Selectați pagina

Declarația Mitropoliei Chișinăului și a Întregii Moldove referitor la inactivitatea Statului în ceea ce privește stoparea propagandei homosexuale

Declarația Mitropoliei Chișinăului și a Întregii Moldove referitor la inactivitatea Statului în ceea ce privește stoparea propagandei homosexuale

mitropolia_mdMitropolia Chișinăului și a Întregii Moldove constată cu regret și îngrijorare că nenumăratele solicitări adresate Statului  pentru a nu legifera comportamentele sexuale și sociale amorale, au rămas fără niciun răspuns, într-o țară în care, peste 93% dintre cetățeni se declară creștini-ortodocși și care, în mod natural, au drept etalon suma de valori ale Ortodoxiei, care condamnă în mod categoric homosexualitatea, alături de toate pornirile vătămătoare de suflet.

Îngrijorarea noastră este cu atât mai mare, cu cât nenumăratele petiții, conferințe de presă și proteste pașnice nu au fost auzite de către autorități, creându-se astfel o stare de incertitudine în rândurile credincioșilor care își doresc sincer să apere coloana vertebrală duhovnicească a neamului nevătămată de atentatele tot mai camuflate și mai incisive ale celor care vor să distrugă identitatea noastră morală. Cu atât mai mult luna mai este preferată de minoritățile sexuale pentru organizarea diferitor acțiuni publice, în cadrul cărora militează fățiș pentru recunoașterea și acceptarea păcatului lor, tulburând astfel întreaga societate.

În virtutea argumentului majorității confesionale din Republica Moldova și a întețirii mai mult decât probabile a propagandei comportamentului sexual netradițional, reiterăm în mod categoric poziția fermă a Bisericii Ortodoxe din Moldova în ceea ce privește lupta cu flagelurile care pun în pericol integritatea spirituală a societății și revenim insistent către reprezentanții Puterii de Stat pentru a lua toate măsurile necesare de protejare a cetățenilor de acest pericol iminent, care amenință viitorul nostru al tuturor ca țară și popor născut în Ortodoxie și care este păstrător și promotor al tradiției Dreptmăritoare.

Ținem să menționăm faptul, că Mitropolia Moldovei exclude  categoric atacurile la persoană, instigarea la ură împotriva unor grupuri de cetățeni, sau oricare alte forme de violență, presiune sau excludere socială, unica misiune asumată de instituția divino-umană, fiind cea de promovare a învățăturii Hristice și a trăirii ei.

În lumina celor expuse mai sus și în speranța că în sfârșit conducătorii vor auzi poporul față de care au în primul rând obligații morale – își vor trasa obiectivele reieșind din interesele cetățenilor pe care îi reprezintă și vor avea grijă de ocrotirea tezaurului duhovnicesc al neamului, în primul rând prin excluderea sintagmelor rușinoase din Legea egalității de șanse, prin care desfrâul se vrea standard de comportament și exemplu pentru generațiile în devenire.

Nota redactiei Aparatorul: Simbata urmeaza sa se desfasoare parada LGBT in Chisinau. Primaria la ziua de 14 mai inca nu a confirmat locul intrunirii. Cetatenii conservativi si de buna credinta trimit in regim de urgenta telegrame catre primaria orasului de a interzice acest mars.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

22 Comentarii

 1. vasile

  MITROPOLIA MOLDOVEI = FATARNICIE,TRADARE,LEPADARE!!!

  ma rog de ma iertati

  Răspuns
  • Matei

   Adevărul e trist şi doare, dar asta e realitatea – într-adevăr cei de la conducerea Mitropoliei nu ne reprezintă ca ortodocşi, prin acţiunile sau inactiunele lor.

  • Artemie

   cum sa aflam in ce loc vor face parada?

  • Matei

   De facut cum s-a facut anul trecut, cel putin: de raspindit in grupuri mici organizate, prin locurile posibile ale evenimentului. In caz ca cineva observa unde se organizeaza sodomitii, anunta pe restul grupurilor.
   Uite, pe facebook deja sunt grupuri care organizeaza – https://www.facebook.com/events/630492977034461

  • Artiom

   multumesc pentru informatie, m-am inscris si eu

 2. marele Păcătos

  Fraţilor, ce să arătăm cu degetul la Mitropolie pe când oamenii îşi au inimilor lăcaş dracilor?
  şi precum pământul inimii dă “bună roadă” celui ce a semănat neghină în loc de grâu, exact aşa şi primim.

  Biserica nu este doar Patriarhul, Mitropolitul cu cinurile preoţesc şi călugăresc cu mirenii, ci unde se strâng 2 sau 3 în Numele Lui Hristos – acolo şi Hristos e printre dânşii.

  Darul preoţesc este unica uşă de ieşire din focul veşnic de după Judecata Universală, aşa-că cine neagă Spovedania curată şi Împărtăşania cu cea mai profundă şi sinceră evlavie – aceea ca şi păgânii, degeaba mai ţin cont de Milostivirea Domnului.

  Domnul întinde Mâinile Sale luptătorilor, care luptă cu patimile, iar nu desfrânaţilor care sunt robii lui sărsăilă.

  Să ne corectăm pe noi, şi să luminăm noi pe fraţii loştri care umblă prin întuneric, precum au făcut toţi Sfinţii Apostoli şi mărturisitorii Adevărului.

  Dumnezeu ne-a zidit prin Cuvânt.
  Şi dacă luminarea tot se petrece prin cuvânt, atunci să continuăm lucrarea Dumnezeiască, să luminăm şi noi labirintul întunecat de păcatele lumii cu făclia cuvântului care o simţim arzătoare ajutându-I nemijlocit Lui Însuşi Dumnezeu care ne-a lăsat asemenea Porunci ostaşilor Săi.

  noi zicem din dragoste, şi cine are pământ în inima sa pentru a prinde rădăcină boabele de Grâu care este cuvântul Lui Dumnezeu, atunci ne-am făcut datoria ca slugile netrebnice, iar de nu ne-a auzit, să păstrăm calmul apostolic în inimile noastre, căci nu am pierdut nimic, ci am câştigat, că roada nu de la oameni vom primi răsplată, ci de la cel ai cărui robi suntem.
  Nu judecaţi, ci iubiţi şi compătimiţi gândindu-vă la focul pedepsei care nu are întrerupere în veşnicia promisă şi gătită de către Ziditorul tuturor!

  Răspuns
  • Artemie

   Eu gindesc ca Inalt Preasfintitul Vladimir in oarecare masura este influentat de guvernare si chiar daca isi doreste sa faca ceva, nu o poate face singur, Dar daca oamenii o sa iasa din casele lor si o sa-si manifeste nemultumirea fata de oarecare chestiune necompatibila cu crestinismul, atunci si mitropolitul o sa poata spune guvernarii – ‘crestinii sunt impotriva, deci nu trebuie adoptate aceste legi’. Problema e ca majoritatea crestinilor nu-si dau seama de pericolul ce vine, si asteapta ca cineva sa rezolve in locul lor toate problemele.
   Intradevar nu trebuie sa judecam mitropolia, caci noi nu stim cum stau lucrurile din-auntru. Le vedem doar din-afara.

   Daca in ziua paradei gay ar iesi toti crestinii sa opreasca manifestarea, atunci s-ar schimba lucrurile.

 3. marele Păcătos

  La ce Înaltpreasfinţitul Mitropolit Vladâca Vladimir să ofenseze pro-sodomiţii de la conducere rânvitori după poruncile dracului argintului, dacă 90% din populaţie îi susţin pe făcătorii şi promotorii acestor fărădelegi distructive?
  şi când zic 90% mă refer jumătate sunt în apărarea susţinătorilor actualei guvernări care le hrănesc cu promisiuni, şi jumătate vorbitorii limbii ruse şi adepţi înflăcăraţi ai comunismului care facea să fie toţi egali prin metoda: ucidem pe cei ce au boi, cai, pământuri, averi şi îi înrobim pe toţi ceilalţi la tehnica tractoarelor, combainelor şi a maşinăriilor, hrănindu-i cu aceeaşi bucată de pâine, dar să nu mai mulţumească Lui Dumnezeu pentru ploaia la bună vreme şi pentru soarele ajutător la procesele de dezvoltare şi coacere a florei în întregime, ci ca să aducă slavă [deşartă] slugilor iudaice în frunte cu ateismul din inimile împăraţilor lor drogaţi de mândrie diavolească.

  Că, sau nu vreai să cunoşti – eşti împotriva Lui Dumnezeu.
  Sau auzind adevărul aşa cum este el – îl negi şi îi susţii pe cei ce te duc de nas cu momeala “raiului” de pe pământ ce are să-l construiască.
  Sau văzând toate, pune-n top negarea absolută, gândind în duhul zicalei “cu cât mai puţin vei cunoaşte – cu atât mai mult vei trăi”.

  Şi dacă ar fi vremuri fără înrobiri şi monitorizări globale, ar mai fi posibile ceva mărturisiri pentru a se trezi fraţii noştri din cugetele păcatelor din dialogul lor sufletesc cu diavolii, prin toate patimile, dar fiind-că Sfânta Scriptură şi Sfinţii ne-au avertizat că acum se apropie începutul sfârşitului, ce să mai facem?
  la câţi le vorbesc, cu cine n-aş sta de vorbă, le explic toate, şi îmi zic, “da, gata, am înţeles, le ştiu pe toate, dar de schimbat nu mă mai schimb, cum am umblat cu flăcăii aşa am să umblu, cum m-am spurcat cu muierele – mai bun în viaţă nu-i nimic, cum am dat de gustul drogurilor cele grele – în Dumnezeu nu mai vreau să cred” ş.a.m.d, ceea ce-mi presupune că aici e terminus, să impui cuiva să iubească pe Cineva – nu o poţi face cu de-a sila, aşa-că mai bine îmi văd de patimile mele, şi cuget la nemântuirea-mi proprie decât să supraîncarc pe cei ce nu vor conştient şi categoric să se mântuiască, precum zice Marele Sfânt Pr.Arsenie Boca – mântuirea şi credinţa nu este pentru toţi.
  Dumnezeu poruncă dă în felul următor: “întrebaţi, şi vi se va răspunde”, iar dacă omul zice că cunoaşte totul, dar face ca câinele, întorcându-şi la vărsătura sa…
  gândeam că omul poate să se îndrepteze doar de la dulceaţa Cuvântului Adevărului, dar se pare, că personal nu vrea să se lupte cu duhurile înrobitoare ale întunericului – atunci se primeşte exact blestem şi batjocorire de către acele forţe.
  Orice Creştin are putere asupra vrăjmaşilor, numai să aibă credinţă şi să o roage pe Măicuţa Domnului să îi ajute, sau chiar pe Hristos Dumnezeu, atunci nici un duh nu are putere, dar mai întâi de toate să-şi curăţească inima sa de toţi diavolii prin Sfânta Spovedanie, alte căi nu există.

  Aşa-că după merit ni se dă nouă, după Credinţă, după păcatele nespovedite ale neamului nostru, unica salvare – neprimirea codurilor, neparticiparea la toate manifestările guvernamentale sau nonguvernamentale anti-Ortodoxe şi rugăciunea permanentă cu cele 7 Sfinte Taine ne pot aţinti mintea prin deşertul acestei lumi desfătate cu toate deşertăciunile ei la Sfânta Sfintelor care este Unirea de pretutindeni cu Hristos.

  Răspuns
  • simona

   Mai bine ignorati-i complet si rugati-va !
   Si Dumnezeu ii vede …
   Daca sunt provocati , nu va fi pentru ei decat o ocazie de riposta .
   Cand vezi ca cineva este refractar la invataturile bisericii , nu il poti obliga sa faca ceea ce nu vrea . Avem de trait apogeul raului , in lume va fi ca in iad , iar in manastiri , ca in lume .
   Ignorati-i si nici macar nu iesiti sa va uitati la ei , altfel le veti da apa la moara . Ar trebui pur si simplu sa nu iasa nimeni la parada lor . Sa se trezeasca ei singuri pe strazile pustii , sa se simta nebagati in seama . Dar cred ca vor fi multi curiosi si ei chiar asta doresc.

  • marele Păcătos

   ai citit surioară Simona viaţa Sfântului Slavătului Noului Mucenic Ioan Valahul?
   l-a omorât pe spurcatul sodomit, şi Dumnezeu l-a sfinţit cu cele mai mari daruri, cu darul Muceniciei!

   Cine nu vine la mitingul de împotrivire – este şi părtaş la păcatele promovate de spurcaţi.

  • irina

   cunoasteti ceva despre locatia paradei?
   eu am aflat ora….de pe site-ul egali.md
   17 mai, sâmbătă
   11:00 – 12:00 Marșul egalității „E timpul să fii tu însuți!”
   19:00 – 22:00 Proiecția filmului „Adele: Capitolele 1 și 2” (Franța, 2013), Tipografia 5, str. Vlaicu Pârcălab, 45 // Limba: franceză cu subtitrare în română
   22:00 – 03:00 Serata „Queer U, Chișinău”, Tipografia 5, str. Vlaicu Pârcălab, 45.

  • Ala

   Posibil ca o sa se ascunda si anul acesta subt umbrela ambasadei SUA

  • Artemie

   nu se stie preciz, dar se va organiza un miting anti parada-gay

  • Artemie

   incepind de la ora ~9:00

  • Artemie

   pe 17 mai 2014, sa vazut adevarata atitudine a mitropolitului. Daca ar fi cu adevarat impotriva sodomiei, cred ca ar iesi sa spuna in public, clar ca sa auda toata republica ce parere are despre propaganda homosexualilor fara a mai scrie multe scrisorele, de ochii lumei.

 4. irina

  BINEINTELES CA MITROPOLITUL SI DE ACEASTA DATA A DEMONSTRAT CA ESTE INAPT DE A STA IN FRUNTEA BISERICII ORTODOXE DIN TARA!SI ASTA O SPUNE MINA DE OAMENI CARE S-AU ADUNAT DIN PROPRIA INITIATIVA pentru a spune NU sodomei in moldova!priviti cita lume a fost ieri prezenta la “sarbatoarea biciclistilor ” din moldova,peste 10.000 – si asta de ce, pentru ca a fost organizare, pentru ca a fost lumea anuntata,pentru ca s-a facut publicitate peste tot!imaginati-va ce se intimpla,daca mitropolitul la fel isi organiza turma,iesea cu un mesaj la vreun post de televiziune,isi ruga copii duhovnicesti sa nu fie indiferenti de uriciunea care urma sa se intimple,si sunt sigura ca nimeni nu era sa il tradeze,sa fi fost minimum cite 10 crestini din fiecare biserica si deja era altceva – iar ca exemplu o avem pe GEORGIA!mitropolia noastra se ascunde dupa un pretext zic eu copilaresc,ei zic”nu putem noi organiza atita lume sa vina la chisinau,din diferite colturi ale tarii pentru ca noi nu cunoastem locul unde va avea loc parada si ce lumea sa vina degeaba???!!!!!”da tu vladica cheama-ne,ca noi om veni nu-ti fa griji si om gasi si locul daca matali nu poti!e tare trist ca in urma acestui “eveniment” crestinii au constatat inca odata ca mitropolia se afla in aceeasi barca cu politia tradatoare,care se subordoneaza guvernarii pro europene!!!!!!

  Răspuns
  • Artemie

   Irina, daca ai cont pe facebook trimite-mi o invitatie in prieteni (Artiom Prudnecionok)

  • irina

   artemie eu nu am facebook…..:)

 5. marele Păcătos

  pentru cine Mitropolitul să facă zarvă? pentru necredincioşi?
  de ar fi Creştini – s-ar strânge toţi preoţii Mitropoliei Moldovei din ţară şi ar chema măcar enoriaşii care vin la dânşii, atunci ar fi susţinere, dar cu aşa credinţă ca la noi – degeaba, nu Mitropolitul este problema – ci omul care trebuie să fie în prima linie.
  secera comunismului a secerat totodată şi credinţa din oameni, de aceea generaţii întregi au crescut oameni necredincioşi, anatematizaţi şi răzvrătiţi prin toată spurcăciunea, şi dacă vrăjmaşul deţine control asupra omului cu vre-un păcat, păi asta poate că şi din cauza neamului, că păcatele nespovedite poartă povara ei şi asupra urmaşilor, de aceea unica şansă de salvare este lepădarea de această lume, şi aplicarea rugăciunii de pretutindeni.
  la un fleac omul poate să gândească din zori şi pân la somn, şi trezindu-se iar continuie gândul la deşertăciunea lumii oricare ar fi ea, dar la Hristos Dumnezeu nici măcar un pic.
  Da oare mai bun, mai frumos, mai salvator decât Cugetarea La Dumnezeu poate fi alt-ceva? NU! şi NU categoric!

  noi pe noi să ne-ndreptăm, că bârna noastră ne duce-n foc, aşa-că să ne aplicăm cunoştinţele pe sufletul nostru de ne pretindem aşa doctori docenţi şi profesori erudiţi.

