Selectați pagina

Dansînd pe greblele ecumenismului. Apostazia universală în calitate de întunecare a minţii şi a inimii

Dansînd pe greblele ecumenismului. Apostazia universală în calitate de întunecare a minţii şi a inimii

Notă: Fragi fraţi şi surori întru Hristos!Episcopii, preoţii şi mirenii bisericii noastre ortodoxe merg cu paşi rapizi către o apostazie universală, care ameninţă să păgubească milioane de suflete omeneşti. Ereziarhul patriarh Chiril, impune lucruri pierzătoare de suflet poporului credincios, iar episcopii şi preoţii îşi dau acceptul la cele ce se petrec, sau tac în laşitatea lor, pretinzînd că nu văd trădarea Lui Hristos.

Enoriaşii au pierdut orice înţelegere corectă a Bisericii lui Dumnezeu, care are ca fundament principiul sobornicităţii, şi nu închinarea de tip papistaş către ierarhii bisericeşti. Această minciună este impusă şi de ereziarhul patriarh Chiril, care se declară pe sine mintea sobornică a bisericii, cerînd ascultare faţă de el, fără nici o contestare.

Aflîndu-se la Forumul Ecumenist al Tineretului din Beirut, organizat de către comunitatea pseudo-monahală ecumenică franceză din Taize, protoereul din Kemerovo, preotul Evghenii Sidorin, a prăznuit Buna Vestire pe stil nou, în data de 25 martie, într-o comunitate de musulmani.

Preotul-ecumenist consideră o astfel de sărbătoare ecumenică “o experienţă interesantă pentru ţara noastră”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *