„Vaccinurile împotriva gripei sunt o înșelătorie alcătuită de Big Pharma ca să câștige sume enorme de bani pe seama vulnerabilității oamenilor și ca să-i îmbolnăvească” — ne avertizează președintele american Trump.

În timpul unui interviu cu Opie și Anthony de la canalul „Sirius XM”, Donald a marcat vaccinurile împotriva gripei ca „absolut ineficiente” și a declarat că el niciodată nu și le-a făcut.

„Eu niciodată nu mi le-am făcut. Și încă niciodată nu m-am îmbolnăvit de gripă. Nu-mi place ideea de a injecta substanțe nocive în corpurile voastre. Și, de principiu, ei aceasta fac. Și ultimul vaccin (ultimul vaccin împotriva gripei) nu a fost eficient încă de la început.

Am prieteni, care se vaccinează împotriva gripei cu o încăpățânare fanatică, iar apoi fac boala în sine. Știți ce mă convinge? Am văzut o mulțime de anunțuri despre faptul că ultimul vaccin împotriva gripei este absolut ineficient.”

Trump are dreptate: vaccinurile împotriva gripei reprezintă cea mai mare escrocherie medicală din istorie. Ele sunt pline de „substanțe nocive”, inclusiv formaldehidă și mercur — două neurotoxine puternice — și chiar și industria vaccinurilor recunoaște că testele de laborator au demonstrat că celebra „împunsătură” nu funcționează.

De ce această mistificare medicală toxică, susținută doar de o credință precum Voodoo, pe baza dogmelor și a strategiilor viclene de marketing, este promovată anual întregii populații?

Vaccinul reprezintă un medicament, care nu are dovezi științifice de siguranță și eficiență. Congresul american a promulgat chiar și o lege, care oferă industriei vaccinurilor o imunitate legală absolută, chiar și atunci când ei produc și vând produse defecte, care traumatizează și omoară oameni.

Și producătorii de vaccinuri ne-au mințit pe parcursul multor ani despre nivelele toxice de mercur din compoziția vaccinurilor gripale.

Toată lumea știe că mercurul este un metal toxic pentru organismul nostru. Și acest fapt nu este discutat de nimeni, cu excepția „disidenților” iraționali, antiștiințifici.

Atunci de ce producătorii nu înlătură mercurul? Și de ce Big Pharma continuă să comercializeze un produs, pe care chiar și industria vaccinurilor l-a declarat ineficient?
Părerea unui diletant în ale științelor

Vaccinurile conțin formaldehidă, mercur și aluminiu. Formaldehida este cancerigenă (o substanță, care provoacă apariția cancerului). Mercurul are influență toxică asupra sistemului nervos și a rinichilor. Aluminiul este o otravă, care determină boala Alzheimer (demența senilă).

Demult s-a demonstrat că vaccinurile nu apără de boli, ci doar intoxică și mutilează o mulțime de oameni. Campaniile de vaccinare sunt adevărate atacuri cu arme biologice! Dacă vrem să supraviețuim, trebuie să ne apărăm singuri, cu multă pricepere…

Surse:

  1. http://ehealthdigest.org/2018/11/17/trump-warns-flu-shots-are-the-greatest-scam-in-medical-history/
  2. https://wisemindhealthybody.com/wmhb/trump-warns-flu-shots-scam/
  3. https://www.healthfreedoms.org/trump-warns-flu-shots-are-the-greatest-scam-in-medical-history/
  4. http://stateofthenation2012.com/?p=64705
  5. https://www.beckershospitalreview.com/hospital-management-administration/trump-claims-he-has-never-had-a-flu-shot.html

Transcriptul înregistrării audio:

“No, I’ve never had one, and thus far I’ve never had the flu. I don’t like the idea of injecting bad stuff into your body, which is basically what they do. And I guess this one has not been very effective to start off with, the last one. But I’ve never had a flu shot and I’ve never had the flu. …

I have friends that religiously get the flu shot and then they get the flu, you know that helps my thinking because, I say “Why am I doing this?” And then I’ve seen a lot of reports that the last flu shot is virtually, totally ineffective.”

Adica:

„Nu, nu l-am făcut niciodată, si pînă în prezent nu am fost bolnav de gripă. Nu-mi place ideea de a injecta lucruri dăunătoare în corpul dumneavoastră, ceea ce in general fac ei. Și acest vaccin nu e foarte eficient din start. Dar nu m-am vaccinat niciodata antigripal si n-am avut niciodata gripa.

Am prieteni, care cu încăpățînare religioasă își fac vaccinuri anti-gripale, iar apoi se îmbolnăvesc de gripă, ceea ce mi-a dat de gandit si am zis “De ce s-o fac?”. Apoi am văzut o mulțime de rapoarte despre faptul că vaccinul anti-gripal este, practic, ineficient”.

Interviul este din octombrie 2015, adica de pe vremea cand era candidat.