Selectați pagina

De unde apar în ţară noi vloggeri progresişti? Soros Moldova a lansat un program de incubare pentru vloguri pe teme sociale

De unde apar în ţară noi vloggeri progresişti? Soros Moldova a lansat un program de incubare pentru vloguri pe teme sociale

Asta e ca să știți de unde și cum vor răsări noi vloggeri progresiști: “Influencers Hub Moldova, cu suportul Fundației Soros Moldova lansează ”New Media Incubator” – un program de incubare pentru podcasturi și vloguri la teme de importanță socială”

Ştirea apărută pe locals.md:

Ai idee de vlog sau podcast și vrei să o transformi în realitate?

Influencers Hub Moldova, cu suportul Fundației Soros Moldova lansează ”New Media Incubator” – un program de incubare pentru podcasturi și vloguri la teme de importanță socială:

– educație/reforma educației
– democrație
– drepturile omului
– participare civică
– organizare comunitară
– lupta contra corupției
– integritatea funcționarilor și demnitarilor
– transparența activității instituțiilor statului etc.

În program vor fi acceptate idei de proiecte sau proiecte lansate în 2019.
Timp de 6 luni, participanții vor trece printr-un program de mentorat, susținut de serie de traininguri la teme precum branding personal, marketing, filmare/înregistrare audio și montaj, monetizare, vor avea acces la un studio de filmare și înregistrare audio și vor avea posibilitatea să câștige 5 granturi pentru procurarea echipamentului necesar unui proiect new media sustenabil.

Pentru comunitate vor fi organizate o serie de oflline-uri tematice și două evenimente despre podcasting și jurnalismul viitorului.

În program vor fi selectate 5 idei de podcasturi și 5 idei de vloguri (idei de proiecte sau proiecte lansate în 2019).
Important! Activitățile programului vor avea loc la Chișinău. Participanții din regiuni vor fi rugați să-și acopere cheltuielile de transport. Vârsta minimă a participanților: 18 ani.

Termen – limită de aplicare: 5 septembrie 2019, ora 17.00
Completează formularul aici: http://tiny.cc/New_Media_Incubator

“New Media Incubator” este realizat de Influencers Hub Moldova, cu suportul Fundatia Soros-Moldova

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.