Selectați pagina

Curtea Supremă din Germania a dat verdictul: „VIRUSUL RUJEOLEI NU EXISTĂ”

Curtea Supremă din Germania a dat verdictul: „VIRUSUL RUJEOLEI NU EXISTĂ”

Curtea Supremă din Germania a dat verdictul: „VIRUSUL RUJEOLEI NU EXISTĂ”, iar vaccinarea a milioane de cetățeni germani care nu au bănuit nimic, s-a făcut din motive „SINISTRE”.

”Judecătorii de la Curtea Supremă Federală din Germania au confirmat că virusul rujeolei nu există, îndreptățind teoreticienii conspirației care au spus că nici un studiu nu a demonstrat vreodată existența virusului.

Conform hotărârii de către Curtea Supremă, vaccinarea anti-rujeolei ar fi putut să fi injectat milioane de cetățeni germani care nu bănuiesc nimic, din motive sinistre.

Anonhq.com raporteaza:

Primul Senat civil al BGH a confirmat hotărârea dată de către Înalta Curte Regională din Stuttgart (OLG) din 16 februarie 2016. Suma de 100.000 € pe care am oferit ca recompensă pentru dovada științifică a existenței presupusului virus al rujeolei, nu trebuie să fie plătită reclamantului. Reclamantul, de asemenea, a fost obligat să suporte toate costurile procedurale.

Cinci experți au fost implicați în acest caz și au prezentat rezultatele studiilor științifice. Toți cei cinci experţi, inclusiv Prof. Dr. Dr. Andreas Podbielski care a fost numit de OLG Stuttgart ca instanța precedentă, au constatat în mod constant că nici una dintre cele șase publicații care au fost parte în proces, nu conține dovada științifică a existenței presupusului virus al rujeolei.

Genetica falsifică teza existenței

În studiul, au fost introduse rezultatele cercetării în așa-numitele amprente genetice ale presupusului virus rujeoleic. Două laboratoare recunoscute, inclusiv cel mai mare și lider din lume, Institutul Genetic, a ajuns la exact aceleași rezultate ca și rezultatele independente, și dovedesc că autorii celor șase publicații, în cazul virusului rujeolei au publicat informații greșite și, ca rezultat direct toate abordările virusologilor sunt încă greșite astăzi: Ei au interpretat greșit constituenți obișnuiți ai celulelor, ca parte a virusului rujeolei suspectat.

Din cauza acestei erori, în timpul procesului de decenii de construire a consensului, elementele constitutive ale celulelor normale au fost asamblate mental într-un model al unui virus al rujeolei. În ziua de azi, o structură reală care corespunde acestui model nu a fost găsită în nici un om și nici într-un animal. Cu rezultatele testelor genetice, toate teza existenței virusului rujeolei a fost infirmată științific.

Autorii celor șase publicații și toate celelalte persoane implicate, nu și-au dat seama de eroare, deoarece au încălcat datoria științifică fundamentală, care este necesitatea de a lucra „lege artis“, adică în conformitate cu normele definite la nivel internațional și cele mai bune practici ale științei. Ei nu a efectuat nici un control al experimentelor. Experimentele de control ar fi protejat pe autori și omenirea de această eroare importantă. Această eroare a devenit baza credinței în existența unor virusuri cauzatoare de boli. Expertul desemnat de instanța de judecată, Prof. Dr. Dr. Podbielski, răspunzând la întrebarea relevantă de instanță, ca pe pagina 7 a protocolului, a confirmat în mod explicit faptul că autorii nu au efectuat nici un control al experimentelor.

