Fostul ministru al Economiei și Finanțelor, Varujan Vosganian, face un comentariu incendiar: ”Se pare că v̫a̫c̫c̫i̫n̫area anti-C̫o̫v̫i̫d̫ începe să nu mai aibă legătură cu pandemia de C̫o̫v̫i̫d̫”.

varujan vosganian

Declaraţia unui fost ministru român: V̫a̫c̫c̫i̫n̫area nu mai are legătură cu pandemia, e marketing ca la Coca-cola

”V̫a̫c̫c̫i̫n̫ul devine un obiectiv în sine, indiferent dacă мoʟιмᴀ scade în amploare, o politică tipică de marketing, ca în cazul sticlelor de Coca-cola”, scrie fulminant Vosganian.

”Adunați și v̫a̫c̫c̫i̫n̫urile produse de alte companii și veți vedea că vom avea destule doze să v̫a̫c̫c̫i̫n̫ăm și locuitorii de pe alte planete”, scrie Vosganian.

Celebrul scriitor și om politic exemplifică: ”Noi speram ca până anul viitor lucrurile să reintre în normal. În schimb ᴘғιzᴇʀ își mărește producția de doze pentru acest an de la 2,5 miliarde la 3 miliarde, iar pentru anul viitor anunță o producție de 4 miliarde de doze (creștere de program de la 3 miliarde)”.

Iar contrastul cu care încheie Vosganian mesajul pune pe gânduri opinia publică: UE a făcut un contract care depășește cu mult necesitățile!

”Dacă nu știați ce vă așteaptă, aflați că Uniunea Europeană încheie doar cu ᴘғιzᴇʀ un contract valabil până în 2023 pentru… 1,8 miliarde de doze, la o populație adultă de cca 350 milioane de locuitori”, scrie Varujan Vosganian pe o reţea de socializare.