Selectați pagina

Declarația Starețului Efrem Vatopedinul: Noi suntem împotriva ecumenismului

Declarația Starețului Efrem Vatopedinul: Noi suntem împotriva ecumenismului

„Suntem împotriva ecumenismului. Întăriți-vă viața în Biserica Ortodoxă, trăiți spiritualitatea ortodoxă. Asta am vrut să vă spun.

 

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

2 Comentarii

 1. Sava

  Impotriva ecumenismului pomenindu-l pe ereticul Bartolomeu ? Cand nu vor mai primi si caza protestanti in manastire si nu vor mai lasa ortodocsi pe afara, abia atunci poate se vor trezi si vatopedinii la Adevar.

  Răspuns
 2. Maria

  – Nu cunosc vre-unui ortodox caruia sa nu sa i se fi acordat accesul in Sf Munte. Cat despre celor de alta religie, de ce sa nu fie primiti? V-ati gandit ca poate dintre ei cauta ADEVARUL? Ca poate prin randuiala dumnezeiasca sa inteleaga, in Sf Munte, ca Ortodoxia este ADEVARUL? Cati oare nu au vizitat pe Sf Pr Paisie Aghioritul si nu au cunoscut ADEVARUL, si ce de i-ati priva ?
  – ATENTIE! Nici vatopedinii nu va ajung la nas! Cum lucreaza diavolul… Bine ar fi sa lasam lucrurile de anvergura in mana lui Dumnezeu, Stapanul cerului si al pamantului, si noi sa lucram fiecare cu patimile noastre. AU, NU ATI VAZUT CUM A LUCRAT DUMNEZEU la instaurarea „episcopului Ucrainei” – si vatopedinii?

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке