Cui apartin, in aceste zile, televiziunile de stiri?

Cand mai vedem si noi un reportaj tv de la Spitalul Militar ridicat acum o saptamana (aprox) in curtea Institutului Ana Aslan?

De ce ambulantele gonesc cu sirenele la maxim, noaptea, la orele 01.00, 2.00, 3.00, 4.00, 5.00, cand soselele si bulevardele sunt absolut libere??? De ce trebuie tinuti in teroare mii si mii de locuitori din aceste zone, zeci de mii, prin urletul sirenelor acestor ambulante carora nu le sta nimic in cale si care ar putea rula fara nicio problema pe sosele si bulevarde, fara sa dea la maxim volumul sirenelor???

Ce e cu grafica aia HORROR de la DIGIT TV, cu maciuliile alea de Coronavirs stilizate, ca niste buzdugane cu tepi inaltate pe niste tulpini, pe fond ROSU, ca SANGELE? Unduindu-se sinistru, morbid pe tot ecranul?

Ce are de a face aceasta grafica cu realitatea si ce rost are sa o difuzezi minute in sire in jurnalele de stiri??? Ca sa panichezi si sa creezi cosmaruri oamenilor????
Ce cauta militarii pe starzi cu armele, cu pustile automate atarnate de umar? Cine ii ataca? Ce vor sa spuna? Ca sunt gata sa traga in oameni, chiar si in cei nesabuiti, in pensionarii care depasesc pe strada ora 13.00?

Ce mizerie de manipulare este asta? Ce’s cu amenzile astea care nu vor fi platite NICIODATA!!! Stiati ca NU SUNT EXECUTORII??? Ati citit normele de aplicare ale Ordonantei 8? Numai cei slabi de inger platesc benevol. Conform normelor de aplicare a Ordonantei se poate plati o jumatate din suma abia dupa 15 zile de la incetarea Starii de Urgenta!!!!

Nu va mai uitati in gura lui Prelipceanu! Este un executant! Cine este patron la DIGI TV? Tesazari, da!? Oradeanul. Stiti ce legatura are el cu Serviciiile secrete? Stiti ca este la ordinele lor? Ale Statului? Ca si Gusa, la Realitatea TV, ca si Paunestii la B1 TV? Ca toti patronii de televiziuni particulare? Producatorii, editorii, reporterii sunt simpli executanti! Au libertate extrem de limitata! Oricum, nu fac nimic de capul lor! Fara aprobare!

Populatia serveste ce i se da! Ce dau Servciciile, ce aproba, ce vrea Statul roman. de TVR, sluga prin excelenta a Statului, nici nu mai are rost sa vorbesc!

DESCHIDETI OCHII!

Judecati singuri!

Opinie de Cristian Botez, https://reporterspecial.ro/reportaj/opinie-cui-apartin-in-aceste-zile-televiziunile-de-stiri/