Dacă nu ați auzit deja, e un spectacol nou care tocmai a apărut, probabil cel mai satanic show făcut vreodată… Ghiciți cine l-a făcut? Disney! Ați ghicit! Cine de la Disney are această agendă demonică? Spectacolul e literalmente despre reunirea diavolului cu fiica lui care este anticristul. Vă spun, băieți, este șocant, este uimitor și știu bine la ce vă gândiți, este doar lumea așa desigur, ei vor face astea, dar vreau să vă arăt scopul lor și care e agenda lor generală.

Disney lansează mesaje sataniste pe faţă, mai ales la adresa copiilor

Disney lansează mesaje sataniste pe faţă, mai ales la adresa copiilor

Este creat de Fx studio, care este deținut de Disney, așa că voi spuneți că Disney nu a făcut, Fx a făcut…. Disney deține Fx, așa că Disney este proprietarul acestui conținut și iată zarva că va fi pe disney plus și va fi pe hulu și alte câteva platforme de streaming, ceea ce înseamnă că e inevitabil ca copiii să ajungă să vizioneze asta. Voi acoperi toată această poveste în acest videoclip, rămâneți pe fază!

Introducere

Ne vom arunca în adâncime. Avertisment: acest clip este pentru publicul matur, conține limbaj pentru adulți și nuditate în desene animate. Atenție! Va sfătuim la discreție! Acest conținut este explicit! Voi vorbi despre și voi arăta….nu vă voi arăta doar clipul, acesta este cel mai blând clip pe care îl pot găsi. Celelalte nu le pot afișa, sunt prea explicite și nu m-aș simți confortabil să le arăt publicului meu.

Îți voi arăta, de la oamenii care fac vocea în emisiune, părerea lor despre spectacol care este scopul lor și vei vedea agenda demonică din spatele ei, nu este doar un desen animat, e un desen animat pentru adulți, să fie clar că acest lucru, nu e făcut pentru copii, dar pentru că va fi pe Disney plus și alte platforme de streaming pentru copii, copiii îl vor viziona și, desigur, l-au creat ca și un desen animat care se adresează copiilor.

Vreau doar să fiu clar, nu vreau să înșel, e un desen animat pentru adulți, dar, desigur, copiii îl vor viziona, la fel ca toate desenele pentru adulți care apar, haideți să vedem acest clip împreună.

Prezentare

…și acum sunt în sfârșit uniți, moartea și universul pentru restul eternității… așa că acesta este diavolul și fata este antihrist…. vino la tatăl tău, Damien, nu are o atmosferă de demon, ești o fată, viitorul este femeie, te susțin și cred în tine …bineînțeles că trebuie să zică de feminism, lgbtq …costumul ăsta de bărbat, mai bine felicitări pentru primul sânge vărsat vă rog să nu mai vorbiți despre menstruația mea…și observați că are paharul de sânge sau de vin… Ce credeți că batjocoresc acolo? Ce crezi ca fac acolo?

Toate acestea sunt simbolice, este cel mai puțin explicit trailer, daca ești adult le poți viziona pe celelalte extrem de explicite, pur si simplu nu le pot arăta…. Mama ta ți-a spus? Vorbesc de adolescenții pe care i-ai ucis! Nu am vrut! Nu lăsa legile morale ale altora să te facă să crezi că ceea ce ai făcut a fost greșit! Adolescenții pe care i-ai ucis… nu lăsa legile moralizate ale altora să te facă crezi că ceea ce ai făcut este greșit…deja crima este în regulă, nu lăsa legile morale să te afecteze…ai ucis niște copii nu e mare lucru, uită-te la asta… tu și cu mine putem crea un viitor fără reguli în care să poți face ce vrei! trăiește viața pe care vrei să o trăiești!

Exact căderea lui Adam

În capcana asta au căzut Adam și Eva în grădină, diavolul a venit și a spus trăiește cum vrei, nu trebuie să trăiești după legile lui Dumnezeu, poți face orice! Un clip de două minute, cea mai curată secvență pe care o pot găsi și deja înțelegi că scopul acestui spectacol e să-i învețe pe copii, să-i învețe pe oameni să trăiască cum vor, nu trebuie să te guverneze nimeni Asta este agenda antihrist….

Unde ai fost până acum? Și ce am eu să-ți dorești dintr-o dată? Copile, nu sunt un tată mort… ai fost furată și nu te-am putut găsi până când nu ai intrat în puterile tale sunt aceste nenorocite de legi cosmice pe care nu le pot încălca, de aceea nu sunt în iad… sunt aceste legi cosmice pe care nu le pot încălca, acesta este un adevăr și de aceea nu sunt în iad și asta este adevărat, diavolul are legi pe care nu le poate încălca și diavolul nu este în iad, este o afirmație adevărată aici …rahat, nu, acesta este tărâmul metafizic hipsterii îl numesc franjuri, ceea ce mă face să vreau să-mi fac o gaură în față ca punctul central pentru toate tărâmurile nepământene, autoritate, dar cu mult mai multă urină și mai puține amenințări cu bombă, așa că înseamnă că nu trebuie să ascult pe nimeni? Uită-te la tipul ăla, are un cap de pasăre și face porcării cu bule, mi s-a părut destul de tare. Micul demon….

Este cel mai curat, mai inofensiv trailer

Este cel mai curat trailer pe care îl pot găsi și urmărim distribuția acesta este un interviu atât de ciudat, nu voi reda complet, este atât de bizar, așa că îl vei vedea pe Danny Devito chiar lângă el, este fiica lui care o interpretează pe fiica în spectacol și la sfârșit, Aubry Plaza joacă rolul mamei și ascultă cât de ciudat este și cât de bizar.

Interviurile

Mi-ar plăcea să știu pentru că este o interpretare atât de unică a personajului de tip antihrist, care a fost lucrul tău preferat să explorezi în Micul demon? Este atât de ciudat personajul de tip antihrist, faptul că Disney chiar este implicat în asta, nu mă surprinde, dar este un personaj atât de bizar. Bine, anticristul din versiunea noastră este un copil de 13 ani, fată care recent a trecut prin pubertate și are de-a face cu familia distrusă …întotdeauna familia zdrobită au ajuns să normalizeze familia zdrobită diavolul iubește asta, iubește când familiile sunt distruse, asta e unul dintre obiectivele lui majore, să distrugă nucleul familiei, așa că, desigur, au trebuit să-l arunce acolo…

Mi-a plăcut foarte mult cât de aproape de casă ai putea să-l iei și că am fi folosit-o ca pe o metaforă pentru creșterea ta și cred că este foarte distractiv să-ți placă să fii nebun…. Este foarte distractiv să ai un spectacol în care totul este despre creșterea sau conectarea diavolului cu fiica lui… vrea sufletul ei care este antihristul și să facă un desen animat, astfel încât să putem face apel nu doar adulții, ci și copiii, doar spuneți! Asta este ceea ce doriți să spuneți! Că e atât de distractiv și îl fac atât de distractiv drăguț, îngerul luminii care este cum este diavolul…

Așa că am reușit să ne ocupăm de ambele aspecte ale personajului și vorbind despre aspectul familiei Aubry îmi place să vorbesc despre tipul de mamă pe care îl are personajul tău! Aubry este mama din serial, ea nu știu dacă se manifestă în tot acest interviu, dar ea face toate aceste zgomote ciudate făcând aceste mârâieli ciudate, ține furca aia ca și cum ar exagera, dar aici este scopul emisiunii pe care îl va dezvălui chiar aici, ce iubește la emisiune și asta va spune toată povestea aici.

Este complicată, atât de dezordonată, desigur, înfiorătoare, le poate folosi pe amândouă. Aș vrea să știu care a fost provcarea rolului de mamă în show? Iubesc faptul că normalizăm păgânismul. Acolo este! Acesta este spectacolul!…Iubesc că normalizăm păgânismul! Care este scopul emisiunii? Normalizarea păgânismului! Normalizarea ocultului! Normalizarea demonilor! Antihristul… tărâmul spiritual.. asta e! Ea tocmai a spus-o! Ea însăși normalizând păgânismul… Laura este o păgână, este o vrăjitoare, trebuie să-și protejeze fiica de demoni și trebuie să-și pună în ordine casa. Combinația dintre acestea este foarte distractivă…

Care a fost întrebarea? Care a fost lucrul tău preferat de explorat cu ea? A fi o mamă singură este dificil, mai ales când monștri și spiriduși îți bat la ușă și încerci să-ți omori fiica aproape în fiecare zi, este foarte distractiv, adrenalina, miza este foarte mare și omule, pur și simplu nu mă pot sătura și bineînțeles, îmi place să vorbesc cu tatăl.

Să ne uităm la toată chestia asta, este ca și cum fac asta, ciudat, băieți, aveți un departament de resurse umane? Demonii vin în relația cu satan, pentru că Laura, joacă foarte tare, trebuie să fie dură, demonii vin… și termină lucrurile. Este foarte bizar, hai să ne uităm la asta… ea mârâie și înjură de multe ori și face toate chestiile astea ciudate în interviu.

Să ne uităm la acest articol. Fx deținut de Disney lansează o nouă reclamă, serial de desene animate Micul Demon despre o femeie care are o aventură cu satana și naște copilul, conform descrierii emisiunii, la 13 ani după ce a fost impregnată de satana, o mamă reticentă Laura și fiica ei antihrist, Chrissy, încearcă să trăiască o viață obișnuită în Delaware, dar sunt în mod constant zădărnicite de forțe monstruoase, inclusiv satana care tânjește după custodia sufletului fiicei sale. Ca în desenele animate, South Park și Family Guy, Micul Demon face un pas mai departe cu simboluri satanice vrăjitorie, activitate demonică, nuditate și violență asta vor să arate copiilor o animație care vine în curând la Disney plus star plus și hulu.

Reacții ale părinților, publicului

Părinții publicului principal Disney nu sunt mulțumiți de lansare. Un grup de părinți creștini, Un milion de mame, a strâns peste 20.000 de semnături solicitând lui Disney să anuleze serialul.

Trebuie să facem asta, deoarece Disney le prezintă telespectatorilor, inclusiv copii, care ar putea da peste serial, o lume a demonilor, vrăjitoare și împreună cu conținutul demonic al serialului, mintea spectatorilor mai tineri va fi, de asemenea, inundată de viziuni seculare asupra lumii care reflectă cultura actuală și apoi continuă despre proteste și despre unele voci politice care zic: Ce vom face cu disney? Anulează Disney! Asta trebuie să facem! Este atât de bizar, atât de demonic! Cât timp vom continua să apărăm aceste companii? Cât timp îi vom susține? Unii dintre voi luați banii câștigați din greu și îi puneți în pușculițele acestor creatori satanici demonizați care fac aceste spectacole și ziceți ca nu e mare lucru, este doar Disneyland, ascultă, spun doar când mergi la disneyland când te uiți la aceste emisiuni cheltuind bani pe asta, susții acest tip de gunoi, nu voi sprijini o companie care va reda asta prietenilor noștri, familiei noastre, copiiilor noștri, comunităților să se normalizeze asta!

V-am dat secvența cea mai curată pe care o găsesc, nici nu doriți să vedeți trailerul complet: păgânism, ocult, vrăjitorie, sacrificii…. fata a ucis niște adolescenți și el a spus oh, nu-i mare lucru nu-i lăsa pe oameni să te facă să crezi că crimele sunt greșite. Da, de ce de fiecare dată când într-o școală se împușcă, toți politicienii se ridică și spun că nu știm cum s-a întâmplat asta, nu știm de ce s-a întâmplat asta.. Mă întreb de ce, pentru că normalizăm aceste lucruri, lăsăm copiii noștri să vadă aceste lucruri și ei spun că este doar un desen animat pentru adulți, așa că este în regulă ca adulții să urmărească asta și adulții să creadă că crima este în regulă, fibra morală a națiunii noastre se dezvăluie, noi, ca biserică, trebuie să ne rugăm să continuăm să predicăm Evanghelia, să postim, să sunăm din trâmbiță trebuie să dezvăluim lucrările întunericului.

Să ne enervăm tare! Să nu-i mai susținem! Întreabă creștinii cum susțin aceste companii? Pot spune despre asta, am vrut să aduc puțină lumină, să vă dau puțină claritate în această emisiune, doar ca să puteți vedea cât de demonic este acest antihrist Disney – nașterea antihrist prin desene animate. Trăim în aceste zile, acestea sunt ultimele zile în care va exista un antihrist adevărat și nu sunt dramatic, dacă te duci să vezi trailerul emisiunii, citește câteva articole. Nu vreau să le arăt unora dintre spectatorii mai tineri care urmăresc acest conținut cât de rău e cu adevărat.

PS: Un material cutremurător despre ultimul dintre desenele animate numit „Micul Demon” adresate și copiilor în care foarte cunoscuta companie de desene animate Disney lansează mesaje sataniste frontale mai ales la adresa copiilor. Prezentatorul este protestant și deci are o viziune limitată doar pe partea socială a ripostei, însă am ales acest clip pentru că, din păcate, nu există – sau cel puțin nu știm noi până în acest moment – nicio luare de poziție ortodoxă în această temă.