Selectați pagina

Dezbatere incendiară despre vaccinuri în Franța, acum câteva zile. Fostul director al Sanofi Pasteur recidivează.VIDEO

Dezbatere incendiară despre vaccinuri în Franța, acum câteva zile. Fostul director al Sanofi Pasteur recidivează.VIDEO

Cele 4 minute video de mai jos sunt un extras dintr-o emisiune difuzată de postul francez de televiziue LCI, în luna februarie 2016.

După ce prezentarea video despre istoria vaccinurilor și dezastrele provocate de acestea, în timp, făcută de un consultant al OMS și fost director al liderului mondial de pe piața vaccinurilor umane, Sanofi Pasteur, a fost piratată și postată pe internet, ea a stârnit reacții dintre cele mai dure în toată lumea, amplificând neîncrederea oamenilor în vaccinare.

În emisiunea de acum câteva zile de pe postul francez de televiziune, Jean-François Saluzzo, fostul director al Sanofi Pasteur și „eroul” dezvăluirilor de acum câțiva ani (vedeți clipul aici: VACCINURILE UCIGAȘE ), este confruntat în direct cu cazuri concrete în care mai mulți copii au murit sau au devenit grav bolnavi, ca urmare a vaccinării.

În dezbaterea prezentată mai jos, Jean-François Saluzzo confirmă încă o dată că vaccinurile sunt realizate empiric și că nu sunt cu adevărat sigure. În același timp, în emisiunea franceză este reclamată o situație globală: moartea copiilor, ca urmare a vaccinării, este mușamalizată sau ignorată de presă, pentru a nu afecta afacerile industriei farmaceutice!!! Vizionați cu atenție și dați SHARE, să afle cât mai multă lume!

Daniel Roxin

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *