Selectați pagina

Declaraţie alarmantă… Ereziarhul Bartolomeu este spitalizat după o pierdere de cunoştinţă

Declaraţie alarmantă… Ereziarhul Bartolomeu este spitalizat după o pierdere de cunoştinţă

Patriarhul Constantinopolului care are 78 ani, a fost internat de urgenţă în noaptea dintre 6 şi 7 mai în legătură cu pierderea cunoştinţei.

După cum anunţă mass-media din Grecia, după o examinare minuţioasă, pe data de 7 mai patriarhul a fost externat din spital.

Înainte cu două zile de a nimeri în spital, Ministrul Sănătăţii al Ucrainei – Uliana Suprin, întîmplător l-a întîlnit pe patriarh în sala VIP a aeroportului din Istambul. Astfel Bartolomeu a recunoscut într-o conversaţie cu oficialul ucrainean că este supus la o presiune puternică din partea oponenţilor autocefaliei Patriarhie nerecunoscute a Ucrainei.

În mediul bisericesc de mai mulţi ani există zvonuri precum că patriarhul Bartolomeu ar avea cancer.

Notă: Faptul că Bartolomeu s-a plîns de presiune din partea Patriarhiei Ruse, vorbeşte despre aceea că opţiunea de a acorda autocefalie Ucrainei de către acest mason şi eretic, e luată în serios.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Urmăritori / Pingbacks

  1. Declaraţie alarmantă… Ereziarhul Bartolomeu este spitalizat după o pierdere de cunoştinţă | ganduri din ortodoxie - […] aparatorul.md: Patriarhul Constantinopolului care are 78 ani, a fost internat de urgenţă în noaptea dintre 6 şi 7 mai…

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Статьи на русском языке

Статьи на русском языке

Comentarii