Au sosit la noi in Tara o parte din ramasitele pamantesti ale papei Ioan Paul al II-lea pe care la beatificat „biserica” romano-catolica. Romanii sunt ispititi sa se inchine la acestea ca si la moastele unui sfant.

De aceea voi scrie cat mai pe scurt de ce papii din ultimii 1000 de ani nu pot fi sfinti :

  • ereziile papiste(papa Nicolae I) au fost condamnate de catre Sf.Fotie cel Mare inca de la Sinodul din C-nopol de la anul 867. Anul 1054  este momentul oficial in care papa Romei si cei care l-au urmat au cazut din Biserica. Cati ani o mai fi lucrat harul Duhului Sfant la apuseni prin episcopii-preotii lor care nu s-au supus papilor eretici, numai Dumnezeu stie, dar este sigur ca  inca din sec al XIV-lea de pe timpul Sf.Grigorie Palamas, ei nu mai aveau Sf.Taine valide. Fara harul Duhului Sfant nu poate fi vorba nici de mantuire si nici de sfintenie. La 16 iulie 1054, cardinalul Humbert a depus o scrisoare de excomunicare pe altarul bisericii Sfânta Sofia din Constantinopol, scrisoare pe care el o avea deja pregătită, iar două zile mai târziu delegația papală a plecat în grabă la Roma. Dar cum Papa Leon al IX-lea murise deja pe 16 aprilie, scrisoarea de excomunicare nu era o bulă papală propriu-zisă, deoarece nu era semnată de către un papă.  Patriarhul Mihail Cerularie a convocat la 24 iulie 1054 un sinod chiar în Biserica Sfânta Sofia din Constantinopol, în cadrul căruia a rostit anatema asupra papei Leon al IX-lea, a cardinalului Humbert de Silva Candida și a celorlalți trimiși ai Romei, și a ordonat eliminarea numelui papei din diptice, marcând astfel începutul oficial al Marii Schisme. Marea schisma trebuie inteleasa ca si caderea Apusului inafara Bisericii prin persistarea in erezii si prin condamnarea oficiala din partea Bisericii de Rasarit. Sf.Nectarie de Eghina scrie in cartea  „De ce Papa si supusii lui s-au despartit de Biserica lui Hristos” : „Daca Fotie nu exista, cu adevarat nu ar fi existat nici schisma, insa n-ar fi existat nici Ortodoxie.”
  • lipsa harului Duhului Sfant la romano-catolici este adeverita si prin minunea cu aghiazma de la anul 1600 (Alba-Iulia) de catre Marele Voievod Mucenic Mihai Viteazul si de catre Mitropolitul Ioan de la Prislop (1585-1605). Atunci s-a imputit „aghiazma”slujita de cardinalii romano-catolici, adeverindu-se prin aceasta ca ei nu au sfintenie, nu au har, nu sunt botezati, nu au preotie valida-mantuitoare si deci nu pot mantui si sfinti pe nici un membru al comunitatii lor care a cazut din Biserica . http://www.napocanews.ro/2016/01/mihai-viteazul-si-puterea-preotilor-ortodocsi-de-sfintire-a-apei-in-ardeal-la-1600.html.
  • papii din ultimii 50 de ani, este demonstrat inca din 2014 de catre o comisie de anchetatori din mai multe tari europene, sunt vinovati de nenumarate ucideri de copii, carora le-au baut sangele in ritualurile lor satanice :  http://m.beforeitsnews.com/celebrities/2014/07/pope-francis-found-guilty-of-child-trafficking-rape-murder-2465728.html                                                                                           Traducerea automata a textului :

” Pârâtul de ieri, Papa Francis Bergoglio, Generalul Iezuiților Catolici Adolfo Pachon și Arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, au fost găsiți vinovați de viol, tortură, crimă și trafic de copii. Cinci judecători ai Curții Internaționale de drept comun de la Bruxelles au stabilit că infracțiunile au avut loc până în anul 2010. Începând cu luna martie,  peste 48 de martori oculari  au depus mărturie în fața acestei curți ICLCJ cu privire la activitățile inculpaților ca membri ai Copilului Satanic al Cercului IX Sacrifice Cult.

Cultul al IX-lea al Cercului Satanic a fost spus să facă sacrificii pentru copii în catedralele romano-catolice din Montreal, New York, Roma, Scoția, Londra, Castelul Carnarvon din Țara Galilor, Castelul francez nedezvăluit din Olanda și școlile rezidențiale canadiene catolice și anglicane din Kamloops, British Columbia și Brantford, Ontario Canada. Cultul pentru Cultul Satanic al Copilului al IX-lea al Cercului a fost crezut că utilizează plantații forestiere private din SUA, Canada, Franța și Olanda pentru „Partidele de Vânătoare pentru Umani” pentru elite globale, inclusiv membri ai familiilor regale europene. Se spune că adolescenți au fost obținuți de mafie, apoi au fost dezbrăcați, violați, vânați și uciși. Procurorul șef a declarat. „Biserica Catolică este cea mai mare corporație din lume și pare a fi în înțelegere cu mafia, guvernele, poliția și instanțele din întreaga lume”.

Două femei adolescente au declarat în fața Curții ICLCJ că Papa Francis ia violat în timp ce participă la sacrificii pentru copii. Alți opt martori oculari și-au confirmat afirmațiile de a fi martori la sacrificii de viol și de copii. Cultul al IX-lea al Cercului Satanic a avut loc în timpul izvoarelor din 2009 și 2010 în Olanda și Belgia.

Papa Francis sa dovedit, de asemenea, un făptuitor al ritualurilor de sacrificiu pentru copii satanici, în timp ce acționa ca preot argentinian și episcop, conform unui document sigilat obținut din arhivele Vaticanului. O a doua înregistrare datată 25 decembrie 1967, numită  Privilegiul Magisterial sa spus că fiecare nou Papă a fost obligat să participe la sacrificii ritualice ale Cultului al IX-lea din Cultul Satanic al copiilor nou-născuți, inclusiv să bea sângele lor. Documentele au fost prezentate instanței ICLCJ de către un proeminent oficial al Vaticanului și un fost angajat al Curia Vaticanului.

Luna trecută, un anchetator al Forțelor Gardienilor Gardienilor din Irlanda a depus mărturie în fața celor cinci judecători și a 27 de membri ai juriului care marchează pe oasele a aproape 796 de copii găsiți într-un tanc septic irlandez romano-catolic indică că au fost uciși ritual. Martorul a mărturisit că experții medico-legali au confirmat că decapitarea și dezmembrarea copiilor în mormântul comun seamănă cu semnele obișnuite de crimă ritualică sau sacrificiu pentru copii.

Un  documentar al BBC a expus un scandal de trafic de copii de cincizeci de ani de către biserica catolică din Spania. Peste 300.000 de copii au fost furate de la părinți până în anii 1990. Mamele le-au spus că bebelușii lor au murit și au fost îngropați în gropi comune. Biserica Catolică a spus că a făcut 20 de miliarde de dolari pentru adopții.

Un alt martor a mărturisit că au fost prezenți la întâlnirile papei Francis cu junta militară în timpul Războiului murdar din anii 1970 al Argentinei. Potrivit martorului, Papa Francisc a ajutat la traficul a 30.000 de copii de prizonieri politici dispăruți într-un inel internațional de exploatare a copiilor condus de un birou la Vatican.

Un  special ABC News a sugerat că diavolul a locuit la Vatican. „Documentele din arhivele secrete ale Vaticanului prezentate în instanță indică în mod clar că, timp de secole, iezuiții aveau un plan premeditat de a ucide ritual răpirea copiilor nou-născuți și apoi de a-și consuma sângele”, a declarat procurorul-șef al ICLCJ, cinci judecători internaționali și 27 de membri ai juriului. „Planul sa născut dintr-o noțiune răsucită de a extrage puterea spirituală din sângele vieții nevinovatei, asigurând astfel stabilitatea politică a papalității în Roma. Aceste acte nu sunt doar genocide, ci sistemice și instituționalizate în natură. De la cel puțin 1773, ele par a fi fost efectuate de Biserica Romano-Catolică, iezuiți și de fiecare papă „.

A fost organizată o anchetă permanentă și permanentă pentru investigarea și urmărirea penală a altor persoane implicate în posibile infracțiuni descoperite la Curtea ICLCJ. La 1 septembrie 2014, o anchetă a fost programată să înceapă întitulată Comisia Permanentă privind traficul de copii și jertfa rituală. S-au așteptat litigii ulterioare.

Cei 48 de martori oculari și-au identificat făptașii ca papii catolici Francis Bergoglio, Ioan Paul al II-lea și Joseph Ratzinger; Anglican, Biserica Unită a Canadei și oficiali ai Bisericii Catolice, inclusiv Cardinalii și Iezuitul catolic, Superior General Adolfo Pachon; regina britanică Elizabeth și prințul Phillip, arhiepiscop anglican de Canterbury Justin Welby și judecător la Curtea Supremă de Justiție Fulford; în Olanda: Cardinalii și regaliștii olandezi și belgieni, inclusiv prințul Alfred Bernhard, regele Hendrick, domnitorul Reginei Wilhelmina din Olanda, regina Beatrix, tatăl și vicepreședintele Roy, prințul Johan Friso și soția sa, Mabel Wisse Smit, omul de sus al forței armatei olandeze și subsecretarul Raad van State; oficiali ai armatei și guvernelor canadiene, australiene, britanice și americane, inclusiv CIA din SUA , plus miniștri proeminenți, judecători, politicieni și oameni de afaceri din SUA, Belgia, Olanda, Canada, Australia, Franța, Irlanda și Marea Britanie.

Mandatele de arest asupra Persoanelor v. Bergoglio et all au fost emise la 19 iulie 2014. Înregistrările tribunale vor rămâne sigilate pentru moment, conform comunicatului de presă al ITCCS de ieri. Prima instanță ICLCJ a considerat 50.000 de copii de origine canadieni care lipsesc. Instanța a încheiat, în februarie 2013, verdicte de vinovăție pentru 40 de elite globale, inclusiv regina Elisabeta.

Cei 50 000 de copii autohtoni au dispărut din școlile rezidențiale din Canada și în special din cele catolice. Peste 34 de site-uri de morminte de copii au fost identificate la unele din cele 80 de școli native din Canada. Începând cu anul 2008, regina Elisabeta și guvernul canadian au refuzat în mod continuu cererile de săpături ale ITCCS.

Motivul posibil nu a fost surprinzător. Regina Elisabeta și prințul Phillip au fost condamnați pentru dispariția a zece copii nativi de la școala rezidențială Kamloops din British Columbia, la 10 octombrie 1964. De atunci, părinții nu și-au văzut copiii. Litigiul părea, de asemenea, să aibă ca rezultat demisia Papei Ratzinger. Dovezi din acele cazuri ar putea fi găsite în ” Ascuns nu mai mult ” de Kevin Annett .

Curtea Internațională ICLCJ  are peste 450 de poliĠLúti de pace comune în 13 țări, cu 51 de grupuri de experti locale de operare. Fonduri de organizare au fost disponibile pentru grupurile de drept comun care doresc să aplice. Pentru a contacta  ITCCS , ICLCJ Court din Bruxelles, afiliații locali, sau pentru a vă oferi voluntar, trimiteți un e-mail sau sunați: [email protected], [email protected], 386-323-5774 (SUA) sau 250-591-4573 (Canada ).

Despre autor
Judy Byington, MSW, LCSW, pensionar, autor al „Douăzeci și două fețe: în viața extraordinară a lui Jenny Hill și cele douăzeci și două de personalități multiple” ( www.22faces.com) este un terapeut pensionat, președinte public, activist și jurnalist de investigație ale cărui articole despre inele internaționale de exploatare a copiilor au fost citate pe sute de bloguri și site-uri web. Ex-Supervisor, Alberta Sanatate Mintala si Director Centrul de Consiliere Familie Provo este CEO al Recuperarii Child Abuse and Bureau Speakers ( www.ChildAbuseRecovery.com ). Dacă aveți sfaturi de știri despre problemele legate de abuzul asupra copilului, vă rugăm să trimiteți un e-mail la Judy [email protected] Sunteți invitat să semnați petiția noastră la Congres pentru o investigație asupra controlului minții CIA asupra copiilor făcând clic aici:  http://www.change.org/petitions/us-congress-survivors-request-investigation-cia-mind-control -de copii”

  • sunt si dintre romano-catolici care si-au dat seama de ratacirile papilor si de faptul ca ei sunt in afara Bisericii de cel putin 1000 de ani, drept pentru care au revenit la Biserica Ortodoxa, unde s-au botezat. Aduc aici doar doua marturii : 1.Profesorul de istorie Luca Zolii din Italia care traieste si in momentul de fata : http://www.familiaortodoxa.ro/2009/10/10/multumesc-bisericii-ortodoxe-pentru-ca-a-pastrat-harul-si-adevarul/

 2.Marturia fostului calugar franciscan care s-a lepadat de papa si a devenit Arhiereu ortodox, primind cununa muceniciei in Mexic, Episcopul Pavel (Ballester-Convolier) al Nazianzului: http://www.familiaortodoxa.ro/2010/05/03/episcopul-pavel-ballester-convolier-al-nazianzului/

Sunt unii arhierei romani „ortodocsi”( mai ales cei din strainatate), care afirma ca odata cu ridicarea anatemelor Sinodului Sf. Fotie cel Mare (867) romano-catolicii pot fi considerati a fi in Biserica si a avea Taine valide-mantuitoare, ceea ce este cu totul fals.  Ridicarea anatemelor facuta de catre patriarhul Atenagoras al C-nopolului in 1965 este nula – acestia (cler-credinciosi) ramanand in continuare sub acest blestem, pentru ca nici papa, nici cardinalii … nu s-au lepadat de erezii si nu au primit botezul si hirotonia din partea unor arhierei ortodocsi valizi. Acestea toate ar fi trebuit sa le spuna credinciosilor ortodocsi romani atat Patriarhul Daniel cat si oricare dintre arhiereii ortodocsi romani din zilele noastre, dar ei tac malc si nu invata pe credinciosi adevarul, drept pentru care vor avea de dat seama in fata Dreptului Judecator al tuturor, Dumnezeul-Om Iisus Hristos. Noi ne dezicem de asemenea pareri eretice legate de „ridicarea” anatemelor Sinodului Sf.Fotie cel Mare.
In concluzie, nici papa Ioan Paul al II-lea nu poate fi considerat a fi in randurile sfintilor si sa i se cinsteasca ramasitele pamantesti. Sminteala este foarte bine regizata de catre ecumenisti-atat ortodocsi cat si catolici, avand in vedere ca aceasta falsa procesiune cu papa Ioan Paul al-II lea are loc dupa hramul Sf.Cuv. Parascheva si inainte de aducerea Sf.Moaste ale Sf.Serafim de Sarov precum si inaintea hramului Patriarhiei-Sf. Cuv.Dimitrie Basarabov. Nu va inchinati la oasele unui eretic condamnat la iad, caci prin aceasta inchinare cinstiti erezia-mincina, adica pe diavolul iar aceasta cinstire se numeste inchinare la satana, ceea ce nu poate sa ramana fara urmari. Trebuie sa stim ca au fost in primul mileniu si Papi Sfinti : Papa Silvestru(sec al IV-lea)-cel care l-a botezat pe Sf.Imparat Constantin cel Mare, Papa Martin(sec al VII-lea)-cel care a fost ucis de ereticii monoteliti dimpreuna cu Sf.Maxim Marturisitorul, Papa Grigorie Dialogul(540-604) … dar toti papii cei de dupa 1054 nu pot fi sfinti, nici macar in randurile celor mantuiti.
Dumnezeu sa ne intareasca sa discernem adevarul de minciuna, sfintenia adevarata-care se gaseste numai in Biserica Ortodoxa de inselaciunile papiste.
Sursa: https://monahulteodot.wordpress.com