Selectați pagina

Declarația președintelui Trump, la marșul pentru viață: “Fiecare copil născut sau nenăscut este o binecuvântare de la Dumnezeu”

Declarația președintelui Trump, la marșul pentru viață: “Fiecare copil născut sau nenăscut este o binecuvântare de la Dumnezeu”

Președintele Donald Trump a susținut în fața a zeci de mii de militanți pro-viață că:

„Fiecare copil este un dar prețios și sfânt de la Dumnezeu. Împreună, trebuie să protejăm, să prețuim și să apărăm demnitatea și sfințenia fiecărei ființe umane. Când vedem un bebeluș în pântece, vedem măreția creației lui Dumnezeu. Fiecare copil născut și nenăscut este creat după chipul sfânt al Dumnezeului Atotputernic.”

Președintele a mulțumit milioanelor de americani pro-viață și participanților la marș pentru că au venit să lupte împotriva avortului.

„Este onoarea mea să fiu primul președinte din istorie care a participat la marșul pentru viață ! Suntem aici dintr-un motiv foarte simplu: să apărăm dreptul fiecărui copil – născut și nenăscut – de a-și împlini potențialul pus de Dumnezeu în el”, a spus el. „Tinerii sunt în centrul Marșului pentru Viață iar generația voastră va face din America, o țară pro-familie, pro-viață.”

Președintele Trump și-a susținut activitatea pro-viață, chiar din prima zi în aceasta funcție,  luând măsuri pentru închiderea Organizației Internaționale de Planificare Familială.

„Din prima mea zi de serviciu am înfăptuit un act istoric pentru a-i proteja pe copii nenăscuți. Copii nenăscuți nu au avut niciodată un apărător mai puternic la Casa Albă… După cum ne spune Biblia, fiecare persoană este creată în chip minunat. În prima mea săptămână în funcție, am reinstalat și extins Mexico City Policy și am instituit o regulă pro viață care să reglementeze folosirea banilor contribuabililor. Am anunțat Congresul că voi vota împotriva oricărei legi care slăbește politicile pro-viață sau care încurajează distrugerea vieții umane. La Națiunile Unite, am lămurit faptul că birocrații din lumea întreaga nu au niciun drept să atace suveranitatea națiunilor care protejează viața nevinovată.

Am luat măsuri decisive pentru a proteja libertatea religioasă – atât de importanta libertate religioasă – care a fost atacată în toată lumea și sincer, foarte puternic atacată în țara noastră. Iar voi vedeți asta mai bine decât oricine altcineva. Dar noi am oprit acest lucru. Și ne îngrijim de medici, asistente, profesori și de grupuri mici precum The Little sisters of the Poor.

Ocrotim adopția fundamentată pe bună credință și pentru a o susține am numit 187 de judecători federali, care oferă consultanță scrisă , inclusiv doi judecători extraordinari de la Curtea Suprema de Justiție – Neil Gorsuch și Brett Kavanaugh”, a spus președintele.

Președintele i-a condamnat pe democrați pentru că au votat avortul la cerere.

„Din păcate, extrema stângă lucrează la înăbușirea drepturilor noastre date de Dumnezeu: la închiderea organizațiilor caritabile religioase, la interzicerea liderilor religioși în spațiul public și la reducerea la tăcere a americanilor care cred în sfințenia vieții. Ei se ridică împotriva mea pentru că lupt pentru voi și împreună luptăm pentru cei care nu au voce. Și noi vom câștiga pentru că știm cum să câștigăm. Știm cu toții să câștigăm. Noi câștigăm de mult timp.

Împreună, suntem vocea celor fără voce. Când vine vorba de avort – și voi știți acest lucru, pentru că ați văzut ce s-a întâmplat – democrații au îmbrățișat cele mai radicale și extreme poziții luate și văzute în această țară de ani și zeci de ani și putem spune chiar de secole.

Aproape toți democrații de top din Congres susțin acum avortul, finanțat din banii contribuabililor, până la momentul nașterii. Anul trecut, parlamentarii din New York au salutat cu încântare textul de lege care ar permite copilașului să fie omorât în pântecele mamei până la naștere.

Președintele Trump a proclamat „Mamele sunt eroine”, și a adăugat: „fiecare copil aduce bucurie într-o familie … fiecare om este creat după Sfânta imagine a lui Dumnezeu Atotputernic.”

Apoi a concluzionat:

„Am venit  să vă mulțumesc, este grozav să vă reprezint, vă iubesc pe toți și spun din tot sufletul: ”Mulțumesc, Dumnezeu să vă binecuvânteze și Dumnezeu să binecuvânteze America”.

sursa: https://www.lifenews.com/2020/01/24/president-trump-tells-march-for-life-every-child-born-and-unborn-is-a-sacred-gift-from-god/

traducere de Nușca, ortodox info.ro

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *