“Elveția a scos homofobia în afara legii – 3 ani de închisoare pentru insulte împotriva comunității LGBT

În timp ce România a fost împânzită de afișe și bannere paranoide, în care se spune că homosexualii fură copiii cuplurilor heterosexuale, Elveția a scos homofobia și transfobia în afara legii.

Elveția și-a schimbat codul penal, ceea ce înseamnă că persoanele care fac remarci homofobe sau transfobe față de altcineva se vor confrunta cu aceeași pedeapsă ca și pentru rasism: 3 ani de închisoare.

118 de voturi au fost pentru actualizarea codului penal (60 împotriva), iar Mathias Reynard, cel care a propus legea, a sărbătorit succesul său postând pe Twitter următorul mesaj:

„Victorie! Cu 118 voturi contra 60 și 5 abțineri, Consiliul Național acceptă inițiativa mea parlamentară împotriva homofobiei și a Transfobiei! Un mare succes pentru drepturile omului! Răspunsul final din decembrie la Consiliul Statelor.”

În urma votului, Reynard a spus:

Homofobia nu este o părere. E o crimă. Unul din cinci homosexuali a încercat să se sinucidă, jumătate dintre ei înainte de vârsta de 20 de ani.Această victorie trimite un semnal puternic. Am primit deja sute de reacții.”

Reynard a confirmat că intenționează să introducă și legea care va permite persoanelor de același sex să se căsătorească în Elveția. Din 2007, țara a oferit parteneriate civile, însă cuplurile de același sex nu au aceleași drepturi atunci când vine vorba de impozitare, fertilitate, bunăstare sau adopție.”[1]

“Homofobia” si “transfobia” sunt cuvinte inventate de catre neomarxisti pentru a-si putea implementa agenda anti-valori nationale cu scopul de a instaura dictatura asupra majoritatii. Aceasta este ideologia neomarxista/progresista/liberala/globalista.

In Elvetia, oricine va critica ideile activistilor LGBT vor fi etichetati ca fiind “homofobi” sau “transfobi” si risca sa ajunga la inchisoare. Aceasta este “Minunata lume noua”, despre care vorbea Aldous Huxley.

Georgy Lukacs, un activist al Scolii de la Frankfurt, a creat conceptul “Terorism Cultural”, care inseamna distrugerea valorilor nationale cu scopul de a crea o omenire fara identitate. Herbert Marcuse, un alt activist al Scolii de la Frankfurt, a creat conceptul de “Toleranta Represiva”, care se refera la dictatura minoritatilor.

“Fereastra Overton” este tehnica de manipulare prin care activistii LGBT isi impun agenda pas cu pas. De la parteneriate civile la casatorii LGBT si dictatura.

SURSE:

  1. https://noizz.ro/lgbtq/elvetia-a-scos-homofobia-in-afara-legii/6wf1yrs
  2. Foto: Internet