Selectați pagina

Cum vor fi sancţionaţi chişinăuienii care nu au plătit impozitul pe bunurile imobiliare

Cum vor fi sancţionaţi chişinăuienii care nu au plătit impozitul pe bunurile imobiliare

facturiChişinăuienii care nu şi-au achitat impozitul pe bunurile imobiliare vor fi penalizaţi, anunţă Primăria municipiului Chişinău. Termenul a expirat la data de 15 octombrie 2015.

Conform legislaţiei în vigoare, contribuabililor care au restanţe la plata impozitului pe bunurile imobiliare le vor fi aplicate măsurile de încasare silită a obligaţiilor, inclusiv prin aplicarea sechestrelor asupra bunurilor, extragerea mijloacelor băneşti de pe conturile bancare şi punerea interdicţiilor în vederea perfectării actelor la instituţiile statului sau de părăsire a hotarelor ţării.

Toţi cei care nu au efectuat plăţile în anul curent, dar deţin Avizele de plată pentru impozitul pe bunurile imobiliare, urmează să-şi onoreze obligaţiile fiscale prin achitarea acestora în instituţiile bancare, oficiile poştale sau on-line prin www.mpay.gov.md.

Autorităţile locale au pus la dispoziţia chişinăuienilor datele de contact unde pot să-şi soluţioneze eventualele neclarităţi legate de acest subiect. Astfel, restanţierii se pot adresa direct la sediul Direcţiei de colectare a impozitelor şi taxelor locale din Chişinău, de pe strada 31 August 1989, nr. 63 A (cu acces din str. Armenească) sau să expedieze înterbările prin e-mail – [email protected] sau la telefonul 022990-997.

Sursa: adevarul.ro

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

1 Comentariu

  1. x

    impozitul = un furt al statului aspura oamenilor asa zis legal care defapt este ilegal.
    cum sa platesti bani pe casa ta pamantul tau si masina care sant private cumparate de tine? pana nu se vor destepta toti si vor zice stop acestui furt asupra proprietatii private pana atunci fratilor degeaba va faceti case sau va cumparati masini etc pentru ca iata nu sunt ale voastre.

    Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *