Selectați pagina

DEZVĂLUIRI ȘOCANTE! Doctorii care au descoperit CANCERUL din vaccinuri au fost GĂSIȚI MORȚI. Cine are interesul să nu fie publicate aceste informații?

DEZVĂLUIRI ȘOCANTE! Doctorii care au descoperit CANCERUL din vaccinuri au fost GĂSIȚI MORȚI. Cine are interesul să nu fie publicate aceste informații?

Site-ul neonnettle.com a transmis EPIDEMIA de doctori UCIȘI, majoritatea fiind din Florida, SUA. Aceștia au împărtășit aceeși descoperire: Proteina NAGALAZĂ (Engleză: Nagalase) a fost introdusă în vaccinuri, care mai apoi au fost administrată oamenilor!

Nagalaza oprește producerea de Vitamina D în corpul uman. Această vitamină este principalul scut de apărare ce luptă împotriva celulelor canceroase.
Potrivit Thebigriddle.com : Nagalaza este o proteina ce este creată de toate celulele canceroase.  Aceasta este găsită în concentrații foarte mari la copii cu autism. Și ei pun asta în vaccinurile noastre! Acest lucru împiedică organismul să poată utiliza vitamina D necesară pentru a lupta impotriva cancerului si pentru a preveni autismul. Nagalaza dezactivează sistemul imunitar. Este, de asemenea, cunoscut faptul că provoacă diabet de tip 2. Deci, practic doctorii au fost UCIȘI deoarece au descoperit și aveau DOVEZILE faptului că vaccinurile injectate copiilor vor provoca o adevărată CRIZĂ de CANCER și AUTISM. Și asta evident se face cu bună știință și în mod intenționat! Acești doctori se pregăteau să facă PUBLICE aceste informații prețioase!
Depopularea 101..adaugă otravă în vaccinuri … fă o lege prin care toți copiii trebuie vaccinați ca să poată merge la școală. Metode de ucidere lentă. Ei cred că este bine. Merg pe ideea ”Supraviețuiește cel mai adaptat”. Numai cele mai bune gene ar trebui să supraviețuiască. Acești oameni nu au suflet.
Surse:
1) https://vaxopedia.org/2017/04/29/about-all-of-those-holistic-doctors-being-murdered/
2) https://neonnettle.com/news/4380-leading-anti-vaccine-activist-found-murdered-by-big-pharma-elites-
3) https://www.washingtonpost.com/news/morning-mix/wp/2015/06/29/anti-vaccine-doctor-behind-dangerous-autism-therapy-found-dead-family-cries-foul/
4) https://www.globalresearch.ca/cancer-and-autism-mysterious-deaths-of-alternative-health-doctors-who-have-real-cures-not-approved-by-the-fda/5465809

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *