Selectați pagina

De ce papalitatea sustine educatia sexuala in scoli şi nu ține cont și de învățătura lui Hristos?

De ce papalitatea sustine educatia sexuala in scoli şi nu ține cont și de învățătura lui Hristos?

Liderul de la Vatican susține, alături de globaliștii anticreștini, introducerea obligativității orelor de educație sexuală în școli. Ne punem întrebarea, de ce papa nu ține cont și de învățătura lui Hristos?

Ar fi bine să studiem mesajele pe care Papa le-a dat, de-a lungul timpului, în legătură cu teme de actualitate. Printre acestea, și educația sexuală. Papa Francisc a vorbit cu multă franchețe despre acest subiect.

Educația sexuală în școli e necesară. Sexul e un dar de la Dumnezeu, nu e un monstru. E un dar pentru dragoste. Ideal ar fi ca educația sexuală să înceapă de acasă, de la părinți. Dar acest lucru nu e mereu posibil, pentru că unii părinți nu știu cum să o facă. De aceea, școala trebuie să umple acest gol”a spus Papa Francisc, citat de mai multe publicații internaționale, printre care și ziarul La Stampa.

Trebuie să se predea o educație sexuală obiectivă, așa cum e, fără colonizări ideologice.

Dacă în școli se predă o educație sexuală îmbibată de colonizări ideologice, distrugi persoana. Sexul ca dar al lui Dumnezeu trebuie educat, fără rigiditate, a educa vine de la verbul ‚e-duccere’, a obține ce e mai bun din persoană și a o însoți pe drum. Problema este la educatori, fie la nivel național, fie local sau de unitate școlară, ce profesori sunt aleși și după ce manuale”, a adăugat Suveranul Pontif, la întoarcerea dintr-o vizită pe care a făcut-o în Panama.

Sursa:  https://www.educatieprivata.ro/papa-francisc-promotor-al-educatiei-sexuale-in-scoli/

https://www.lastampa.it/vatican-insider/en/2019/01/29/news/the-pope-sex-is-a-gift-we-must-talk-about-it-also-in-schools-1.33673131

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Статьи на русском языке

Статьи на русском языке

Comentarii