Selectați pagina

Disforia de sex este urgenţă psihiatrică: S-a născut bărbat, a devenit femeie și acum se crede o FETIȚĂ DE ȘASE ANI

Disforia de sex este urgenţă psihiatrică: S-a născut bărbat, a devenit femeie și acum se crede o FETIȚĂ DE ȘASE ANI
Mai întâi a fost bărbat. S-a căsătorit, a făcut șase copii. Dar și-a dat seama că e transesxual. A trecut de la bărbat la femeie, dar tot nu se simțea el sau ea. Acum s-a hotărât că nu mai e transsexual, ci “transage”: vrea să aibă 6 ani.
Cazul lui Paul Wolscht a apărut în presa din Marea Britanie, după un interviu pe care transsexualul canadian l-a acordat pentru Transgender Project. Și pe care mulți l-au catalogat dincolo de orice problemă psihică.
Paul Wolscht are 46 de ani și trăiește la Toronto. A fost căsătorit timp de 23 de ani, a devenit tatăl a șase copii, dar într-o zi și a dat seama că este transsexual. După ce a povestit cum a trecut prin această experiență, cum a treacut de la bărbat la femeie și cât de neînțeles a fost de fosta nevastă, care i-a impus să aleagă între transsexualitate și cămin, fostul Paul, actualmente  Stefonknee Wolscht  a anunțat senin că nici așa nu se mai simte în pielea lui(ei).
Pentru că, de fapt, se simte ca o fetiță de șase ani în trupul unui bărbat de aproape 50 de ani.
Și pentru că s-a simțit respins de familie, Wolschtt a lăsat totul baltă, copii și soție, și și-a găsit o familie adoptivă: un cuplu care nu vede nimic anormal în a crește un transsexual care se crede o fetiță  de șase ani. Mai mult, cei doi “părinți adoptivi” care sunt bunici, au acceptat ca nepoata lor, care își dorește o soră mai mică, să o considere pe Wolschtt această soră.
Transsexualul care se crede fetiță a mai povestit despre tendințele suicidale pe care le-a avut și și-a acuzat fosta nevastă de hărțuire și atac, reușind chiar să obțină un ordin judecătoresc de  restricție împotriva ei.
Neînțeles s-a simțit transsexualul și in 2012, când una dintre fiicele sale s-a căsătorit și i-a cerut să vină la nuntă “îmbrăcat ca un tată”, să stea în Biserică, undeva în spate și să nu vorbească cu nimeni.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *