Selectați pagina

Director medical avertizează: Într-o lună vor putea fi depistați, prin teste, cei care s-au vaccinat fictiv

Director medical avertizează: Într-o lună vor putea fi depistați, prin teste, cei care s-au vaccinat fictiv

Cităm mai jos o ştire apărută pe site-ul bitpress.ro:

Veste proastă pentru cei care se bucură că au fentat sistemul pentru a obține un Certificat Verde care să ateste că au fost vaccinați: directorul medical al Spitalului Mioveni, Alexandru Iacobescu, ne-a declarat că, în aproximativ o lună, vor apărea teste prin intermediul cărora vor putea fi depistați cei care s-au vaccinat fictiv.

Directorul medical avertizează: Într-o lună vor putea fi depistați, prin teste, cei care s-au vaccinat fictiv

Directorul medical avertizează: Într-o lună vor putea fi depistați, prin teste, cei care s-au vaccinat fictiv

,,Atrag atenția tuturor persoanelor care au idei de a șunta sistemul medical să se oprească înainte de a-și face rău singuri și de a deconta și penal!”

,,Vreau să atrag atenția persoanelor care s-au vaccinat doar pe hârtie! Vaccinul este pentru ei, pentru sănătatea lor, nu pentru a pleca afară sau pentru a mânca o ciorbă, la un restaurant! Vom putea verifica prin laboratorul de analize dacă aceste vaccinuri chiar au fost făcute pe bune. Într-o lună-două, mi-au confirmat niște colegi micro-biologi, chiar vom putea face teste aplicate să vedem dacă cine susține că s-a vaccinat chiar a fost vaccinat. Aici atrag atenția tuturor persoanelor care au idei de a șunta sistemul medical să se oprească înainte de a-și face rău singuri și de a deconta și penal!” a avertizat doctorul Alexandru Iacobescu.

La acest moment, la nivel național, 200 de dosare penale cu 450 de persoane cercetate au fost deschise pentru vaccinări fictive, însă  fenomenul ar fi mult mai amplu. Mii de români ar fi obținut certificate fără să se vaccineze, în unele cazuri vorbindu-se de șpăgi de 500 – 1.500 de euro.

Personalul medical care recurge la astfel de practici riscă un dosar penal pentru infacțiuni de corupție, fals intelectual, fals informatic, fals material în înscrisuri oficiale. Aceste infracțiuni sunt pedepsite cu închisoarea de 2 la 7 ani și interzicerea exercitării dreptului de a ocupa o funcție publică sau de a exercita profesia sau activitatea în executarea căreia a săvârșit fapta.

Lucian Bode, ministrul interimar al Justiției a declarat:

”Toți cei care falsifică teste și certificate COVID-19 vor ajunge în pușcărie. O să le scadă apetitul odată cu primele condamnări”

Deocamdată, sunt 362 de dosare și 850 de persoane cercetate pentru falsificarea testelor și certificatelor COVID-19

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *