Selectați pagina

Danemarca: În urma protestelor, legea privind VACCINAREA FORŢATĂ a fost abandonată

Danemarca: În urma protestelor, legea privind VACCINAREA FORŢATĂ a fost abandonată

Ar fi dat autorităților puterea ca poliția să rețină și să-vaccineze pe cei care refuza.

O lege din Danemarca care ar fi dat autorităților puterea de a vaccina forțat persoanele cu un vaccin coronavirus a fost abandonată după nouă zile de proteste publice.

„Legea epidemiei” i-ar fi conferit guvernului danez puterea de a adopta măsuri obligatorii de carantină împotriva oricui este infectat cu o boală periculoasă, dar a fost partea despre vaccinări cea care a provocat cea mai mare revoltă.


„Autoritatea Daneză pentru Sănătate ar putea defini grupuri de persoane care trebuie vaccinate pentru a avea și a elimina o boală periculoasă”, relatează The Local.

„Oamenii care refuză cele de mai sus pot – în unele situații – să fie constrânși prin detenție fizică, cu poliția care are permis să asiste.”

Cu toate acestea, după nouă zile consecutive de proteste împotriva noii legi, aceasta a fost anulată acum.

Cu un vaccin împotriva coronavirusului pe punctul de a fi lansat, guvernele din întreaga lume se gândesc ce măsuri punitive trebuie să fie luate împotriva celor care refuză să se vaccineze.

Săptămâna trecută am evidențiat modul în care atât Ticketmaster, cât și companiile aeriene se gândesc să interzică persoanelor să intre în localitați, locuri publice, și să călătorească în avion dacă nu pot dovedi că au fost vaccinați.

Așadar, în timp ce protestele publice pot împiedica autoritățile să efectueze vaccinări forțate, persoanelor care refuză să se vaccineze le poate fi practic imposibil să se bucure de orice fel de viață socială, să folosească transportul public sau chiar să găsească un loc de muncă.

Sursa: https://summit.news/2020/11/16/forced-vaccination-law-in-denmark-abandoned-after-public-protests/

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке