Selectați pagina

Dacă nu ai cardul cu tine, poți plăti cu TELEFONUL! Acest lucru va fi posibil curând în România

Dacă nu ai cardul cu tine, poți plăti cu TELEFONUL! Acest lucru va fi posibil curând în România

Anul acesta românii vor putea plăti la supermarket cu telefonul mobil, apăsând un singur buton. Tot cu mobilul oamenii vor putea transfera bani între ei. Primul pas făcut de RomCard şi Mastercard a fost finalizarea integrării portofelului digital în platforma Masterpass, scrie Mediafax.

RomCard şi Mastercard au finalizat integrarea portofelului digital dezvoltat de RomCard în platforma Masterpass, serviciul Mastercard pentru plăţi digitale. Consumatorii din România se pot înregistra deja în portofelul digital RomCard, accesând pagina aceasta.

“Portofelele digitale sunt prezentate în mod uzual ca aplicaţii web sau aplicaţii mobile. Există, de asemenea, portofele digitale care pot fi accesate în ambele variante, în functie de preferinţa utilizatorului sau de locaţia unde se face plata. Portofelul RomCard a fost lansat ca aplicaţie web, fiind anunţate şi aplicaţii mobile pentru Android şi iOS”, a declarat, pentru Mediafax, Gabriel Ghiţă, Head of New Business CEE, Mastercard Europe.

RomCard a finalizat acum versiunea web prin care utilizatorii pot face plăţi online. Aceeaşi versiune a portofelului va fi disponibilă, în curând, şi pentru mobile, care poate fi folosită, de exemplu, la cumpărături. Dacă nu ai cardul la tine, vei putea plăti cu telefonul mobil.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Статьи на русском языке

Статьи на русском языке