Selectați pagina

Din ce sînt preparate vaccinurile

Din ce sînt preparate vaccinurile

vaccinV-ați gîndit vreodată din ce se prepară vaccinurile?

Ce părere aveți, de exemplu, despre organele cadavrelor și sîngele oamenilor care au murit de hepatită? Or, aceasta este materia primă obișnuită pentru separarea virusurilor pentru vaccinuri. Odată separa, virusul este crescut într-un mediu specific, pentru care, din nou (de data aceasta în calitate de „substrat nutritiv”) este utilizat sînge și țesuturi ale oamenilor și animalelor.

Precum se știe, virusurile se înmulțesc greu în celulele sănătoase, de aceea, pentru ei sînt utilizate, de obicei, animale bolnave, cu defecte genetice – de exemplu, șoareci ale „liniilor speciale de cancer” (AKR), destinați inițial pentru experimentele oncologice. Cînd virusurile s-au înmulțit, aceștia sînt omorîți cu formaldehidă – o substanță otrăvitoare puternică, utilizată de regulă la balsamarea cadavrelor. Totodată, formaldehida nu dispare – ea rămîne în doza de vaccin.

Ce conțin vaccinurile?

În primul rînd:

●celule de organe moarte ale animalelor (de exemplu, celule de rinichi ale puilor de hamsteri și maimuțe);

● Celulele fetușilor umani avortați (se utilizează, în special pentru vaccinul RA 27/3; celulele canceroase HeLa (celulele negresei americane Hentrietta Laks, care a murit cu 40 de ani în urmă de cancer la uter);

● Celule de drojdii genetic modificate;

● proteine de găină (un alergen puternic, ca și toate proteinele)

ser de sînge de la cîini, maimuțe, oi, porci, vaci (cuvîntul „vaccină” provine din latină – „vacca” – vacă, de unde reiese că vaccinarea este îndobitocirea omului);

● gelatină hidrolizată – antibiotici puternici (amfotericin B, neomicin).

Totodată, în calitate de dezinfectanți, conservanți, sorbenți și alți adjuvanți se adaugă o cantitate semnificativă de fenol (substanța cu care se prelucrează veceurile în spitale), mercur metilat și o altă substanță otrăvitoare – 6-fenoxietanol (antigel), hidroxid de aluminiu, coloranți, detergenți, dizolvanți organici, borax (cu care se otrăvesc gîndacii), gliceroli, compuși de sulfiți și fosfați, polisorbat 80/20, propilactonă etc.

Deseori, vaccinurile sînt poluate cu microorganisme. Astfel, în acestea au fost depistate:

-virusul canceros SV40,

– citomegalovirusul,

– pestivirusul,

– virusul cancerului aviar,

– viruși aviari,

– mutaviruși ale rațelor, cîinilor și iepurilor,

– nanobacterii,

– micoplasme și chiar organisme monocelulare, în special Acanthamoeba, numită și ameba devoratoare de creier.

Acest „amestec exploziv” este injectat pacienților (inclusiv, bebelușilor), prin cea mai eficientă metodă – direct în sînge.

S-a stabilit că ADN-urile bacteriilor și virușilor, introduse prin vaccinare, se pot include în ADN-ul uman, generînd mutații la nivel de celule.

Sursa: life-move.ru

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *