7 secunde, un copil moare de foame.
  Iar schimbările climei din ultimii ani, au provocat secetă și inundații ce au distrus recolte întregi de cereale în multe țări.
  Chiar și fără să cunoaștem elementele catastrofale ale profeției primei trâmbițe, mulți experți de produse alimentare ai ONU, cred că lumea nu este departe de o foame mondială îngrozitoare.
  Se estimează de către unii că, aproximativ 1 miliard de oameni din întreaga lume merg la culcare înfometați, în fiecare noapte.
  Profeții, dar și capii Bisericii lansează ideea că, atunci când prima trâmbiță lovește pământul, O STARE DE PANICĂ de nedescris se va instala în toate țările din lume și vor avea loc, următoarele evenimente:
  -prăbușirea bruscă, dramatică a dolarului american – moneda de rezervă a lumii va duce la prăbușirea tuturor celorlalte valute; colapsul instant va lovi toate piețele financiare declanșând o avalanșă de ordine de vânzare de acțiuni și obligațiuni, în fiecare bursă de valori din întreaga lume rezultând într-un haos financiar de nedescris în piețel de capital.
  -tulburări civile agresive, vor fi declanșate în marile orașe ale lumii deoarece oamenii realizează brusc că mulți dintre ei, vor muri de foame în acele locuri în care nu s-au confruntat niciodată înainte, cu lipsa de alimente. O CĂDERE TOTALĂ A LEGII ȘI A ORDINII, căci oamenii luptă prin orice mijloace pentru a-și asigura hrana.
  Prima trâmbiță va fi urmată curând de trâmbița a doua, a treia și a patra…trâmbițele 5, 6 și 7 sunt descrise ca fiind VAI-urile!
  Aceasta înseamnă că ele vor fi cu mult mai de temut și mai devastatoare decât orice experiență a primelor patru trâmbițe.
  A DOUA TRÂMBIȚĂ aduce ceea ce pare un METORIT care lovește oceanele și cauzează MOARTEA a unei părți mari a VIEȚUITOARELOR MĂRILOR – Apoc.8, versetele 8, 9;
  Atunci când trâmbița a doua lovește Pământul, penuria de alimente la nivel mondial, va deveni mai mare; ”al doilea înger a sunat și, ceva ca un munte de foc aprins, a fost aruncat în mare și a treia parte a mării s-a făcut SÂNGE, și a treia parte din făpturile care erau în mare și aveau viață, au murit, iar a treia parte din corăbii au pierit .” – Apoc.8, versetele 8,9.
  Trâmbița a doua descrie un munte aprins sau un meteorit care se prăbușește în mare și care va cauza pagube ecologice de neimaginat.
  Rezultatele vor fi – O TREIME DIN OCEANELE PĂMÂNTULUI, SE VA TRANSFORMA ÎN SÂNGE. O TREIME DIN TOATE CREATURILE OCEANULUI, VOR MURI, O TREIME DIN TOATELE NAVELE VOR FI DISTRUSE.
  Moartea unei treimi dintre creaturile marine, va fi cauzată de natura extrem de toxică a masei aprinse sau a impactului subacvatic de frecare.
  Trâmbița a 2-a va distruge o treime din toate navele, adică aproximativ 18.000 de nave comerciale vor dispărea în adâncul mărilor, într-o singură zi.
  Acest lucru, va exacerba nu numai foametea mondială, ci va accelera și răspândirea bolilor. Oamenii de știință spun că meteoriții, au intrat în coliziune cu Pământul, de multe ori în istoria lumii noastre și continuă să se întâmple din când în când…astăzi, oamenii de știință se tem că, O PIATRĂ MASIVĂ înconjurată de gaze combustibile se va lovi de Pământ.
  NASA dezvoltă planuri pentru a nimici amenințările meteoriților cu nave fără pilot, prin interceptări nucleare, înainte ca acestea să aibă un impact cu Pământul.
  Pentru a înțelege gradul de deteriorare ce ar putea rezulta în urma impactului asteroizilor de dimensiuni diferite, oamenii de știință au stabilit posibile exterminări în masă, datorate următoarelor scenarii:
  -o coliziune cu un asteroid cu un diametru de 200 m, ar produce o explozie de 1000 de megatone și între 200.000 și 100.000.000 de decese.
  -o coliziune cu un asteroid cu un diametru de 400 m, ar produce o explozie de 10.000 de megatone și între 2 milioane și 1 miliard de decese.
  -o coliziune cu un asteroid cu un diametru de 10 km lovind oceanul, ar produce UN VAL DE MARE, DE PÂNĂ LA 5 KM DIN PUNCTUL DE IMPACT. La 1500 de km distanță, tsunami-ul, ar fi de 500.000 m înălțime.
  A TREIA TRÂMBIȚĂ este asemănătoare cu a doua, dar AFECTEAZĂ LACURILR și RĂURILE, ”și al treilea înger a sunat și a cazut o stea mare din Cer arzând ca o făclie ce a căzut peste a treia parte a râurilor și peste izvoarele apelor și numele stelei este numit PELIN și a treia parte din ape au devenit pelin și mulți oameni au murit din pricina apelor pentru că au fost făcute amare.” – Apoc.8, versetele 10,11.
  Atunci când trompeta a 3-a sună, va fi o altă cădere de meteorit gigant din Cer, ca o torță aprinsă.
  Acesta va cădea peste o treime din râuri și peste izvoarele apelor făcând ca o treime din apa dulce de pe Pământ să devină amară.
  Mulți oameni vor muri bând această apă extrem de amară și otrăvitoare.
  Această mare stea sau meteorit APRINS este denumită PELIN.

  Răspuns
 3. Magda

  Acest nume reprezintă o plantă otrăvitoare lemnoasă, cu un miros aromatic puternic și cu un gust extrem de amar.
  În Biblie, această plantă simbolizează o mare durere și nenorocire.
  Astăzi, chiar și fără efectele catastrofale ale trâmbiței a 3-a, există deja o criză de apă dulce în întreaga lume.
  Iată câteva fapte:
  -aproximativ 1,2 miliarde de oameni NU au acces la apa potabilă. Bolile cauzate de apă sunt principala cauză a îmbolnăvirii umane și a morții. Se estimează că 2,2 milioane de oameni mor anual în țările în curs de dezvoltare, ca urmare a condițiior de igienă necorespunzătoare și privarea de apă potabilă.
  -jumătate din cele 500 de râuri majore ale lumii sunt grav afectate sau poluate. Unele părți ale Americii folosesc până la 80 % din resursele disponibile de apă dulce; aceasta înseamnă o ușoară secetă sau o creștere a consumului, care va provoca o CRIZĂ DE APĂ.
  -două treimi din orașele din China suferă de un deficit de apă. O apă purificată este chiar mai dificil de găsit. Banca Mondială raportează că 80 de țări se confruntă în prezent cu un deficit de apă care amenință sănătatea oamenilor și a economiilor lor naționale.
  Raportul estimează în continuare că, 40% din omenire, adică mai mult de 2 miliarde de oameni NU are acces la apă curată sau canalizare.
  Râurile și lacurile, peste tot în lume, sunt acum contaminate de la poluare, radiații, eroziune, prospecțiuni aurifere, ploi acide, pesticide.
  Atunci când trompeta a 3-a lovește Pământul, succesiv…după trâmbițele 1 și 2, CRIZA ACTUALĂ DE APĂ DULCE LA NIVEL MONDIAL, SE VA AGRAVA FOARTE MULT.
  Iar Biblia confirmă faptul că mulți muri, ca urmare a acestui flagel.
  A PATRA TRÂMBIȚĂ cauzează ÎNTUNECAREA SOARELUI ȘI A LUNII. ”Apoi, al patrulea înger a sunat și o treime din Soare a fost lovită, o treime din Lună și o treime din Stele. Astfel că o treime din ele, s-a întunecat. Ziua să-și piardă o treime din lumina ei, și la fel și noaptea. ” – Apoc.8, versetul 12.
  A CINCEA TRÂMBIȚĂ cauzează O PLAGĂ CU LĂCUSTE DEMONICE care îi atacă și îi torturează pe oameni. Trâmbița a 5-a va începe în ordine cronologică, atunci când primele 4 trâmbițe au fost terminate.
  Adepții acestei teorii, ei se așteaptă ca acest lucru să aibă loc în timpul domniei timpurii a Papei Francisc I, al 8-lea Rege din Apocalipsa 17.
