Selectați pagina

DUH DIAVOLESC… În Franţa un papistaş a lovit un copil peste faţă în timpul botezului

DUH DIAVOLESC… În Franţa un papistaş a lovit un copil peste faţă în timpul botezului

NOTĂ: Fraţi şi surori întru Hristos! Sfînta Feciară ne-a avertizat că papistaşii sunt duşmanii lui Hristos: “… vin oameni înrăiţi, duşmani ai Fiului Meu şi vrăjmaşii mei”. Catolicii sunt posedaţi de cel mai diavolesc duh. De aceea anume printre dînşii există un număr atît de mare de pedofili şi violatori.

Exact ca şi în acest caz, lucrurile sunt mai mult decît evidente. Iar arhiereii noştri învaţă poporul că noi, otodocşii, suntem fraţi cu papistaşii. Dar ce poate avea în comun lumina cu întunericul? Absolut nimic!

Într-un video care a nimerit în spaţiul virtual, e capturat un moment cînd Jacques Lacroix în vîrstă de 89 ani, în încercarea de a linişti un băiat de doi ani, în timpul botezului, îl loveşte destul de tare peste faţă. Potrivit clerului, lovitura a fost ceva între o mîngîiere şi o palmă dată peste faţă. “Speram să-l liniştesc şi chiar nu ştiam cum să procedez” – afirmă Jacques Lacroix.

În doar cîteva zile, videoclipul a fost vizualizat de mai mult de 4 milioane de oameni care şi-au arătat indignarea prin comentarii, considerînd că un astfel de comportament e inacceptabil unui preot. Incidentul scandalos a avut loc în “biserica” din regiunea Ile-de-France.

“Episcopul” a catalogat incidentul ca unul deplorabil, deoarece botezul ar trebui să fie un moment fericit în viaţa celui botezat şi a familiei sale. El i-a cerut lui Lacroix să îşi ceară scuze familiei băiatului şi să anunţe demisia din biserică.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

2 Comentarii

  1. Mih

    In filmulet, le secunda 0.16 se vede ceva straniu in imagine, ca o mana ce vine din spatele preotului si se indreapta spre chipul copilului, cu intentia de a-l lovi. Nu este mana preotului, el are ambele maini pe fata copilului. Ulterior, chiar preotul este cel care loveste pruncul.

    Răspuns
  2. cristian

    Este mana copilului

    Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *