Selectați pagina

Disforia de sex este urgenţă psihiatrică: S-a născut bărbat, a devenit femeie și acum se crede o FETIȚĂ DE ȘASE ANI

Disforia de sex este urgenţă psihiatrică: S-a născut bărbat, a devenit femeie și acum se crede o FETIȚĂ DE ȘASE ANI
Mai întâi a fost bărbat. S-a căsătorit, a făcut șase copii. Dar și-a dat seama că e transesxual. A trecut de la bărbat la femeie, dar tot nu se simțea el sau ea. Acum s-a hotărât că nu mai e transsexual, ci “transage”: vrea să aibă 6 ani.
Cazul lui Paul Wolscht a apărut în presa din Marea Britanie, după un interviu pe care transsexualul canadian l-a acordat pentru Transgender Project. Și pe care mulți l-au catalogat dincolo de orice problemă psihică.
Paul Wolscht are 46 de ani și trăiește la Toronto. A fost căsătorit timp de 23 de ani, a devenit tatăl a șase copii, dar într-o zi și a dat seama că este transsexual. După ce a povestit cum a trecut prin această experiență, cum a treacut de la bărbat la femeie și cât de neînțeles a fost de fosta nevastă, care i-a impus să aleagă între transsexualitate și cămin, fostul Paul, actualmente  Stefonknee Wolscht  a anunțat senin că nici așa nu se mai simte în pielea lui(ei).
Pentru că, de fapt, se simte ca o fetiță de șase ani în trupul unui bărbat de aproape 50 de ani.
Și pentru că s-a simțit respins de familie, Wolschtt a lăsat totul baltă, copii și soție, și și-a găsit o familie adoptivă: un cuplu care nu vede nimic anormal în a crește un transsexual care se crede o fetiță  de șase ani. Mai mult, cei doi “părinți adoptivi” care sunt bunici, au acceptat ca nepoata lor, care își dorește o soră mai mică, să o considere pe Wolschtt această soră.
Transsexualul care se crede fetiță a mai povestit despre tendințele suicidale pe care le-a avut și și-a acuzat fosta nevastă de hărțuire și atac, reușind chiar să obțină un ordin judecătoresc de  restricție împotriva ei.
Neînțeles s-a simțit transsexualul și in 2012, când una dintre fiicele sale s-a căsătorit și i-a cerut să vină la nuntă “îmbrăcat ca un tată”, să stea în Biserică, undeva în spate și să nu vorbească cu nimeni.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке