Selectați pagina

De catolici nu rîde nimeni, cînd Andreea Boceli merge în genunchi spre o icoană catolică! De băbuţele ortodoxe se face mare tam-tam!

De catolici nu rîde nimeni, cînd Andreea Boceli merge în genunchi spre o icoană catolică! De băbuţele ortodoxe se face mare tam-tam!

O imagine face turul utilizatorilor unei rețele de socializare: celebrul cântăreț Andrea Bocelli mergând în genunchi, în semn de penitență, drumul său spre unul dintre locurile sfinte ale catolicilor, sanctuarul Maicii Domnului de la Fatima (Portugalia).

Imaginea este din 2018, atunci când faimosul tenor italian a realizat acest pelerinaj și a fost publicată de pagina oficială a Sanctuarului.

Bocelli a publicat și el fotografiile de la Fatima pe o rețea de socializare, însoțite de următorul text: „Fiecare mamă o simbolizează pe ea, fiecare pântec care dă viață o încarnează și o aduce pe ea printre noi. Maria este singurul drum către Tatăl, este mama noastră cerească, o mijlocitoare și o alinare. Apoi, sunt anumite locuri, precum Sanctuarul Doamnei Noastre de la Rosario, unde aerul este plin de prezența ei, astfel încât fiecare respirație devine o rugăciune”.

Andrea Bocelli, orb de la vârsta de 12 ani, s-a regăsit în credința catolică în care a fost crescut în anii 90, nu se sfiește să-și mărturisească, în orice ocazie, credința. Mama sa a povestit că doctorii au sfătuit-o să-l avorteze pe Andrea, pentru că se va naște cu probleme medicale grave, dar a refuzat.

Bocelli urma să cânte la inaugurarea lui Donald Trump, dar în urma presiunii grupurilor de activiști LGBT s-a retras.

Și în România, în special la praznicul Adormirii Maicii Domnului sărbătorit la Mănăstirea Nicula, pelerinii parcurg drumul în genunchi în semn de pocăinţă. Acest obicei a fost întâmpinat, nu de puține ori, cu insulte și batjocură în mass-media și pe internet.

Sursa: https://churchpop.com/2018/05/22/singer-andrea-bocelli-walks-on-knees-in-reverence-says-every-breathe-becomes-a-prayer-at-fatima/

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *