Selectați pagina

Deputat iudeu, unul din conducătorii “Pravy Sector”, promite că nici un fel de homofobie și antisemitism în Ucraina nu este și nu va fi

Deputat iudeu, unul din conducătorii “Pravy Sector”, promite că nici un fel de homofobie și antisemitism în Ucraina nu este și nu va fi

berezaDeputat Bereza:

… eu mă stărui să merg cît mai des la sinagogă. Studiez Tora și aceasta este o absolut organică parte a vieții mele. Eu în fiecare an merl în Israel din 1993 și în afară de aceasta am trăit acolo un timp… Sunt evreu și încă Cohen. Niciodată nu au fost vreodată pe această temă întrebări. Pravy Sector” este compus din oameni de naționalitate diferită – nu doar din ucraineni și evrei.

Priviți la această țară: guvernatorul Dnepropetrovskului (Kolomoisky) este evreu și mulți șefi ai administrației sunt evrei și reprezentantul oficial al “Pravy Sector” este evreu la fel! Cum în acest caz putem vorbi despre anti-semitism?

Încălcarea drepturilor membrilor LGBT, la fel ca și antisemitismul, este o problemă reală și importantă, dare u nu cunosc nici o țară unde nu ar exista homofobie. Nu cunosc nici o țară, unde nu ar exisista homofobie ori xenofobie. Astfel de oameni sunt peste tot. Personal, nu am întrebări față de membrii LGBT, și cred că aceasta este întrebare de libertate personală.

Sursa: http://inosmi.ru/

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

2 Comentarii

 1. Radu Humor

  Sfaturi pentru cei care merg la mare (1)
  – Calculatorul cel mai putin vulnerabil este calculatorul lucrand izolat, fara conectare la alte calculatoare si ruland programe sigure. In nici un caz jocuri. Deci: faceti conexiunea internet doar atunci cand utilizati internetul, apoi deconectati de la internet. Rezistati tentatiei de a prelua, in perioada urmatoare, programe gratuite, oricat ar fi de tentante si rezistati tentatiei de a vizita site-uri internet popularizate de altii. La orice suspiciune, cat de mica, resetati calculatorul hard (din butonul de reset) si nu soft, din tastatura.
  – Aceia care aveti un singur calculator transferati-l, daca puteti, de pe firma pe persoana fizica.
  – In general, un pic de paranoia nu strica, ganditi-va ca toti cei care vor sa va intre in casa in secret si fara autorizare sunt furi si nu oameni cinstiti.
  – Toti cei care utilizati Windows neoficial, treceti pe cat de repede posibil la Linux. Aveti destule versiuni de Linux acum (Ubuntu, Red Hat, Suse, Mint, Fedora, Mandriva,Debian,…) ca sa va gasiti ceea ce va place, iar Linux functioneaza si similar cu Windows. Marea majoritate a programelor sunt oficial gratuite, fara probleme de licenta care v-ar putea expune santajelor si amenintarilor.
  – Pastrati cat mai putina informatie in memoria calculatorului dvs, utilizand capacitati de externe de stocare (stick-uri, HD externe,…) pe care le montati/demontati doar cand aveti nevoie de ele. Nu va temeti, veti decoperi cat de multa informatie de care nu mai eveti nevoie stocati. Informatie mai putina depozitata in calculator inseamna si posibilitatea de a observa mai usor aparitia unei eventuale cantitati de informatie nedorita.
  Foarte important: cautati in sistemul de operare pe care il utilizati comanda care va ofera posibilitatea sa umpleti (fill) discul, fie la stergerea fisierelor (stergere cu fiill-are), fie separat. Datorita modului de lucru, informatia din fisierele sterse poate fi citita, fill-area impiedica acest lucru prin suprascriere.
  – Atentie, in activitatea de comentatori, la ce scrieti si la cum formulati ideile pe site-urile pe care va comunicati opiniile. Nu uitati ca, datorita globalizarii, diversi simpatizanti romani ai unor partide sau avand alte simpatii, apolitice, au ajuns mai peste tot, dovada atacarea blogului dlui Nastase, sub browserul Firefox, de acum cativa ani, facuta in mod clar de un angajat roman al WordPress. Autocenzurati-va.
  – Mailing: stergeti fara mila, fara a deschide, orice mail al carui expeditor nu il cunoasteti, oricat de tentant ar fi titlul (si mai ales atunci cand titlul e tentant).
  – Criptati informatia, in stocare si comunicare. (va urma).

  Răspuns
 2. preot-duhovnic

  islamul este arma iezuitilor Vaticanului si masoneria este inceputa in Babilon. Toti acestia sunt sub mana evreilor… Cat despre masonerie, in ea sunt milioane de puternici ai lumii, dintre crestini, pagani, (islam, papistasi, budisti, protestanti, neoprotestanti, hindusi), etc

  Dincolo de faptul ca prezentatorul este neoprotestant, va rog sa urmariti cele doua parti ale filmuletului ghiftuit cu realitati infricosatoare si nu veti regreta NICIODATA ce veti vedea si auzi:

  https://www.youtube.com/watch?v=uPerbp0OHoA

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *