Selectați pagina

Domnilor, nu vi se pare că s-a mers prea departe? Nu cumva banalizați vaccinul prin micii pe care-i oferiți?

Domnilor, nu vi se pare că s-a mers prea departe?  Nu cumva banalizați vaccinul prin micii pe care-i oferiți?

Notă: Toate aceste evenimente ne duce la concluzia că nu contează viața oamenilor. Contează să se vaccineze cat mai mulți.

DOMNILOR, SUNTEȚI RIDICOLI !

mici si bere si vaccin

Domnilor, nu vi se pare că s-a mers prea departe? Nu cumva banalizați vaccinul prin micii pe care-i oferiți?

Asistăm în prezent la o ,,campanie”de convingere a populației pentru a se vaccina anti-covid. În ce mă privește, nu am făcut aprecieri asupra vaccinului, pentru că nu am competențele necesare, ci, mă informez și eu, ca și d-voastră, din media, ascultând păreri pro și contra. Ceea ce mă revoltă însă e ,,campania mizerabilă” ( ca să citez pe politicieni).

Săptămânile trecute am auzit de ,,vaccinare cu tombolă”, adică cei care se vaccinează pot primi un televizor, o mașină de spălat sau chiar un Logan.

Zilele acestea în Piața Obor din capitală se oferă mici și apă celor care se vaccinează. D-l Boc de la Cluj promite clujenilor concerte cu artiști consacrați, doar pentru cei vaccinați, iar domnul prim ministru Câțu promite competiții sportive, dar pot participa doar cei vaccinați. Deplasarea în alte țări este iarăși condiționată. Același domn premier se lăuda zilele trecute că România e prima țară din Uniunea Europeană care a început vaccinarea pentru categoria de vârstă 12-15 ani.

Domnilor, nu vi se pare că s-a mers prea departe?

Nu cumva banalizați vaccinul prin micii pe care-i oferiți?

Veniți d-lor cu argumente serioase pentru că omul astăzi gândește. Credeți dumneavoastră că cei serioși se vor lăsa cumpărați cu 3 mici și o sticlă cu apă?

Deveniți tot mai ridicoli prin aceste practici, pe care mai înainte le-ați criticat cu înverșunare. Ipocrizia arată micime.

Vrem transparență, seriozitate, competență, profesionalism și sinceritate.

Altfel, devenim ridicoli…

Autor: Pr. Ioan Chirvasa

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *