Selectați pagina

De ce noile generaţii de copii nu mai suportă să mănînce legume sau hrană naturală?

De ce noile generaţii de copii nu mai suportă să mănînce legume sau hrană naturală?

Copiii din multe tari supuse atacului prin alimentatie toxica timp de zeci de ani ajung sa nu mai suporte sa manance legume/vegetale. Papilele Gustative sunt date peste cap. (aviz parintilor – vedeti ce mancati VOI si ce dati sa manance copiilor!)

Iata ce dezastru produce in societatea umana prezența pe piata timp de zeci de ani a otravurilor gustoase pe post de “alimente si bauturi comestibile” precum: Coca Cola, Pizza congelata, Ketchup toxic, Sucuri acidulate pline de zahar si chimicale, Monoglutamat de sodiu la greu in “alimentele” din supermarket, Organisme Modificate Genetic, DULCIURI concentrate, Guma de mestecat, Carnuri cu chimicale, Hamurgeri, Shaorma si restul porcariilor din supermarketuri si din lanturile fast food.

Sigur ca daunatoare este si “hranirea” copilului de mic cu otrava din supermarket si obisnuirea papilelor gustative cu monoglutamatul de sodiu si cu celelalte gusturi toxice dar placute. Sigur ca in SUA vegetalele nu sunt asa gustoase ca in Romania. Dar eu cred ca modificarea e deja biologica dupa mai multe generatii.

Noile generatii de copii AU DEJA SETATE PAPILELE GUSTATIVE sa nu mai suporte gustul/senzatia legumelor naturale / cat mai aproape de forma naturala. Standardul papilelor gustative ale noilor bebelusi si copii sunt complet date peste cap din cauza comportamentului alimentar ultra daunator al parintilor si bunicilor si strabunicilor. Dupa generatii de folosire a otravurilor gustoase pe post de hrana, noile generatii de copii se nasc cu alte standarde biologice cu privire la alimentatie. Unele complet date peste cap, incat hrana naturala este perceputa de papilele gustative ca fiind scarboasa, si doar semipreparatele si gunoaiele din supermarketuri si fast food sunt “gustoase” si bune de mancat.

Iata un video demonstrativ:

Doamne fereste-ne de asa ceva si ajuta ca românii să nu (mai) foloseasca stomacul pe post de cos de gunoi, si sa manance cat mai natural, de la piata si din gradina taranilor, ca sa nu ajunga si copiii nostri in acest hal!

Parintii care mananca “mancare” otrava inainte de conceperea copilului, sa nu se mire de ce copilul va face mofturi la mancare.

Mamele care mananca ELE “mancare” otrava toxica plina de chimicale, dar gustoasa, si alapteaza bebelusul, sa nu se mire daca acesta va face mofturi la mancare cand va incepe diversificarea alimentatiei – copilul are deja papilele gustative si corpul date peste cap din laptele mamei care mananca otrava moderna. Ce e de facut este limpede: nu mai mancati mancare otrava.

Parintii care dau sa manance dulciuri copiilor lor sau produse cu chimicale, cu monoglutamat de sodiu, zahar sub orice forma, guma de mestecat, bomboane, ciocolata, sucuri colorate si acidulate cu chimicale, SA NU SE MIRE SAU SA SE INTREBE DE CE LE FAC COPIII MOFTURI LA MANCARE.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *