Zeci de mii de fete din Federația Rusă începînd cu 2009 sînt vaccinate gratuit cu vaccinuri americane care duc la infertilitate.

Din 2009, toate policlinicile, școlile și centrele medicale private, au început să propună tuturor femeilor din țara noastră un nou mod de prevenire a cancerului de col uterin – un vaccin împotriva papilomavirusului uman (HPV), scrie ecology.md

În conformitate cu programul dezvoltat, sunt supuse vaccinării numai fetele și femeile cu vîrstă fertilă între 12 și 50 de ani. Ținem minte acest fapt. Ținem minte, de asemenea, că acest virus afectează bărbații la fel de des ca și femeile, dar destul de ciudat, pe ei nu se grăbesc să-i vaccineze.

Proverbul „cașcavalul gratuit este numai în capcană” nu a apărut din nimic. Mai ales în Rusia. Și aici, în 2007-2008, Dmitri Medvedev a aprobat un proiect-pilot privind vaccinarea a 15 mii de fete din Rusia de la vîrsta de treisprezece ani cu vaccinul Gardasil (SUA) la Moscova, regiunea Moscova și districtul autonom Hantî-Mansi. Ideea este nobilă – salvarea de cancerul de col uterin.

Mai tîrziu au început să apară studii independente interesante:

”Nu a existat nici o dovada semnificativa a efectului terapeutic al vaccinului în analiza femeilor care au primit toate dozele de vaccin, comparativ cu analiza femeilor care au avut doar infectie cu HPV. Nu am găsit nicio dovadă a eficacității vaccinului.

Vaccinarea nu afectează nivelul de eliminare a virusului pe o perioadă de 12 luni. Cercetările ulterioare privind eficacitatea BLA (biologics license application) au constatat că, la anumite persoane, Gardasil poate crește riscul bolii cu 44,6%, și anume la cei care sînt deja purtători ai tipurilor de HPV utilizate în vaccin”.

Mai simplu vorbind, nu s-a putut găsi un efect pozitiv al vaccinului, dar unul negativ este – accelerarea modificărilor precanceroase în cazul în care fetița este deja un purtător al virusului HPV. În plus, punerea vaccinurilor în trei etape este suspicios similară cu vaccinurile dezvoltate de Fundația Rockefeller pentru provocarea avorturilor.

Începînd cu data de 28 septembrie 2010, Sistemul de raportare a cazurilor de complicații în rezultatul vaccinurilor (Vaccine Advers Events Reporting System, VAERS) au fost înregistrate mai mult de 18.000 de cazuri de complicații după administrarea vaccinului Gardasil, inclusiv cel puțin 65 de decese.

Dar datele din 23 noiembrie 2010 au arătat 20432 complicații și 85 de decese.

Gardasil NU ESTE un vaccin împotriva cancerului. Este doar un vaccin împotriva a două tulpini de papilomavirus uman, care poate duce la cancer de col uterin în unele cazuri la unele femei. Deoarece există cel puțin 15 tulpini de papilomavirus care pot duce la apariția cancerului, fetele vaccinate o pot obține din cauza uneia dintre cele 13 infecții care nu sînt acoperite de vaccin. Vaccinul nu oferă protecție dacă infecția cu una dintre tulpinile conținute în acesta a avut loc înainte de vaccinare.

9 fete din Marea Britanie au avut reacțiile adverse teribile drept rezultat al vaccinului de col uterin Cervarix.

VAERS raportează 41 de cazuri de cancer de col uterin după vaccinarea cu Gardasil!

Datele VAERS arată că Gardasil este în prezent cel mai periculos vaccin. Realizat în timpul sarcinii, el a provocat mai mult de 1300 de reacții adverse în cei cinci ani de existență, comparativ cu următorul vaccin cel mai periculos, adesea făcut pentru femeile gravide, vaccinul împotriva gripei, care a provocat 200 de reacții adverse în ultimii 20 de ani. Vaccinarea cu Gardasil în timpul sarcinii a fost asociată, de asemenea, atît cu avorturile frecvente, cît și cu nivelul ridicat de malformații congenitale.

Și acum cel mai interesant lucru este că vaccinările împotriva HPV (Gardasil și Cervarix) sînt interzise în India și Franța din 2011. În același timp, în Rusia începe vaccinarea gratuită cu Gardasil, în 2011 numai în Ekaterinburg au ajuns 17 000 de doze.

Concluziile le faceți singure.