Selectați pagina

După vizita ambasadorului Papei s-au înregistrat 15 tornade în Soci şi a căzut prima zăpadă

După vizita ambasadorului Papei s-au înregistrat 15 tornade în Soci şi a căzut prima zăpadă

„Vaticanul este mulțumit de relațiile sale cu Rusia”, a declarat Cardinalul Pietro Parolin, secretar de stat al Vaticanului, la o întâlnire cu președintele rus la sfârșitul lunii august.

Și Domnul? Domnul este mulțumit de faptul că unii oameni de stat și mai ales ierarhii Bisericii Ortodoxe Ruse stabilesc în mod activ relații cu latino-iezuiții , al căror lider este antihristul? Despre care Sf. Cosma Etolianul spunea atât de direct: „Papa este Antihristul”; iar Sfântul Ioan Gură de Aur ne avertizează împotriva oricărei comunicări cu el și cu urmașii săi: „Nimeni să nu-i numească pe aceştia  creștini și să nu comunice cu ei, pentru că este imposibil”, relatează site-ul religruss.info

La doar cateva zile după vizita secretarului de stat al Vaticanului, Pietro Parolina la Soci si o intalnire cu Vladimir Putin (20 și 24 august), in oras au fost inregistrate 15 tornade, iar apoi a căzut zapada . Gândiţi-vă! E vară, și nu se întâmplă oriunde, ci în sudul Rusiei, unde în timpul iernii nu e  întotdeauna zăpadă.

Coincidență? Probabil! Cu toate acestea, la 23 august a avut loc o întâlnire a președintelui rus cu ambasadorul papal, și deja meteorologii pe 29 august au numărat aproximativ o duzină de tornade care s-au format pe Marea Neagră în apele Sochi; și în munții din apropierea orașului s-au prăbușit zăpada. Se raportează că unul dintre vîrtejuri  nu a ieșit la suprafaţă. Salvatorii recomandă turiștilor pe plajă, de îndată ce observă că marea devine periculoasă, să găsească imediat  adăpost într-un loc sigur.

Cardinalul Parolin este considerat „mâna dreaptă” a Papei. El este Primul Ministru al Vaticanului și este, de asemenea, responsabil pentru politicile externe și interne ale țării.

https://www.youtube.com/watch?v=39GSfRVDZDA

Salutând musafirul, Vladimir Putin a declarat: „Apreciem încrederea și dialogul constructiv care s-a dezvoltat între Sfântul Scaun și Rusia“, adăugând că „s-au pus în aplicare în mod consecvent și acordurile încheiate în urma legăturilor  mele cu  Papa  Francisc. „

„Știu că ați avut o conversație cu Patriarhul Kirill. Salutăm dialogul care a început în mod direct între Sfântul Scaun și Biserica Ortodoxă Rusă „- a declarat președintele Rusiei și a spus că la baza relațiilor dintre cele două biserici, și a relaţiilor dintre Rusia şi  Vatican stau “ valori universale și umanitare care protejează Sfântul Scaun și Biserica Ortodoxă Rusă „.

„Sunt foarte bucuros să vă cunosc la sfârșitul acestei vizite de două zile“, – a declarat la rândul său Parolini, i-a transmis lui Vladimir Putin salutarea de la Papa Francisc și a subliniat că Vaticanul este mulțumit de relațiile cu Rusia, reamintind întâlnirea dintre Patriarhul Kirill și papa în Havana anul trecut precum și  aflarea timp  de două luni a unei părticele din moaștele Sf. Nicolae în Rusia.

În plus față de tornade și zăpadă în luna august, casele multora dintre locuitorii Soci, pentru mai multe zile, au rămas fără apă, sau alimentarea cu apă funcționează defectuos. Rezidenții se întreabă cu privire la motivele  lipsei de apă şi a unei astfel de defecţiuni, și așteaptă cu nerăbdare să vină apa la robinet.

„Dragi rezidenți și oaspeți ai orașului! Din cauza problemelor tehnice care au apărut la aportul de apă de pe râul Soci săptămâna trecută, în mai multe  zone ale orașului au existat defecte ale alimentării cu apă. În prezent, specialiștii  Vodokanal lucrează pentru a îmbunătăți situația. Aprovizionarea completă cu apă va fi stabilizată pe 4 septembrie. În multe domenii, alimentarea cu apă va fi normalizată mai devreme. Întreprinderea a organizat livrarea apei în zonele problematice. Pentru toate întrebările puteți să apelaţi  linia de asistență telefonică „Vodokanal” – astfel de anunțuri sunt lipite astăzi în orașul Soči.

Ce e? O coincidență  sau  o pedeapsă a Domnului, inacceptarea  comunicării  copiilor Săi cu ereticii papistași?
Anterior, înainte de întâlnirea cu președintele rus de la Soci, la  reședința patriarhală și Sinodală, în Mănăstirea Sf. Daniel, la Moscova a avut loc o reuniune a Patriarhului Moscovei și al Întregii Rusii, Kirill, cu secretarul de stat al Vaticanului, Cardinalul Pietro Parolin.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.