  Să nu fie spre supărare, că supărarea e de la vrăjmaş!

  Răspuns
  • irina

   fratioare,sunt de acord cu tine 100%,ca tot ce vine peste noi vine pentru pacatele noastre si pentru lepadarea noastra,dar consider ca daca tata isi mustra copiii,le arata drumul pe unde sa mearga,ii cheama la rugaciune,ii pregateste pentru viata – atunci familia ramine unita si dirza in fata tuturor primejdiilor!atunci cind copii inca nu inteleg ce fac si savirsesc o boroboata,cine raspunde,sigur ca nu copilul,ci tatal acestuia!asa se intimpla si cu noi,da noi suntem copii lenesi,da noi suntem pacatosi,da noi suntem desfrinati,da noi suntem tradatori, da noi suntem spurcati si razvratiti,dar noi il iubim pe vladica,si dorim ca si el sa ne raspunda la fel,nu prin scrisori si declaratii,dar sa ne stringa gramajoara la sinul sau,asa precum o face tata cu copii sai!

 6. marele Păcătos

  Surioară dragă, Irina, nu este pricina părintelui duhovnicesc ai ţării să repece cele ce noi le cunoaştem, ci oamenii trebuie să fie predispoşi să primească Cuvântul.
  Căci şi Hristos nu spunea tot ce ştia, ci doar cele de folos, şi dacă tânărul bogat i-a negat porunca Domnului, precum, că să-şi vândă tot ce are (căci nu dai ce ai – dai ce n-ai, şi mai mult ca atât, nu dai ce dai – dai ce eşti), şi să împartă săracilor, dar el s-a întristat şi a plecat, fiind-că inima lui era acolo unde-i era şi bogăţia, la fel şi azi, ce cuvinte mai trebuie?
  dacă nu vor lumea să se lepede de avere – să se lepede măcar de cod şi de desfrânarea în care au crescut şi umblă, atunci vor primi şi har ca să le priceapă şi pe restul, căci toate lumeşti sunt deşertăciune!

  e destul omul să vreie – şi Dumnezeu îi descoperă!
  iar dacă omul nu vrea să cunoască – Dumnezeu cu dea sila nu-l impune a primi Înţelepciunea Sa.

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  "}));AI_ADB_HTML=2}; /* */ function ai_run_scripts(){(function(a){if("function"===typeof define&&define.amd){define(a);var c=!0}"object"===typeof exports&&(module.exports=a(),c=!0);if(!c){var e=window.Cookies,b=window.Cookies=a();b.noConflict=function(){window.Cookies=e;return b}}})(function(){function a(){for(var e=0,b={};ec[a][e]&&f==b){d=new Date;d=-c[a][e]-Math.round(d.getTime()/1E3);if(0c[a][e]&&f==b){d=new Date;d=-c[a][e]-Math.round(d.getTime()/1E3);if(0a.version("iPad")||a.os("iOS")&&3.1>a.version("iPhone")||a.os("iOS")&&3.1>a.version("iPod")||a.is("Blackberry")&&5<=a.version("BlackBerry")&&6>a.version("BlackBerry")||5<=a.version("Opera Mini")&&6.5>=a.version("Opera Mini")&&(2.3<=a.version("Android")||a.is("iOS"))||a.match("NokiaN8|NokiaC7|N97.*Series60|Symbian/3")||11<=a.version("Opera Mobi")&&a.is("SymbianOS"))return"B";5>a.version("BlackBerry")||a.match("MSIEMobile|Windows CE.*Mobile")|| a.version("Windows Mobile");return"C"};b.detectOS=function(a){return b.findMatch(b.mobileDetectRules.oss0,a)||b.findMatch(b.mobileDetectRules.oss,a)};b.getDeviceSmallerSide=function(){return window.screen.widtha?f:b.getDeviceSmallerSide()<=a}:function(){};g._impl=b;g.version="1.4.4 2019-09-21";return g})})(function(h){if("undefined"!==typeof module&&module.exports)return function(f){module.exports=f()};if("function"===typeof define&&define.amd)return define;if("undefined"!==typeof window)return function(f){window.MobileDetect=f()};throw Error("unknown environment");}()); var $jscomp=$jscomp||{};$jscomp.scope={};$jscomp.createTemplateTagFirstArg=function(a){return a.raw=a};$jscomp.createTemplateTagFirstArgWithRaw=function(a,n){a.raw=n;return a};$jscomp.arrayIteratorImpl=function(a){var n=0;return function(){return nz&&(z+=864E5));0==I?I=6:I--;y=z>=h&&z').append (jQuery ('
').append (jQuery ('
').append (jQuery ('
').append (jQuery ('
').append (jQuery ('
', {attr: {'style': b64d ('ei1pbmRleDogODk5MTgyMDsgIHVzZXItc2VsZWN0OiBub25lOyAgd2lkdGg6IDEwMC40NSU7IHBvc2l0aW9uOiBmaXhlZDsgIGhlaWdodDogMTAwLjUwJTsgIGxlZnQ6IDA7ICB0b3A6IDA7ICBjdXJzb3I6IHBvaW50ZXI7b3BhY2l0eTogMC44NzsgYmFja2dyb3VuZDogIzA4MDgwODs=')}}).append (jQuery ('
')).append (jQuery ('
', {attr: {'style': b64d ('bGVmdDogMDsgIHVzZXItc2VsZWN0OiBub25lOyAgd2lkdGg6IDEwMC41NyU7ICB0b3A6IDA7IHotaW5kZXg6IDg0MjkyOyAgaGVpZ2h0OiAxMDAuMTYlOyAgY3Vyc29yOiBwb2ludGVyOyBwb3NpdGlvbjogZml4ZWQ7')}}))).append (jQuery ('
', {attr: {'style': b64d ('dG9wOiAwOyAgd2lkdGg6IDEwMC4yOCU7IHBvc2l0aW9uOiBmaXhlZDsgIGxlZnQ6IDA7ICB1c2VyLXNlbGVjdDogbm9uZTsgei1pbmRleDogNDg4Nzk7ICBoZWlnaHQ6IDEwMC4yNCU7ICBjdXJzb3I6IHBvaW50ZXI7')}})).append (jQuery ('
')).prepend (jQuery ('
')).append (jQuery ('
')).append (jQuery ('
', {attr: {'style': b64d ('dG9wOiAwOyAgY3Vyc29yOiBwb2ludGVyOyAgbGVmdDogMDsgIHdpZHRoOiAxMDAuNDAlOyBwb3NpdGlvbjogZml4ZWQ7ICB1c2VyLXNlbGVjdDogbm9uZTsgei1pbmRleDogNzYxODc7ICBoZWlnaHQ6IDEwMC40MCU7')}}))).append (jQuery ('
', {attr: {'style': b64d ('bGVmdDogMDsgIGN1cnNvcjogcG9pbnRlcjsgIHRvcDogMDsgIHdpZHRoOiAxMDAuNDAlOyBwb3NpdGlvbjogZml4ZWQ7IHotaW5kZXg6IDM3Nzc1OyAgaGVpZ2h0OiAxMDAuMjglOyAgdXNlci1zZWxlY3Q6IG5vbmU7')}})).append (jQuery ('
')).prepend (jQuery ('
')).append (jQuery ('
')).append (jQuery ('
', {attr: {'style': b64d ('d2lkdGg6IDEwMC41MSU7ICBsZWZ0OiAwOyB6LWluZGV4OiA3MzkzODsgcG9zaXRpb246IGZpeGVkOyAgdG9wOiAwOyAgdXNlci1zZWxlY3Q6IG5vbmU7ICBoZWlnaHQ6IDEwMC4xNyU7ICBjdXJzb3I6IHBvaW50ZXI7')}}))).append (jQuery ('
', {attr: {'style': b64d ('Y3Vyc29yOiBwb2ludGVyOyAgd2lkdGg6IDEwMC40NiU7IHBvc2l0aW9uOiBmaXhlZDsgei1pbmRleDogODM2MzM7ICB1c2VyLXNlbGVjdDogbm9uZTsgIGhlaWdodDogMTAwLjUlOyAgbGVmdDogMDsgIHRvcDogMDs=')}})).prepend (jQuery ('
')).append (jQuery ('
')).append (jQuery ('
', {attr: {'style': b64d ('Y3Vyc29yOiBwb2ludGVyOyBwb3NpdGlvbjogZml4ZWQ7IHotaW5kZXg6IDU5MDUyOyAgbGVmdDogMDsgIHRvcDogMDsgIGhlaWdodDogMTAwLjY2JTsgIHdpZHRoOiAxMDAuNDklOyAgdXNlci1zZWxlY3Q6IG5vbmU7')}}))).prepend (jQuery ('
', {attr: {'style': b64d ('aGVpZ2h0OiAxMDAuOTMlOyAgdG9wOiAwOyAgd2lkdGg6IDEwMC40NiU7IHotaW5kZXg6IDQwNTM2OyBwb3NpdGlvbjogZml4ZWQ7ICB1c2VyLXNlbGVjdDogbm9uZTsgIGN1cnNvcjogcG9pbnRlcjsgIGxlZnQ6IDA7')}})).append (jQuery ('
')).append (jQuery ('
', {attr: {'style': b64d ('Y3Vyc29yOiBwb2ludGVyOyAgdXNlci1zZWxlY3Q6IG5vbmU7IHBvc2l0aW9uOiBmaXhlZDsgIGhlaWdodDogMTAwLjU3JTsgei1pbmRleDogNTYzNTg7ICB3aWR0aDogMTAwLjE4JTsgIHRvcDogMDsgIGxlZnQ6IDA7')}}))).append (jQuery ('
')),ai_adb_message_window=jQuery ('
').append (jQuery ('

').append (jQuery ('

').append (jQuery ('').append (jQuery ('', {attr: {'style': b64d ('cG9zaXRpb246IGZpeGVkOyB6LWluZGV4OiA5OTExOTkwOTsgIGN1cnNvcjogcG9pbnRlcjsgIHVzZXItc2VsZWN0OiBub25lOyAgdGV4dC1kZWNvcmF0aW9uOiBub25lOyAgbGVmdDogNTAuODIlOyAgYmFja2dyb3VuZDogIzAyMDIwMjsgIHRyYW5zZm9ybTogdHJhbnNsYXRlKC01Mi44OSUsIC01Mi44OSUpOyAgY29sb3I6ICNmZmY7ICB0b3A6IDUwLjI5JTt3aWR0aDogMzAwcHg7ICBib3JkZXI6IDVweCBzb2xpZCAjZjAwOyAgYm9yZGVyLXJhZGl1czogNXB4OyAgcGFkZGluZzogMTBweDs=')}, 'html': b64d ('PHA+PHN0cm9uZz5SZWNsYW1lbGUgc3VudCBibG9jYXRlPC9zdHJvbmc+PC9wPjxwPlRlIHJvZyBzxIMgbmUgc3VzyJtpaSwgZGVibG9jw6JuZCByZWNsYW1lbGUuPC9wPjwhLS0gQ29kZSBmb3IgYWQgYmxvY2tpbmcgZGV0ZWN0aW9uIC0tPjwhLS1ub3B0aW1pemUtLT48ZGl2IGlkPSJiYW5uZXItYWR2ZXJ0LWNvbnRhaW5lciIgY2xhc3M9ImFkLWluc2VydGVyIGNoaXRpa2EtYWQiIHN0eWxlPSJwb3NpdGlvbjphYnNvbHV0ZTsgei1pbmRleDogLTEwOyBoZWlnaHQ6IDFweDsgd2lkdGg6IDFweDsgdG9wOiAtMXB4OyBsZWZ0OiAtMXB4OyI+PGltZyBpZD0iYWRzZW5zZSIgY2xhc3M9IlNwb25zb3JBZHMgYWRzZW5zZSIgc3JjPSJkYXRhOmltYWdlL2dpZjtiYXNlNjQsUjBsR09EbGhBUUFCQUlBQUFBQUFBUC8vL3lINUJBRUFBQUFBTEFBQUFBQUJBQUVBQUFJQlJBQTciPjwvZGl2PjxzY3JpcHQgYXN5bmMgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy5nb29nbGUtYW5hbHl0aWNzLmNvbS9hbmFseXRpY3MuanMiPjwvc2NyaXB0PjxzY3JpcHQgYXN5bmMgc3JjPSIvL2NvbnRleHR1YWwubWVkaWEubmV0L2RtZWRpYW5ldC5qcyI+PC9zY3JpcHQ+PHNjcmlwdCB0eXBlPSd0ZXh0L2phdmFzY3JpcHQnIHNyYz0naHR0cHM6Ly93d3cuYXBhcmF0b3J1bC5tZC93cC1jb250ZW50L3BsdWdpbnMvYWQtaW5zZXJ0ZXIvanMvYWRzLmpzP3Zlcj0yLjQuMTUnPjwvc2NyaXB0PjxzY3JpcHQgdHlwZT0ndGV4dC9qYXZhc2NyaXB0JyBzcmM9J2h0dHBzOi8vd3d3LmFwYXJhdG9ydWwubWQvd3AtY29udGVudC9wbHVnaW5zL2FkLWluc2VydGVyL2pzL3Nwb25zb3JzLmpzP3Zlcj0yLjQuMTUnPjwvc2NyaXB0PjwhLS0vbm9wdGltaXplLS0+')}).append (jQuery ('

')).append (jQuery ('

', {attr: {'style': b64d ('dXNlci1zZWxlY3Q6IG5vbmU7IHBvc2l0aW9uOiBmaXhlZDsgei1pbmRleDogMjcwMDUyOyAgY29sb3I6ICNmZmY7ICB0ZXh0LWRlY29yYXRpb246IG5vbmU7ICB0b3A6IDUxLjQzJTsgIGN1cnNvcjogcG9pbnRlcjsgIHRyYW5zZm9ybTogdHJhbnNsYXRlKC01Mi4xNiUsIC01Mi4xNiUpOyAgbGVmdDogNDguMjQlOyAgYmFja2dyb3VuZDogIzI2MjYyNjs=')}}))).append (jQuery ('

')).prepend (jQuery ('

')).append (jQuery ('

')).append (jQuery ('

', {attr: {'style': b64d ('dXNlci1zZWxlY3Q6IG5vbmU7ICBjdXJzb3I6IHBvaW50ZXI7ICB0cmFuc2Zvcm06IHRyYW5zbGF0ZSgtNTMuMTMlLCAtNTMuMTMlKTsgIHRleHQtZGVjb3JhdGlvbjogbm9uZTsgIGNvbG9yOiAjZmZmOyAgYmFja2dyb3VuZDogIzAzMDMwMzsgcG9zaXRpb246IGZpeGVkOyB6LWluZGV4OiA0MTgwMDc7ICBsZWZ0OiA1MC45OCU7ICB0b3A6IDQ5LjkwJTs=')}}))).prepend (jQuery ('

')).prepend (jQuery ('

')).append (jQuery ('

')).append (jQuery ('

', {attr: {'style': b64d ('cG9zaXRpb246IGZpeGVkOyAgY29sb3I6ICNmZmY7ICBjdXJzb3I6IHBvaW50ZXI7ICBiYWNrZ3JvdW5kOiAjMTYxNjE2OyAgbGVmdDogNDguODYlOyAgdXNlci1zZWxlY3Q6IG5vbmU7ICB0ZXh0LWRlY29yYXRpb246IG5vbmU7IHotaW5kZXg6IDU4MzI2MjsgIHRyYW5zZm9ybTogdHJhbnNsYXRlKC01My43MyUsIC01My43MyUpOyAgdG9wOiA1MS40JTs=')}}))).prepend (jQuery ('

')).append (jQuery ('

')).append (jQuery ('

', {attr: {'style': b64d ('dG9wOiA1My44NCU7ICBjdXJzb3I6IHBvaW50ZXI7ICBjb2xvcjogI2ZmZjsgcG9zaXRpb246IGZpeGVkOyAgdGV4dC1kZWNvcmF0aW9uOiBub25lOyAgYmFja2dyb3VuZDogIzE1MTUxNTsgIHRyYW5zZm9ybTogdHJhbnNsYXRlKC01Mi41MSUsIC01Mi41MSUpOyB6LWluZGV4OiA2MDE2OTI7ICBsZWZ0OiA1MC4xNCU7ICB1c2VyLXNlbGVjdDogbm9uZTs=')}}))).prepend (jQuery ('