  DEMONII care-și fac apariția din GROAPA FĂRĂ FUND (poate e vorba despre Groapa care se va deschide până la Iad de către chinezi și care nu se va mai închide niciodată, emanând putoare mare și radiații, așa cum spune Sf.Otroc Veaceslav) , vor semăna cu fața de om, părul de femeie, dinți de lei, cozi de scorpion, platoșă de fier; ei vor produce un VUIET PUTERNIC când zboară.
  Descrierea acestor lăcuste este foarte asemănătoare cu imaginea extraterestră cu care publicul ne-avizat este bombardat zi de zi. Astfel a condiționat Satan prin Hollywood masele, chiar mai subtil decât prin intermediul mass-mediei.
  De mii de ani, Satan s-a pregătit pentru această invazie înșelătoare, condiționând locuitorii Pământului să accepte ideea greșită că au existat și alte rase extraterestre decăzute și creaturi din Univers.
  Din acest motiv, Satan va reuși într-o mare măsură să scuture credințele religioase ale celor care au îmbibat această învățătură falsă!
  Aproape toată lumea va crede că suntem atacați de extratereștrii din spațiul cosmic mai degrabă decât să fim atacați de către ÎNGERII DEMONICI ai lui Satan.
  Acești extratereștrii demonici, vor afecta oamenii prin înțepături cu cozile lor. Iar simptomele experimentate, vor fi similare cu înțepăturile unui venin otrăvitor de scorpion care vor include dureri de arsură, senzație de sufocare, respirație rapidă, amorțeală, dificultăți de vorbire și de articulare, crampe musculare, convulsii și slăbiciune.
  Apoc.17, ne spune că, atunci când scurta domnie al celui de-al 7-lea Rege va lua sfârșit, aceasta va fi urmată de domnia celui de-al 8-lea = el va fi ultimul rege sau FIARA CARE VA DOMNI.
  Am văzut cu ochii noștri demisia brusc anunțată a Papei Benedict al VI-lea.
  La sfârșitul domniei celu de-al 7-lea rege, PAPA FRANCISC este cel de-al 8-lea rege. Este ultimul Papă și va merge la pierzare.
  Acest al 8-lea Rege va fi pe deplin controlat de Satan ( este, dar nu este Antihristul totuși…)și va fi poziționat ca fiind singurul om capabil să negocieze sfârșitul invaziei demonice a Pământului.
  În consecință, el va primi mult râvnitul loc al lui Satan, ca salvator al lumii dându-i-se autoritate deplină aspura tuturor liderilor lumii.
  A ȘASEA TRÂMBIȚĂ dă drumul unei ARMATE DEMONICE care UCIDE O TREIME DINTRE OAMENI. ”Al Șaselea Înger a sunat, și am auzit un glas din cele patru coarne al Altarului de Aur care sunt înaintea lui Iisus zicând îngerului al 6-lea care avea trâmbița: ELIBERAȚI CEI 4 ÎNGERI CARE SUNT LEGAȚI LA RÂUL CEL MARE EUFRAT.” – Apoc.8, versetul 13,14;
  Cine sunt cei patru îngeri legați la râul Eufrat? Putem concluziona din Biblie, că răul cel mare Eufrat este închisoarea unde, îngerii căzuți sunt sub poruncă LEGAȚI în interiorul gropii fără fund.
  Deci, cei 4 îngeri care au fost pregătiți pentru ora și ziua, luna și anul, au fost eliberați pentru a ucide o treime din omenire.
  Acum, ”numărul armatei călăreților era de 200 de milioane….am auzit numărul lor. ” scrie în Apoc.9, versetele 15,16.
  Timpul profețit trâmbiței a 6-sea este foarte specific: într-o anumită oră, într-o anumită zi, într-o anumită lună, într-un anumit an…O TREIME DIN POPULAȚIA LUMII VA FI MASACRATĂ DE 200 DE MILIOANE DE DEMONI CONDUȘI DE PATRU ÎNGERI COMANDANȚI.
  Diavolul va folosi această armată, de 200 de milioane de demoni, pentru a crea O BAIE DE SÂNGE UNIVERSALĂ, ÎN LUME, TIMP DE O ORĂ.
  Într-o oră, numărul morților va fi de peste 2 miliarde de oameni.
  Forma trupească a acestei armate demonice, va trebui să fie diferită de cea a Trâmbiței a 5-a; acești demoni vor apărea ca niște călăreți. Ei vor avea niște capete ca niște lei, cozi ca niște șerpi și FOC, FUM și PUCIOASĂ va ieși din gura lor.
  Prin acest foc, fum și pucioasă vor ȘTERGE o treime din omenire.

  Răspuns
 4. Magda

  A ȘAPTEA TRÂMBIȚĂ cheamă 7 ÎNGERI care țin 7 POTIRE CU MÂNIA LUI DUMNEZEU– Apoc.11, versetele 15, 19 și Apoc.15, versetele 1, 8.
  Aceste plăgi finale sunte cele mai rele în amploare.
  Se trage concluzia că trâmbița a 7-a trebuie să reprezinte cele 7 plăgi finale.
  Cele 7 potire ale mâniei Lui Dumnezeu sunt descrise în Apoc.16, versetele 1, 21.
  Aceste 7 potire ale mâniei sunt chemate de cea de-a 7-a trâmbiță.
  PRIMUL POTIR cauzează răni dureroase oamenilor.
  AL DOILEA POTIR – rezultă MOARTEA oricărei VIETĂȚI DIN MARE.
  AL TREILEA POTIR – face ca răurile să fie DE SÂNGE.
  AL PATRULEA POTIR – duce la INTENSIFICAREA CĂLDURII SOARELUI și astfel, la dureri mari.
  AL CINCILEA POTIR – duce la ÎNTUNERIC MARE și intensificarea durerilor provocate de primul potir.
  AL ȘASELEA POTIR – rezultă în SECAREA RÂULUI EUFRAT și ADUNAREA ARMATELOR LUI ANTIHRIST, în vederea bătăliei din ARMAGHEDON.
  AL ȘAPTELEA POTIR – rezultă într-un CUTREMUR MARE urmat de GRINDINĂ URIAȘĂ.
  Mulți, dintre cei vii, neprihăniți, 144.000 la număr, vor fi în celulele închisorilor sau ascunzându-se în locuri retrase – toți pledând pentru o protecție divină în fața unui decret universal, împotriva lor.
  Cei răi sunt convinși de FIARĂ și de păstorii falși, că refuzul celor neprihăniți de a onora ziua falsă de închinare a Romei, a provocat folosirea trâmbițelor și plăgile.
  Aceștia vor fi îndemnați de către Roma și de către aliații săi că, singura modalitate de a re-câștiga favoarea Cerului este de a scăpa de cei 144.000 într-o singură lovitură fatală.
  Încercarea care va fi suportată de către cei 144.000 în acest timp de necaz și suferință, a fost descrisă ca timpul necazului lui Iacov. În Eremia, cap. 30, versetele 5,7.
  Pe parcursul celor 30 de zile de plăgi, păcătoșii, se vor trezi treptat la realitatea dură căci, cei neprihăniți sunt protejați în mod supranatural.
  Acest lucru, îi va zori brusc pe cei care au fost păcăliți și înșelați de Roma și de aliații săi care le-au promis restaurarea prosperității și favoarea divină dacă ar scăpa lumea de cei care se refuză să se închine Romei.
  Câștigurile lumești și prosperitatea materială pentru care au sacrificat totul ca să se ASIGURE sunt văzute acum în adevărata lumină și valoarea lor.
  După ultima plagă, a 7-a, reprezentată de un cutremur puternic, așa cum spuneam…cei 144.000 de sfinți, vor fi eliberați din mâinile celor răi, o perioadă de 45 de zile care va începe cu cea de-a Doua Venire a Lui Iisus.
  Sfinții, vor fi glorificați.
  Cei care cred în evenimentele proorocite în Apocalipsă, se așteaptă ca în orice moment ca prima trâmbiță să sune și să fie urmată de următoarele 4, într-o succesiune rapidă pentru că NOI TRĂIM ACUM, SUB ULTIMUL PAPĂ – AL 8-LEA REGE, DIN APOCALIPSA 17.
  Sfârșit

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке

Comentarii