Selectați pagina

Discursul prim-ministrului Ungariei în apărarea familiei: „În Ungaria, tatăl va fi bărbat, mama va fi femeie”

Discursul prim-ministrului Ungariei în apărarea familiei: „În Ungaria, tatăl va fi bărbat, mama va fi femeie”

Luni, 16 mai 2022, Viktor Orbán a fost ales pentru a cincea oară prim-ministru al Ungariei. După ce și-a depus jurământul de prim-ministru, Orbán a promis că își va proteja țara de politicile multiculturale globaliste distructive ale Uniunii Europene.

Discursul prim-ministrului Ungariei în apărarea familiei: „În Ungaria, tatăl va fi bărbat, mama va fi femeie”

Discursul prim-ministrului Ungariei în apărarea familiei: „În Ungaria, tatăl va fi bărbat, mama va fi femeie”

În plus, nu va permite elitelor liberale să atace identitatea creștină, culturile, obiceiurile sau istoria.

Liderul anticomunist a criticat dur politicile de migrație ale țărilor vest-europene într-un discurs parlamentar puternic. Rata scăzută a natalității copiilor creștini va fi compensată cu imigranți din alte culturi printr-un „program de schimb de populație”, a spus el în Parlament. Aceasta este „sinuciderea Occidentului”.

Până acum, creștinismul și statele-națiune au ținut împreună această regiune a Europei. Orbán a criticat că UE „liberală” elimină aceste constante.

Viziunea lui corespunde unei lumi în care libertatea individuală este primordială, dar persoanele sunt deconectate de comunitate, familie și casă. „Indivizii nu pot fi niciodată liberi, ci pur și simplu singuri.”

„Nebunia de gen”, o binecuvântare de la Dumnezeu

Țările occidentale au optat pentru „nebunia de gen” și consideră persoanrele drept creatori ai identității lor, inclusiv ai genului și ai sexualității. În aceste puncte, există o „înstrăinare culturală” între Bruxelles și Budapesta:

Există, de asemenea, o distanță culturală în creștere – aproape o înstrăinare culturală – între jumătatea de vest a Europei și Ungaria.

Asta pentru că credem în bazele fundamentale ale civilizației creștine a Europei și credem în conceptul de stat-națiune, care a fost deja abandonat la Bruxelles. Este important pentru noi să avem binecuvântarea lui Dumnezeu”.

Orbán a subliniat că guvernul său va rezista acestui declin moral și al populației, deoarece se angajează să asigure ordinea solidă, stabilitatea și „loialitatea intransigentă și de neclintit” față de poporul maghiar și de patria sa. Este esențial ca ungurii să lase copiilor și nepoților o cămin care merită să fie de păstrat.

„Vom continua să ne apărăm granițele și nu vom lăsa imigranții să intre. Ne vom proteja familiile și nu vom lăsa activiștii de gen să intre în școlile noastre”, a asigurat șeful Guvernului.

„În Ungaria, un tată va fi bărbat, o mamă o femeie, iar copiii noștri vor rămâne singuri”. În plus, Orbán nu va „accepta măsuri economice care ruinează familiile ungare”.

Orbán: „Ungaria este viitorul Europei”

Din ce în ce mai multe persoane din întreaga lume văd Ungaria ca pe o fortăreață a libertății, ordinii, securității și păcii.

Nu ascundem că vrem să dăm și altora speranță: speranța că viziunea creștină asupra vieții, dragostea de țară și mândria națională – adică politica națională – nu sunt lucruri ale trecutului, ci ale viitorului. Acum treizeci de ani, credeam că Europa este viitorul nostru; astăzi, credem că suntem viitorul Europei. Trebuie să simțim greutatea responsabilității noastre.”

După ceremonia de învestitură și discurs, șeful Guvernului a fost primit de nepoata sa, Alice. A calificat dragostea sa și îmbrățișarea „cel mai mare dar”.

Sursa: https://www.alertadigital.com/2022/05/21/contundente-discurso-de-viktor-orban-protegiendo-a-la-familia-en-hungria-el-padre-sera-un-hombre-la-madre-una-mujer/

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке