Selectați pagina

DEZVĂLUIRILE INCREDIBILE ale unui mason BILDERBERG despre RĂUL ce ne aşteaptă ÎN CURÂND

DEZVĂLUIRILE INCREDIBILE ale unui mason BILDERBERG despre RĂUL ce ne aşteaptă ÎN CURÂND

controlFrank H., un mason, membru al clubului Bilderberg a facut cateva dezvaluiri uimitoare pe patul de moarte despre ce ne asteapta in viitorul apropiat si ce urmaresc illuminati.

Illuminati au de gand sa prabuseasca in continuare bancile. Foarte curand, vom intra intr-o depresie financiara si vom deveni cu TOTII cu adevarat saraci. In termen de doi ani ajungem la atitudine de taran si mod de viata taranesc. Nu depindeti de imobiliare, active ( averi, mosteniri, investitii, etc.-n.m).

Bancile vor orchestra Criza Ipotecilor Bancare, care va fi reglementata prin Actul ce a fost validat de Congresul SUA cu doua saptamani in urma si care permite bancilor sa ia casele fara a avea imputerniciri. Daca aveti o ipoteca, achitati-o ACUM sau vindeti-va casa pentru a va putea permite sa platiti integral pentru o alta locuinta – chiar daca cu banii rezultati din vanzare o sa cumparati doar o baraca. Asigurati-va ca locuinta dumneavoastra umila este platita – milioane de oameni isi vor pierde casele!

Acum pe rol este proiectul devil’s mesia (diavolul). Magnatul bolnav in stadiu terminal a spus: “Trebuie sa ne descotorosim de Dumnezeu pentru a aduce Noua Ordine Mondiala “. El a mai spus ca proiectul “diavolul” inseamna perversiune totala. De ce acest proiect? Deoarece illuminati nu-l pot aduce pe mesia (antihristul n.tr.), caci sunt popoare Drepte (popoare cu frica lui Dumnezeu)! Ce presupune proiectul “”diavolul ? Homosexualitate, avort, eutanasie, pornografie, rochii desfranate, vrajitorie etc.

Illuminati fac presiuni pentru a institui “One World Religion” (O Religie Unica a Lumii). Consiliul Mondial al Bisericilor este finantat de aceste organizatii masonice – Fundatiile Rockefeller, Carnegie si Ford. Este interesant de observat ca Comunitatile Religioase sunt un factor-cheie in ceea ce priveste Falsul Ecumenism impins de aceste Consilii si Fundatii Astfel de initiative religioase conduc spre o “Biserica” ATOTCUPRINZATOARE!

Numele jocului este CONTROL TOTAL, control al banilor, al casei si masinii tale, al intregii tale vieti!

Tradus pentru Aparatorul de pe 3rm.info

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

2 Comentarii

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *