Selectați pagina

DESPRE CE FEL DE ÎNCĂLZIRE GLOBALĂ MERGE VORBA? Crocodili îngheţaţi între ape. VIDEO

DESPRE CE FEL DE ÎNCĂLZIRE GLOBALĂ MERGE VORBA? Crocodili îngheţaţi între ape. VIDEO

Strangesounds: Aligatorii care populează mlaştinile din Carolina de Nord, au demonstrat că nu le e frică de “încălzirea globală”, supravieţuind îngheturilor care s-au abătut asupra statului american. Oricum, “încălzirea globală” soseşte şi iarna aceasta pentru aligatorii din Carolina de Nord a devenit una mai grea.

După cum explică managerul parcului, George Howard, care a publicat clipurile video de mai jos, aligatorii simt cumva cînd apa ajunge la punctul de îngheţ, şi îşi scot boturile afară chiar în ultimul moment.

Aceasta este tehnica lor obişnuită de supravieţuire, care se aseamănă cu hibernarea. Temperatura apei întotdeauna e mai mare ca a mediului ambiant, de aceea aligatorii preferă să rămînă în apă, şi să îşi scoată doar botul afară.

Dacă îngheţurile nu vor fi prea mari, atunci mulţi aligatori, datorită acestor tehnici vor supravieţui frigului. Cu toate acestea, altor animale cu sînge rece le e mult mai rău. Spre exemplu iguanele atunci cînd temperatura devine critică pentru organismul lor, pur şi simplu cad de pe copaci, transformîndu-se în boturi de gheaţă.

Update: Alligators in Ice!

UPDATE on our SUPER Reptiles! #oib #oibswamppark #natgeo #northcarolina #visitnc #visitmyrtlebeach #alligators #swamp #wect #wral #wway #bombcyclone #winter #survival

Gepostet von The Swamp Park am Sonntag, 7. Januar 2018

American Alligators in Ice 2019

Think ahead and get prepared for the cold like these American Alligators in Ice

Gepostet von The Swamp Park am Dienstag, 22. Januar 2019

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *