Selectați pagina

Mai ţii bani pe card? Cum se FURĂ bani din bancomate fără să ştie nimeni! Instrumentul folosit în acest scop, există în orice casă!

Mai ţii bani pe card? Cum se FURĂ bani din bancomate fără să ştie nimeni! Instrumentul folosit în acest scop, există în orice casă!

Un şofer român a reuşit să fure aproape 100.000 de euro din bancomate în Franţa, folosind doar UN CLEŞTE CU CAP PLAT. Metoda ingenioasă i-a uimit până şi pe poliţişti, care l-au arestat miercuri, după mai multe luni de căutări, scrie gandul.info.

Un român în vârstă de 43 de ani, rezident în Italia, căsătorit şi tată a patru copii, făcea curse între Italia şi Franţa. Jefuia bancomate între Nice şi Var şi metoda lui era aproape perfectă, pentru că sumele de bani extrase dispăreau din bancomat, dar nu erau debitate din vreun cont.

Românul folosea un cleşte cu cap plat pentru a forţa maşina să scoată banii. El introducea o cartelă preplătită în bancomat, introducea un cod pin la întâmplare şi după ce maşina refuza accesul, apăsa butonul „anulaţi operaţiunea”. În acel moment introducea lângă cartelă un cleşte cu cap plat şi aparatul era disturbat, scriu cei de la planet.fr.

Tasta suma de bani pe care o dorea şi bancnotele ieşeau din bancomat, fără ca suma să fie debitată din vreun cont. Astfel, românul a strâns 84.000 de euro, conform poliţiştilor din Var care l-au arestat. Aceştia presupun că românul avea un complice. Sumele extrase nu erau mari, dar românul a jefuit sute de bancomate în ultima jumătate de an. El şi-a recunoscut faptele şi va fi judecat la Nice.

 

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке