Selectați pagina

A devenit RUSIA un model traditional de societate crestina pentru europeni?

A devenit RUSIA un model traditional de societate crestina pentru europeni?

rus_ortodoxPare incredibil ca, după 70 de ani de comunism ateu şi 22 de ani de tranziţie cripto-capitalistă, Moscova lui Vladimir Putin să devină, din nou, un far călăuzitor de lumină, de data aceasta nu pentru internaţionala comunistă, ci pentru creştinii europeni. Moscova îşi reia după o cezură lungă de la 1917 rolul firesc de a treia Romă. Din ce în ce mai mulţi europeni creştini, care nu sunt de acord cu birocraţia exacerbată a Bruxellului, cu societatea occidentală de tip gay, cu anormalul care a devenit normal cu ajutorul coercitiv al statului şi ong-urilor sorosişte, privesc spre Moscova ca o un tărâm al izbăvirii creştine. Sigur că nu numai creştinii ortodocşi din estul-european sau slavii europeni văd în Rusia un model de societate tradiţională care apără şi promovează valorile creştine, ci şi europenii din Occident.

Uniunea Europeană a devenit, paradoxal, fosta URSS, iar Bruxellul fosta Moscovă roşie, în ochii a tot mai mulţi europeni normali la cap şi cu credinţă creştină în inimă. Translaţia de la vechea Moscovă atee la Bruxellul albastru pe dinafară şi roşu pe interior, aproape troţkist, s-a desfăşurat treptat începând cu anii 90, odată cu colapsul URSS. Foştii troţkişti stângişti din vest au creat la Bruxelles o nouă Moscovă şi cu uriaşul aparat birocratic al Comisiei Europene au făcut din UE un inedit URSS, mai birocrat, mai utopic şi mai ineficient. Consumerismul exacerbat de tip globalist, materialismul ca vocaţie şi valoare, căsătoriile gay şi statul poliţienesc împotriva celor care nu sunt de acord cu globalizarea au făcut din UE şi Bruxelles un coşmar pentru tot mai mulţi europeni. S-a ajuns ca în Franţa tinerii creştini să fie arestaţi pe stradă şi închişi luni de zile pentru că sunt împotriva căsătoriilor gay. UE a devenit o societate a minorităţilor care atomizează popoarele în individualisme ce exacerbează eul şi individualismul, aproape o societate satanică. În această lume nouă a UE unde mai poate exista libertatea?

eussr

Societatea UE este sufocată de propaganda minorităţilor sexuale şi entice iar credinţa creştină a devenit prigonită, europenii fiind amendaţi că poartă cruci la gât când merg la şcoală sau la serviciu. În România, care este un stat pilot experimental de către Bruxelles s-a ajuns ca lumea să fie ascultată şi înregistrată pentru toate convorbirile private. Mai mult, oamenii sunt arestaţi şi închişi pentru discuţii personale la telefon sau cafenea, fără probe că ar fi făcut ceva. România regimului Ponta/Băsescu a devenit un iad pentru libertatea de exprimare şi un “stat procurăresc”, unde oamenii sunt arestaţi la comanda politică a preşedintelui statului, care este şi şeful procurorilor la fel ca pe vremea lui I.V. Stalin. Mai mult, Valeriu Gafencu, Sfântul Închisorilor este prigonit de ong-uri finanţate de statul român din banii contribuabililor români, fără ca BOR să ia o decizie protectoare, în timp ce Mitropolia Basarabiei ce ţine de Moscova îl recunoaşte pe martirul basarabean mort în puşcăria comunistă salvând un evreu, ca pe un sfânt.

În acest context, mesajele trimise de la Moscova în spiritul apărării familiei şi tradiţiei devin speranţe peremptorii şi o gură de oxigen pentru numeroşi europeni. În Occident, ţară după ţară capitulează în faţa propagandei şi presiunilor exercitate de lobby-ul homosexual. Rusia, încercând să atragă de partea ei comunităţile tradiţionaliste, oferă o viziune alternativă chiar prin vocea Patriarhului Kirill al Moscovei şi al întregii Rusii, un apropiat al preşedintelui Vladimir Putin. Înaltul prelat consideră că recunoaşterea de către statele din Europa de vest a “căsătoriilor” gay prevesteşte nici mai mult nici mai puţin decât sfârşitul lumii. „În ultimul timp rezistăm unei ispite enorme, atunci când o serie de ţări au optat pentru păcatul aprobat şi justificat de lege, iar cei care acţionează conform moralei luptă împotriva impunerii unor asemenea legi de către minoritate şi sunt reprimaţi. Este un simptom apocaliptic foarte periculos”, a declarat recent patriarhul într-un mesaj adresat credincioşilor. Patriarhul Moscovei a interzis internetul în mănăstiri pentru a stopa propaganda gay şi atee provenită din Occident. Artişti francezi ca Gerard Depardieu au renunţat la cetăţenia franceză şi au primit paşaportul rusesc pentru că nu mai acceptă situaţia birocratică şi anti-creştină promovată de guvernul socialist, de factură troţkistă, de la Paris. Chiar şi fostul şef al Fondului Monetar Internaţional, Dominique Strauss-Kahn, a fost numit în Consiliul de supervizare al Russia Regional Development Bank, deţinută de Rosneft, cel mai mare producător mondial de petrol, transmit RIA Novosti şi Bloomberg.

Pe zi ce trece Rusia devine un model de societate creştină şi tradiţională şi un punct de atracţie politică, religioasă sau socială pentru tot mai mulţi europeni sufocaţi de birocraţia exacerbată a Bruxellului şi de tipul de organizare atomizată care promovează ateismul şi destructurează familia şi societatea creştină. Cine ar fi crezut că rolul Moscovei se inversează cu 360 de grade de la fatidicul octombrie roşu a anului 1917!

De Ionuţ Ţene – NapocaNews

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Статьи на русском языке

Статьи на русском языке

Comentarii