Una dintre strategiile presei mainstream globale (presa care servește interesele OMS, Bigh Pharma și Noua Ordina Mondială) este aceea de a ignora protestele anti-restricții Covid care au loc constant în toată lumea, pentru a nu le dai idei și altora, sau de a manipula informația cu privire la ele.

proteste anti restrictii germania

De ce presa nu relatează NIMIC despre protestele masive anti-restricţii din Germania?

În ce fel? Păi, dacă protestele sunt în Germania, presa mainstream germană le va califica iresponsabile, un pericol pentru sănătatea publică, o adunătură de extremiști și negaționiști ai Covidului. Totodată, numărul participanților va fi prezentat mult mai mic decât în realitate. Astfel, dacă la proteste au fost 10.000 de oameni, presa va declara că au fost cel mult 1.000 de participanți.

În ceea ce privește presa mainstream din afara Germaniei, aceasta va ignora total protestele sau, dacă va vorbi totuși despre ele, le va minimaliza și discredita.

Pentru mercenarii din această presă vândută și ticăloșită, este irelevant faptul că protestatarii au dreptate, că ei luptă pentru libertatea tuturor. Simplul fapt că atacă dogmele false ale Religiei Covid este suficient să îi transforme pe acești pseudo-jurnaliști în călăi nemiloși ai oricărui adevăr care nu convine „cavalerilor” Dictaturii Medicale.

Așa se face că, deși zilele trecute, în Germania, au avut loc proteste masive împotriva absurdelor restricții din vremea acestei Pandemii umflate cu pompa, presa din România, în marea ei majoritate, le-a ignorat, ca nu cumva să le dea și românilor idei cu privire la propria lor libertate, sau a prezentat informația în cheie „corectă politic”.

Iată ce ne relatează Evz.ro despre acestea:

„Străzile Germaniei au fost pline de oamenii ieșiți pentru a protesta împotriva restricțiilor impuse de autorități. În anumite zone protestele au degenerat într-un conflict între oameni si forțele de ordine. Au avut loc proteste în oraşele Berlin, München, Dresda, Düsseldorf şi Erfurt. La protestele din centrul oraşului Dresda au participat aproximativ 4.000-5.000 de persoane. Unele grupuri de protestatari au fost implicate în confruntări cu agenţii forţelor de ordine, potrivit publicaţiei Bild. Poliţia a intervenit cu gaze lacrimogene şi tunuri de apă. Secretarul general al filialei Uniunii Creştin-Democrate (CDU) din landul Saxonia, Alexander Dierks, a condamnat violenţele. “Aceste persoane îşi arată adevărata faţă: extremişti violenţi”, a afirmat Alexander Dierks.”

După cum ați putut citi, cei care se opun abuzurilor autorităților și restrângerii libertăților civile sunt, chipurile, EXTREMIȘTI VIOLENȚI. Să ne amintim că premierul Cîțu a avut un derapaj și mai grav în urmă cu câteva zile, numindu-i TERORIȘTI pe cei care se opun vaccinării forțate, pe cei care eu rețineri față de vaccinurile experimentale anti-Covid existente acum pe piață și pe cei care sunt împotriva purtării măștilor (majoritatea neconforme) în aer liber.

După cum cred că este evident, acești ciocli ai Pandemiei sunt hotărâți să pună jugul pe noi, cu ajutorul presei mainstream, și mă îndoiesc că vor putea fi dați jos de pe piedestal cu vorba bună!

Astfel de proteste au loc în toată lumea, pe toate continentele, pentru că tot mai mulți oameni s-au prins de marea mascaradă care are loc sub masca Pandemiei. Faptul că nu știți mai nimic despre aceste proteste, arată doar că presa, în mare parte, este în slujba opresorilor, nu a cetățenilor, în slujba manipulării, nu a adevărului!

Daniel Roxin