Selectați pagina

Discotecile papistaşilor. Întreaga lume se grăbeşte să se implice în restaurarea Notre Dame… Să vedem cu ce scop. VIDEO

Discotecile papistaşilor. Întreaga lume se grăbeşte să se implice în restaurarea Notre Dame… Să vedem cu ce scop. VIDEO

Notă: Dragi fraţi şi surori întru Hristos! Cîte de repede toţi birocraţii şi liderii politici s-au grăbit să îşi exprime condoleanţele şi să îşi ofere ajutorul pentru restaurarea unui templu eretic în Franţa. Spre exemplu în Rusia bisericile periodic ard, dar nici unui politician nu le pasă de acest lucru, deoarece anume în Occidentul care a umplu Rusia de sancţiuni şi care prin intermediul NATO o ameninţă, anume acolo îşi ţin politicienii banii, familia şi copiii.

Şi mai jos vedeţi un clip care ne arată atitudinea adevărată a papistaşilor faţă de lăcaşele lor de cult, pe care ei le-au transformat în discoteci!

Nu stiu daca e vreo legatura, dar e tot in Franta si tot intr-o catedrala…Probabil ca astia de jucau aici ,la o berica si la un joint, acum pling de mama focului ca a ars Notre Dame. Ca si niste diezi pe care-i stiu eu….

Gepostet von Dan Vitcu am Dienstag, 16. April 2019

Urmăritori / Pingbacks

  1. DISCOTECILE PAPISTAŞILOR. ÎNTREAGA LUME SE GRĂBEŞTE SĂ SE IMPLICE ÎN RESTAURAREA NOTRE DAME… SĂ VEDEM CU CE SCOP. VIDEO | ortodoxiadreaptacredinta - […] https://www.aparatorul.md/discotecile-papistasilor-intreaga-lume-se-grabeste-sa-se-implice-in-restau… […]

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *