Ce mai putem spune, ce mai putem adăuga astăzi în fața acestui regim de sănătate ridicol, prostesc, abject, obscen, care persistă în ciuda bunului simț?

covid

Dictatura globală pandemică – distrugerea democrației, înlocuirea statului de drept cu statul poliţienesc

Că nu mai există o epidemie și că această pandemie este o farsă planetară foarte proastă și o fraudă medical-științifică care ucide doar o mică parte din cei afectați.

Că aceste date și cifre zilnice date în fiecare zi când te trezești, imediat ce deschizi televizorul, nu mai au nicio semnificație și că pur și simplu nu mai sunt credibile.

Că aceste cazuri nu sunt cazuri, ci oameni care sunt testați cu o rată de amplificare exagerată și că majoritatea nu sunt bolnavi, nici contagioși și că transportă doar fragmente de ARN viral, dar că sociopații și tanatofobii de la putere vor absolut ca noi să-i prezentăm ca pacienți serioși care copleșesc spitalele pentru a justifica regimul lor de sănătate.

Că coronavirusul nu este boala Covid-19 și că autoritățile persistă în confundarea cu bună știință a celor doi pentru a alimenta frica și panica.

Democrația parlamentară a fost confiscată de oameni iresponsabili, cinici, perverși, oameni incompetenți, în numele unui imperativ mai mult decât îndoielnic, prin convingerea unei majorități prea mari a populației prin intermediul mass-media, propagandei medicale și științifice, pentru a salva vieți, atunci când în cele din urmă este foarte probabil să se fi pierdut mai multe vieți.

Că țările care fac cel mai bine sunt cele care au înțeles că imunitatea turmei a fost primul remediu natural care a fost prescris și implementat fără a distruge sănătatea mintală și economia.

Că va fi nevoie de un eveniment major mult mai grav decât acest simulacru de pseudo-pericol mortal, care a fost agitat ca o sperietoare pentru ca majoritatea să se trezească într-o zi.

Covid-19 este doar un copac într-o pădure ascunsă bine întreținută, pe care un uragan îl va tăia în cele din urmă într-o zi, lăsând regele și curtea sa complet goale.

© Michel Rosenzweig, https://leblogalupus.com/2020/10/13/covid19-84-que-dire-de-plus-que-rajouter-aujourdhui-face-a-ce-regime-sanitaire-ridicule-idiot-abject-obscene-qui-persiste-en-depit-du-bon-sens-par-michel-rosenzweig/