Selectați pagina

Cuv. Serafim Rose – E mai tîrziu decât credeţi…

Cuv. Serafim Rose – E mai tîrziu decât credeţi…

Părintele Serafim Rose: „ Noi trăim vremurile din urmă, Antihrist este aproape, iar ceea ce se petrece în Rusia şi în alte ţări asemenea ei reprezintă experienţa normală a vremurilor noastre.

Aici, în Occident, noi trăim într-un paradis la nebunilor, care oricând se poate pierde şi, foarte probabil, aşa se va şi întâmpla.

Să începem dar să ne pregătim – nu făcând stocuri de alimente sau alte lucruri, aşa cum s-au apucat unii să facă în America, ci cu o pregătire lăuntrică de creştini ortodocşi.” 

 

1 Comentariu

  1. Daniel

    Dragi frati. Scoateti va rog aceasta spurcaciune din paginile sit=ului. Rose nu e altceva decat un nou Origen, dar mult mai subtil si mai spurcat decat acesta. Va spun numai atat, Dumnezeu nu hirotoneste nici un homosexual ca preot al sau, caci “hirotonia lui Rose nu putea fi de la Dumnezeuci doar de la cel intunecat. Asemena lui Origen si Rose se arata foarte ortodox, dar asemenea lui Origen, nu esteci e plin de otrava sublila a celui rau, care duce sufletele pe nesimtite la pierzare. Sa stam in invatatura Sfintilor Parinti si nu vom gresi.
    Doamne ajuta

    Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne găseşti şi pe:

Статьи на русском языке

Статьи на русском языке