Canalul YouTube TEDx Talks a urcat o discuție în care o femeie încerca să explice faptul că “pedofilia este o orientare sexuală naturală, ca și homosexualitatea”.

Video-ul a ajuns viral și a primit vreo șase milioane de dislike-uri, secțiunea de comentarii fiind plină de oameni împărțind idei despre construcția camerelor de gazare.

Au dat jos videoclipul încercând să mușamalizeze situația. După aceasta, video-ul a fost urcat pe alt canal și a obținut aproape 15.000 de vizualizări în mai puțin de 24 de ore. A devenit viral, revolta oamenilor se răspândea ca un incendiu într-o pădure de uscături.

Multă lume se trezea, chiar și naționaliștii civici spuneau la comentarii “Nu am înțeles toată treaba cu nazismul, dar o pricep acum.  Trebuie să oprim asta”. Focul se răspândea rapid.

Breitbart este printre singurele publicații care a scris un articol despre aceasta.

YouTube a șters videoclipul la cererea reprezentanților TED.com.

TED Talks sunt toate licențiate sub licența Creative Commons, ceea ce înseamnă că re-uploadarea lor și distribuirea lor nu este o violare a drepturilor de autor.

Dispariția clipului este un semn clar de cenzură, iar ștergerea sa la cererea reprezentanților TED reprezintă o încercare de mușamalizare a discursului pro-pedofilie. E timpul să dezlănțuim Efectul Streisand și să dăm dovezi la lume că TED contribuie la normalizarea pedofiliei, reclasificând-o ca o “orientare sexuală naturală”.

Cei de la TEDx au realizat că au mers prea departe și că reacția populară a început să-i radicalizeze pe normalăi.

TEDx? Mai bine zis PEDx.

După liberalizarea sexuală și reabilitarea găozarilor în opinia publică, a urmat îndoctrinarea copiilor pentru acceptarea homosexualității ca un lucru bun, de aici și până la a fi victime voluntare ale pedofililor nu mai este mult.