Selectați pagina

Dascălii din Republica Moldova care sunt în pas cu tehnologia vor fi premiaţi

Dascălii din Republica Moldova care sunt în pas cu tehnologia vor fi premiaţi

Institutul de Formare Continuă, cu susţinerea Ministerului Educaţiei, organizează concursul „Pedagogul inovativ”. Premiile anunţate ajung până la 15.000 de lei. Prin acest concurs se doreşte promovarea şi implementarea în procesul de învăţământ a strategiilor educaţionale bazate pe cele mai noi tehnologii informaţionale, transmite IPN.

Scopul concursului este diseminarea posibilităţilor de utilizare a tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor, a laboratoarelor electronice FourierEdu şi a mediilor de vizualizare Adobe Connect, Adobe Presenter şi Adobe Captivate în practica instituţiilor de învăţământ secundar general.

Cererile de participare la concurs pot fi depuse până la 30 noiembrie. Stabilirea câştigătorilor se va face în cadrul a două nominalizări. Pentru prima nominalizare se va prezenta un curs de lecţii în cadrul cărora se utilizează laboratorul electronic FourierEdu. Iar pentru a doua nominalizare se va prezenta un curs de lecţii elaborate şi desfăşurate cu utilizarea mediilor de vizualizare Adobe Connect, Adobe Presenter şi Adobe Captivate.

Pentru locul I vor fi acordate premii de 15.000 de lei, pentru locul II – 10.000 de lei şi pentru locul III – 5.000 de lei.

Sursa: adevarul.ro

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.