Selectați pagina

Din categoria ”mafia pojarului”: doctorul Pușcașu are dreptate – morții de rujeolă nu au avut rujeolă!

Din categoria ”mafia pojarului”: doctorul Pușcașu are dreptate – morții de rujeolă nu au avut rujeolă!

Doctorul Cristian Mircea Puşcaşu a ajuns vedetă în România! El este acuzat de mai marii din sănătate că a îndrăznit să critice Legea vaccinării.

Dar Pușcașu a spus, în fapt, altceva: morții de rujeolă nu au avut rujeolă! Și are dreptate, prezentăm aici dovada. Și atunci: cum explică Ministerul Sănătății informațiile isterizante despre o epidemie de rujeolă la nivel național, bazate pe o minciună?

Paul Ghițiu, 25 iulie, Evenimentul Zilei: ”În Franţa, noul guvern a anunţat, prin ministrul sănătăţii, Agnes Buzyn, introducerea a 11 vaccinuri obligatorii în loc de 3, câte sunt acum, provocând o dezbatere „turbată” şi acuzaţii îndreptăţite de legiferare a intereselor sectorului farmaceutic, „Big Pharma”, cu atât mai mult cu cât, au dispărut brusc de pe piaţă dozele ieftine ale vaccinurilor neobligatorii (acum anunţate ca obligatorii) de care putea dispune populaţia după bunul plac (…) Este refuzată cu obstinaţie, cu rea intenţie chiar, o dezbatere reală, o analiză minuţioasă şi obiectivă a acestor produse, a efectelor lor bune şi rele reale şi a echilibrului dintre aceste efecte. Cum ar fi, de exemplu, dacă salvează o viaţă şi pune în pericol alte cinci. (…) În presa nomenclaturistă de pretutindeni sunt incriminaţi public cei care se opun vaccinurilor, degetul acuzator îi demască ca duşmani ai (sănătăţii) poporului, ca focare de boală şi moarte, dar acelaşi deget nu scoate o vorbă despre fundamentul ştiinţific pe care aceştia se bazează în refuzul lor şi despre lipsa unei clarificări publice, dincolo de orice îndoială. Fundament ştiinţific constituit din sute, poate mii de studii independente, care demască problemele grave ale vaccinurilor, de la introducerea lor până astăzi”.

Mesajul lui Ghițiu este clar!

Și acum, medicul Pușcașu: el a spus că morții de rujeolă de pe listele Ministerului Sănătății nu au murit de rujeolă. Nu a comentat nimeni în nici un fel această informație, dar Pușcașu a fost acuzat că se opune vaccinarii și, în acest context, trebuie pedepsit exemplar prin suspendarea dreptului de practică medicală – și cu asta basta! Linșaj public!

Doar că Pușcașu are dreptate! În România s-au declarat oficial 32 de decese cauzate de rujeolă. Conform unui document oficial pe care îl deținem, în 20 de cazuri cei decedați ”de rujeolă” nu au avut nici o legătură cu rujeola. De asemenea, în patru din cazuri pojarul a fost doar factor agravant, nu cauză a decesului. Lista a fost emisă de Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile, în luna mai!

Ministerul Sănătății a refuzat să comenteze datele acestei liste.

Rămâne întrebarea: de ce se clamează rujeola acolo unde ea nu există și se forțează obligativitatea vaccinării? Ce este cu acest „Big Pharma”?

magnanews.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne găseşti şi pe:

Статьи на русском языке

Статьи на русском языке