Preotul ucrainean Petru Zinici, parohul Catedralei Sfântul Vladimir din Kiev, a scris într-un comentariu pe facebook, că toți care-l vor vota pe Vladimir Zelenski, în turul doi al alegerilor prezidențiale din Ucraina „vor arde în iad”, potrivit unian.ua, citat de tv8.md

„Toți cei care-l vor vota pe Zelenski, vor arde în Iad. Amin și gloria lui Dumnezeu!”, a scris preotul, Petru Zinici în comentarii, la publicația utilizatorului Iurii Doroshenko. Captura de ecran a acestui comentariu a fost publicată de jurnalistul Alexander Dubinskii.

„Dumnezeu va ierta totul, iar noi vom nota. Și vom privi cum acești băieți își vor schimba încălțămintea peste două săptămâni”, a comentat jurnalistul Alexander Doubinskii. În prezent, comentariul lui Petru Zinici la postarea lui Iurii Doroshenko lipsește.

A doua rundă a alegerilor președintelui din Ucraina va avea loc pe 21 aprilie, între cei doi concurenți: Vladimir Zelenski și Petro Poroșenko, care au acumulat cele mai multe voturi.

Sursa: https://www.unian.ua/elections/10508883-protoiyerey-kijivskogo-volodimirskogo-soboru-nalyakav-viborciv-zelenskogo-pekelnimi-mukami.html