OLG Stuttgart , la 16 februarie 2016 a anulat hotărârea tribunalului primei instanțe, a respins acțiunea și face referire, printre altele, la mesajul central al Prof. Podbielski cu privire la cele șase publicații. Reclamantul a formulat recurs împotriva hotărârii pronunțate de OLG la Curtea Supremă. Ca motiv el a declarat, percepția subiectivă în fapt falsă a secvenței de proces la instanța din Stuttgart, privind afirmația că faptele lor despre rujeolă au reprezentat o amenințare pentru sănătatea publică. Poziția reclamantului a fost respinsă de Curtea Supremă în cuvinte simple. Astfel, Curtea Supremă a confirmat hotărârea de OLG Stuttgart de la 16 februarie 2016.

Concluzii

Cele șase publicații prezentate în proces sunt principalele publicații relevante pe tema „virusului rujeolei.“ Din moment ce în urma acestor șase nu orice alte publicații, care ar încerca prin metode științifice să dovedească existența virusului rujeolei, Curtea Supremă hotărăște în proces privind virusul rujeolei și rezultatele testelor genetice în consecință:

Orice declarații naționale și internaționale cu privire la presupusul virus al rujeolei, infecțiozitatea rujeolică, sau despre beneficiul și siguranța vaccinării împotriva rujeolei, nu au nici un caracter științific și au fost, astfel, lipsite de temei juridic.

La anchetele care au fost declanșate privind virusul rujeolei, șeful Institutului Național de Referință pentru pojar de la Institutul Robert Koch (RKI), Prof. Dr. Annette Mankertz, a recunoscut un fapt important. Această admitere poate explica rata crescută de handicap indusă de vaccinare, și anume cea a vaccinării împotriva rujeolei și de ce modul în care acest tip specific de vaccinare pare să declanșeze autismul.

Prof. Mankertz a recunoscut că „virusul rujeolei“ conține celule tipic componente naturale (ribozomii, fabricile de proteine ale celulei). Deoarece vaccinarea împotriva rujeolei conține întreg „virusul rujeolei, acest vaccin conține de fapt structurile proprii ale celulei. Acest lucru explică de ce vaccinarea împotriva rujeolei cauzează alergii frecvente și foarte severe și reacții autoimune decât alte tipuri de vaccinare. Expertul Prof. Podbielski a declarat instanță în mai multe rânduri că, prin afirmarea RKI, cu privire la ribozomii din virusul rujeolei, teza existenței virusului rujeolei a fost falşificată.

În studiul a fost, de asemenea, pus pe evidență faptul că cea mai înaltă autoritate științifică germană în domeniul bolilor infecțioase, a RKI, contrar atribuțiile sale legale conform § 4 Infectarea Legea privind protecția (IfSG), nu a reușit să creeze teste pentru presupusul virus al rujeolei și să le publice. RKI susține că a făcut studii interne privind virusul rujeolei, cu toate acestea refuză să predea sau să publice rezultatele.”

Articol preluat și tradus de pe : http://yournewswire.com/german-supreme-court-measles/

Altă sursă: https://en.preprod.reseauinternational.net/german-supreme-court-rules-measles-does-not-exist/

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

5 Comentarii

 1. Mircea

  Sunt convins de pericoele si ineficacitatea vaccinurilor, cu foarte multe dovezi. dar articolul acesta este o TAMPENIE. In primul rand, o curte de justitie nu are competenta de a aborda acest klucru. In al doilea rand am urmarit cate ceva din atmosfera si inteleg ca a fost un proces @[email protected], cu oameni ai @[email protected] care nici macar nu au citit materialul si dau verdictul din alte considerente. Conditiile pe care le-au pus sunt aberante, total diferite de cele folosite in mediul stiintific. A nu se reusi dovedirea a ceva, nu inseamna ca el nu este, Greseala grava de rationament. Insa va rog uramriti pe Internet si veti observa ca este plin de articole care il descriu, de poze ale lui, de genom descifrat, de tehnici de identificare. Un asemenea articol este in defavoarea adevarului si a cauzei celor care vor sa atraga atentia asupra riscurilor vaccinarii pentru ca II DISCREDITEAZA SI SPECIALISTII NU LE VOR MAI LUA IN CONSIDERARE ALTE ARGUMENTE, VALABILE.

  Răspuns
  • gogu de la sculărie

   Dar prima instanţă, cea care i-a dat dreptate lui Bardens… a citit materialul, a avut competenţa de a aborda acest subiect, a dat verdictul din considerente corecte? Cum se face că, pentru tine… doar instanţa care i-a dat dreptate lui Lanka se face vinovată de incompetenţă, de rea voinţă şi de interese obscure? Şi, cam ce interese “murdare” au avut judecătorii care i-au dat dreptate lui Lanka… deşi s-au pus rău cu întregul Sistem din această cauză? Pe de altă parte, cum poţi crea paradigme medicale, terapii şi vaccinuri împotriva unui ipotetic dar nedovedit virus… plecând de la alegaţia ta cum că “A nu se reusi dovedirea a ceva… NU inseamna ca el nu este”?

 2. Eduard

  Ei nu mai spune, Mircea!!! Chiar asa sa fie? Sau esti aparator al industriei pharma si nu al adevarului?
  Este de ajuns doar ultima propozitie “RKI susține că a făcut studii interne privind virusul rujeolei, cu toate acestea refuză să predea sau să publice rezultatele” ca sa iti dai seama de adevar si sa nu mai trebuiasca si alte dovezi stiintifice… Sa fii sanatos!!!

  Răspuns
 3. Eduard

  Si rationamentul tau precum ca “A nu se reusi dovedirea a ceva, nu inseamna ca el nu este”, la fel ar concluziona si inversul “… nu inseamna ca el este”, mai ales in cazul dictarii obligatorii a vaccinurilor respective…
  De fapt, generalizand, e aceeasi situatie ca si in cazul oricarui vaccin obligatoriu sa nu, care au la baza teorii si studii gresite, nereale, uneori inexistente, prezentate publicului si structurilor de decizie ca fiind adevarate, pentru a reusi sa prosteasca “turma” si sa se mareasca capitalurile…
  Si de cand o “curte de justitie nu are competenta de a aborda acest lucru…”, cand merge vorba ca apar si exista legi obligatorii ale vaccinarilor, legi de care insasi justitia se foloseste si in acest caz, de ce nu ar putea verifica bazele, studiile care au dus la aparitia unor asemenea legi? Si daca chiar nu ar avea aceasta competenta, cine atunci o mai are? In cine sa ne mai incredem noi, “turma” de jos? Personal, sunt sceptic ca ar mai exista cineva care area intr-adevar grija cu adevarat de noi, de “prostime”… Aceasta o arata foarte bine mersul lucrurilor de an cu an, cand tot mai rau si mai rau este… indiferent de domeniu…

  Răspuns

Urmăritori / Pingbacks

 1. Curtea Supremă din Germania a dat verdictul: „VIRUSUL RUJEOLEI NU EXISTĂ” / VACCINAREA s-a făcut din motive „SINISTRE” - […] ce putem citi la Curtea Supremă din Germania a dat verdictul: „VIRUSUL RUJEOLEI NU EXISTĂ” de pe […]
 2. Ce nu știați despre vaccinuri – Stiri din țară și străinatate - […] Curtea Supremă din Germania a dat verdictul: „VIRUSUL RUJEOLEI NU EXISTĂ” […]
 3. Curtea Supremă din Germania a dat verdictul: "VIRUSUL RUJEOLEI NU EXISTĂ"! VACCINAREA s-a făcut din motive "SINISTRE" - […] Sursa: Apărătorul Ortodox […]
 4. Curtea Supremă din Germania a dat verdictul: „VIRUSUL RUJEOLEI NU EXISTĂ”! VACCINAREA s-a făcut din motive „SINISTRE” – Extra News - […] Sursa: Curtea Supremă din Germania a dat verdictul: „VIRUSUL RUJEOLEI NU EXISTĂ” | Apărătorul Ortodox (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); […]

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке

Comentarii