Selectați pagina

Din data de 4 mai anul curent, transportul public în municipiile Chișinău și Bălți revine la normal

Din data de 4 mai anul curent, transportul public în municipiile Chișinău și Bălți revine la normal

Din data de 4 mai anul curent, transportul public în municipiile Chișinău și Bălți revine la normal. Anunțul a fost făcut de premierul Ion Chicu, după ședința din 27 aprilie, cu președintele țării și cu președintele Parlamentului, relatează unimedia.info

„De luni, transportul public din municipiile Bălți și Chișinău revine la regim normal, cu taxare, așa cum a fost și până la regimul de situație excepțională”, a declarat premierul, care a precizat că autoritățile vor mai examina dacă pe parcursul săptămânii nu sunt nu sunt condiții pentru a modifica unele restricții.

Ion Chicu a amintit că luni transportul public în Chișinău a fost restricționat în Chișinău și Bălți, pentru a nu admite ca oamenii să meargă la cimitire, întrucât a fost Paștele Blajinilor.

Totuși, începând de marţi, transportul public va funcționa până joi iar vineri, data de 1 mai, autoritățile au decis sistarea transportului public până duminică pentru a nu admite aglomerarea persoanelor.

Pe 24 martie, prim-ministrul Ion Chicu a anunțat că transportul public în Chișinău și Bălți va fi gratis pe perioada Stării de Urgență, și va funcționa fără prezența taxatorilor

Bilanțul cazurilor de îmbolnăvire cu Covid-19 în Republica Moldova a ajuns la 3.408.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Статьи на русском языке

Статьи на русском языке

Comentarii