1.Pentru că ierarhia română, în întregul ei, e alcătuită din oameni nedemni, nevrednici, unii chiar necredincioşi, alţii rău-credincioşi – cu toţii eretici; unii sunt apostaţi, alţii nu-şi păstrează fecioria făgăduită la intrarea în monahism, ci se dedau apucăturilor sodomite.

canonizati sfintii inchisorilor

De ce nu sunt canonizaţi Sfinţii Mucenici romani din închisorile comuniste?

2.Pentru că toţi îşi datorează ascensiunea pe scaunele episcopale vrăjmaşilor Bisericii, care i-au impus cu gândul că, prin ei, vor controla întreaga Biserică Ortodoxă Română şi vor aplica formula: o vom supune, o vom folosi (inclusiv la vaccinare), o vom distruge. Plan diabolic sortit eşecului.

3.Pentru că pseudo-ierarhii români sunt datori celor care i-au pregătit, prin studii în străinătate, şi apoi i-au impus ca episcopi.

4.Pentru că toţi pseudo-ierarhii români sunt şanatajabili.

5.Pentru că vrajmaşii Bisericii au interesul major să şteargă orice urmă a existenţei Sfinţilor din închisori; pomenirea şi cinstirea acestora îi incrminează pe ei şi pe înaintaşii lor. Comandanţii securităţii comuniste, începând cu vârfurile ei, până la toate posturile de comandă teritoriale au fost evrei. Aceştia i-au trimis în închisori şi în morminte pe bieţii români, pe cei mai buni dintre ei. Când s-ar pomeni numele Sfinţilor, automat s-ar spune şi cine au fost asasinii lor, şi asta-i sperie teribil.

5.Pentru că pseudo-ierarhii români nu sunt dispuşi să-şi rişte privilegiile şi şi traiul îmbelşugat, făcând ceva în folosul Bisericii; ei ascultă fără crâcnire ordinele stăpânilor lor.

6.Pentru că aprobarea canonizărilor o dă institutul Ellie Wiessel, finanţat din banii românilor. Acesta nu acceptă ca un legionar care a trăit şi a murit în sfinţenie în închisorile comuniste să fie cinstit ca Sfânt.

7.Pentru că Biserica nu are mijloacele coercitive prin care să-i înlăture pe ierarhii nevrednici, acest fapt rămânând în voia Capului Bisericii, Mântuitorul nostru Iisus Hristos. Dacă încă mai stau în jilţurile arhiereşti, e pentru că încă Dumnezeu îi mai rabdă şi le dă vreme de pocăinţă.

8.Că pseudo-ierarhii români nu lucrează pentru binele Bisericii noastre e dovedit cu prisosinţă de participarea lor la sinodul tâlhăresc şi eretic din Creta, de faptul că îi împing pe bieţii oameni la moarte sufletească şi trupească, îndemnându-i să primească vaccinul sataniştilor. Urmează, în curând, să-i recunoască pe schismaticii ucraineni.

9.Pentru că ocupanţii scaunelor episcopale din România şi diaspora lucrează cu sârg la promovarea ,,religiei’’ ecumeniste a viitorului, în care Dumnezeul Adevărului va fi substituit de blestematul antihrist. Putem să-i mai urmăm? Nu, fiindcă aceştia nu sunt episcopi, doar joacă roluri de episcopi, într-un scenariu scris de consiliul mondial al bisericilor mincinoase.

10.În aceste circumstanţe grele, iubită şi Sfântă Biserică Ortodoxă Română, cinsteşte-ţi Sfinţii din închisorile comuniste cu cinstea care li se cuvine, pentru că ei veghează, prin rugăciune sfântă, asupra Neamului Românesc, zădărnicind mârşăviile îndreptate împotriva lui.

Presbiter Ioviţa Vasile