Selectați pagina

Declaraţiile şocante ale fiicei lui Hillary și Bill Clinton: Satanismul este o religie care merită tot respectul

Declaraţiile şocante ale fiicei lui Hillary și Bill Clinton: Satanismul este o religie care merită tot respectul

Fiica lui Hillary și Bill Clinton, Chelsea, a felicitat noul an pentru așa-numita “biserică” a Satanei, o comunitate religioasă din SUA, care are peste 150.000 de urmăritori pe Twitter. A fost fondată de Anton Sandor LaVey în Statele Unite, unde este legal constituită din 1966.

LaVey s-a născut în 1930 în Chicago, fiul unui rus, și o ucraineancă, emigrat în Ohio la sfârșitul secolului XIX. Este autorul „Bibliei satanice”, „Vrăjitoarei satanice”, „Ritualurilor satanice”.

Acest fapt a atras atenția multor utilizatori care nu au ezitat să laude sau să critice gestul fiicei unuia dintre cele mai puternice cupluri din lume.

Totul s-a întâmplat când un utilizator Twitter a menționat-o pe Chelsea și Hooters în același tweet. Chelsea Clinton a răspuns spunând că anul trecut au pus-o într-un fir (lanț de mesaje) cu “biserica” Satanei, iar anul acesta au făcut-o cu lanțul de restaurante cu chelnerițe.

Chelsea Clinton, în vârstă de 37 de ani, a răspuns criticilor care au denunțat salutul ei cordial către “biserica” lui Satan pe Twitter, pe 1 ianuarie, susținând că sataniștii, adoratorii diavolului și luciferienii merită politețe și respect.

După un timp, fiica lui Clinton nu numai că a șters tweet-ul, dar a ieșit să explice și s-a apărat comparând satanismul cu propria religie, creștinismul metodist și credința evreiască a soțului ei.

O, Dumnezeu milostiv. Putem fi civilizați, veseli, respectuoși și prieteni cu oameni care nu ne împărtășesc convingerile religioase. Uneori, chiar ne căsătorim cu ei. Sunt metodistă și soțul meu este evreu, vă mulțumesc că ați întrebat. Un An Nou foarte fericit pentru tine Rhonda!

https://twitter.com/kazmierskir/status/948426811825942528 … 2: 22 PM – 3 ian. 2018

“biserica” lui Satan se închină deschis Fiarei și susține că Răul este o stare pentru care merită să lupți. Aceștia descriu „credința lor religioasă” astfel:

Suntem prima organizație de pe pamant dedicată deschis acceptării adevăratei naturi a omului; cea a unei bestii carnale, ce trăiește într-un cosmos care este indiferent de existența noastră. Pentru noi, Satan este simbolul care se potrivește cel mai bine naturii noastre care suntem carnali prin naștere; persoane care nu simțim nicio luptă prăpădită între gândurile și sentimentele noastre, noi care nu îmbrățișăm conceptul de suflet încarcerat într-un trup.

El reprezintă mândria, libertatea și individualismul, calități adesea definite ca rele de către cei care se închină zeităților externe, care simt că există un război între mintea și emoțiile lor.

Poarta Satanei a lui Chelsea Clinton

Incidentul lui Chelsea Clinton cu „poarta lui Satan” este doar cel mai recent exemplu al unei figuri publice care normalizează satanismul.

Jay-Z l-a descris pe Isus Hristos la sfârșitul anului 2017 drept „fake news originală”.

Miley Cyrus a spus „Salutare Satan” la radio live și-a afirmat că are o relație mai strânsă cu diavolul decât cu „tatăl său pământesc”, Billy Ray.

Rihanna a fost surprinsă spunându-le copiilor din Barbados că „dacă Iisus nu a răspuns rugăciunilor tale, încearcă să-l rogi lui Satan”.

Aceste incidente au stârnit temeri în întreaga lume că Illuminati au trecut la următoarea fază a planului lor principal și au început să promoveze deschis spiritualitatea întunecată ca o opțiune religioasă viabilă pentru cei care caută îndrumare.

Încercarea lui Chelsea Clinton de a normaliza satanismul, spunându-le adepților că „biserica” lui Satan este o religie care merită respect, este mai mult decât o simplă libertate corectă politic. Este răul subversiv.

Surse: https://amredeemed.com/end-time-headlines/chelsea-clinton-says-satanism-is-a-religion-that-deserves-respect/ , https://www.actuall.com/laicismo/chelsea-clinton-felicita-el-ano-nuevo-a-la-iglesia-de-satan-y-esta-le-responde/

 

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Urmăritori / Pingbacks

  1. DECLARAŢIILE ŞOCANTE ALE FIICEI LUI HILLARY ȘI BILL CLINTON: SATANISMUL ESTE O RELIGIE CARE MERITĂ TOT RESPECTUL | ortodoxiadreaptacredinta - […] Declaraţiile şocante ale fiicei lui Hillary și Bill Clinton: Satanismul este o religie care merit… […]

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.