Selectați pagina

Daca esti crestin, daca ai o orientare sexuala normala, daca ai valori conservative si/sau traditionaliste, pentru tine nu exista libertate in Occident.

Daca esti crestin, daca ai o orientare sexuala normala, daca ai valori conservative si/sau traditionaliste, pentru tine nu exista libertate in Occident.

totalitarismAtunci cand discutia ajunge la disputa dintre Rusia si Vest, argumentul “forte” al filooccidentalilor este “in Vest e libertate si se traieste mai bine”. Lasand la o parte faptul ca “se traieste mai bine” se cam termina, iar nivelul de viata si asigurarile sociale au fost finantate in mare parte prin jefuirea coloniilor, partea cu “libertatea” o poate crede doar un trepanat. Libertatea e numai pentru cei “care trebuie”. Daca esti crestin, daca ai o orientare sexuala normala, daca ai valori conservative si/sau traditionaliste, pentru tine nu exista libertate in Occident.

Suntem la inceputul unui masiv razboi ideologic in comparatie cu care disputa capitalism-comunism a fost o joaca de copii. Suntem in faza in care incepe razboiul intre civilizatia Dezumanizarii si civilizatia Traditiei.

Vreti sa vedeti cum arata viitorul care vi se pregateste? Urmariti ce spune cunoscutul activist gay Dan Savage (in poza cu Joe Biden si “sotia”), ale carui initiative precedente au ajuns sa fie sustinute de Casa Alba ( http://www.gingpac.org/obama-teamed-up-with-gay-activist-dan-savage/ ). El propune ca in numele “controlului asupra populatiei” sa fie introduse avorturi obligatorii pentru o perioada de 30 de ani. Cititi materialul publicat The Guardinan:

http://blogs.telegraph.co.uk/news/timstanley/100244731/video-dan-savage-says-abortion-should-be-mandatory-to-reduce-the-population-how-liberal/

Citez: “Eu cred ca avorturile ar trebui sa devina mandatorii pentru vreo 30 de ani”

Daca credeti ca veti nimeri printre cei “alesi” care-si vor pastra drepturile reproductive, va compatimesc naivitatea.

Daca aveti copii (vreti copii) si nu vreti sa ajungeti in situatia in care copiilor vostri la scoala li se va explica ca este bine sa fii homo…
Daca aveti copii si nu vreti sa traiti intr-o societate fortata sa accepte ca pedofilia este o “orientare sexuala” ca oricare alta…
Daca vreti sa aveti dreptul de va educa copiii asa cum considerati de cuviinta si nu asa cum a decis lobbyul pro-gay…

atunci pentru dumneavoastra exista doua scenarii care se vor materializa in urmatorii 10-15 ani:
– daca apare vreo forta politica dispusa sa rupa lanturile care leaga Romania de Occident, sustineti aceasta forta;
– “planul B”. Invatati limba rusa, ajutati-va copiii sa invete limba rusa. Aici este un pic mai frig si Coca-Cola nu-i “autentic americana”, insa veti avea posibilitatea sa traiti ca un om normal si sa va cresteti copiii asa cum doriti.

PS: daca credeti ca exagerez, cautati pe net stiri despre lectii mandatorii de (homo)sexualitate pentru copii de 7-11 ani in scolile europene, cautati stiri despre familii din care “serviciile sociale” extrag copii ca acestia sa nu creasca “intoleranti”, cititi despre jurnalisti, insotitori de bord, prezentatori tv care si-au pierdut job-ul pentru au indraznit sa poarte o cruce la gat. Documentati-va. Inca nu-i tarziu.

Autor: Valentin Mândrășescu jurnalist Vocea Rusiei

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.