Selectați pagina

Dispozitivul care ASCUNDE NUMERELE de înmatriculare, vândut de români pe internet

Dispozitivul care ASCUNDE NUMERELE de înmatriculare, vândut de români pe internet

masiniInventivi şi fără teama de lege, mulţi români vând pe internet dispozitive care ascund numerele de înmatriculare ale maşinilor, la fel ca în filme, la infractori sau spioni.

În viaţa reală, şoferii le folosesc pentru a evita camerele de supraveghere, dorind ca în acest mod să nu mai plătească rovigneta. Cu toate acestea, poliţiştii spun că amenda este de 20 de ori mai mare decât rovigneta pe un an, potrivit ZDI.

Pe internet există numeroase clipuri care demonstrează cum funcţionează un astfel de dispozitiv. Mai mult, aparatul este dotat cu o telecomandă. Astfel, după ce se apasa pe un buton, peste numere apare o bucată de plastic negru. Cu toate acestea, el se vinde pe internet drept “suport număr de înmatriculare electric”. Chiar dacă vânzătorii spun că este legal, autorităţile sunt de altă părere.

Obturarea plăcutelor de înmatriculare este interzisă de Codul Rutier, fiind prevăzută amenda între 9 şi 20 puncte amendă. Din acest motiv, amenda ajunge la 2100 de lei şi la reţinerea certificatului de înmatriculare a autoturismului.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=-W9PTwDnU2A[/youtube]

Sursa: romaniatv.net

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *